- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
válasz
ClayMore #62827 üzenetére
Passz, de itt nézelődhetsz: r/escapehungary
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #62773 üzenetére
Topikgyilkos!
-
7
addikt
válasz
Racecam #62728 üzenetére
Jé, megint benéztél hozzánk? Ahoy!
Fun fact: 2011 májusában szűntél meg naponta hozzászólásokat írni. Azóta 2-szer írtál publikusan: 2013 augusztusában, illetve ma (mindkétszer itt). Ez 843, illetve 582 nap különbség, közelítőleg 31%-os csökkenési rátával számolva alkalmanként. Akkor kicsit több mint egy év múlva számíthatunk rád legközelebb?
-
7
addikt
tildyncs vikingje legjobb tudomásom szerint magyar, együtt mentek ki, és nem tűnik úgy, hogy vissza akarnak térni. Szerintem ő is erre akart célozni.
Sőt, bobsysék is nagyon jól érzik magukat az Óperencián túl.
kraftxld-nek nem tudom, hogy magyar-e a kedvese, de ő is remekül elvan Új-Zélandon.
-
7
addikt
válasz
concret_hp #61311 üzenetére
A koronaekszereket.
-
7
addikt
válasz
fokukac #60431 üzenetére
Nem lenne gond a widescreennel munka kozben sem, ha a kezelofeluleteket is ezekhez igazodva terveznek meg. De meg mindig ott van a portre mod, ha az ember wall of textet olvas vagy szerkeszt.
Reszemrol a widescreent akkor szeretem, amikor munka (vagy akar szabadido) soran multitaskolok. Ha vizszintesen kellokeppen szeles asztalom van, akkor azert tud segiteni, hogy egymas melle dobalhatom a kulonbozo ablakokat. Sokszor jon jol, hogy egyszerre tobb dokumentumot is latok.
-
7
addikt
válasz
concret_hp #60255 üzenetére
8 km-es utra nem kedvezobb a bicikli?
-
7
addikt
válasz
föccer #60079 üzenetére
Nem is arról van szó, hogy reklamálhat-e vagy sem, hanem arról, hogy kukuc van-e olyan engedékeny, hogy a másik fél hibája felett szemet huny, és visszaveszi a modult.
Egyébként ha a másik fél állja az összes visszavétellel álló költséget és kellemetlenséget, akkor én visszavenném (feltéve, hogy eladáskori állapotban juttatja vissza a terméket)
-
7
addikt
válasz
parandroid #59973 üzenetére
"Mindent összevetve hajlamos vagyok én is arra gondolni, hogy a kerékpárosok jó részét az adrenalin hajtja, és nem a józan esze, valójában fel sem fogják, hogy mit művelnek, és itt főleg azokra az extrém sportolókra gondolok, akik jól felszerelve, méregdrága bringán, a saját felsőbbrendűségük tudatában aláznak minden egyéb közlekedőt a nagyvárosi forgalomban [...]"
Bicikliskent is marha nagyokat pislogtam ezen, kb. 10 percnel kezdodik az igazi moka.
-
7
addikt
Egyik brit kolléga tegnap:
"Well, the weather in the UK is definitely better than the World Cup" -
7
addikt
válasz
Winner_hun #58442 üzenetére
A reptérről kijutás egész gyorsan zajlik, kis szerencsével akár már 10 perccel a leszállás után kint lehet.
-
7
addikt
válasz
bandus #58353 üzenetére
Szombathelyen kuplunggyár van.
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #58349 üzenetére
Akkor marad az FTP
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #58346 üzenetére
Talán a torrent a legjobb megoldás. A file-t magát jelszóvédelemmel csomagold be (pl. 7-zippel), aztán készíts róla egy torrentet.
Másik opció, hogy bérelsz / hostolsz egy FTP-szervert, vagy ha van valami ismerősödnek, ott kérsz accesst.
Harmadik, hogy teljesen kihagyod az online fileküldést, és hordozható merevlemezen adod át a célszemélynek.
-
7
addikt
válasz
parandroid #58331 üzenetére
Egyik sem nagyon akar hozzánk szállítani.
-
7
addikt
válasz
parandroid #58327 üzenetére
Én egy ilyen névjegytartót használok, de a sarkai huzamosabb idő után már beleakadhatnak a szövetekbe, mert nincs rendesen eldolgozva.
Ez a secrid protector jónak tűnik ilyen szempontból. Idehaza lehet kapni? A honlapjukon nem látok magyarországi viszonteladót, de hátha...
-
-
7
addikt
válasz
FehérHolló #57571 üzenetére
Mi történt?
-
7
addikt
Nem vagy vele egyedül. Nem mondom, hogy azonnal és teljes pontossággal felismerem, de azért többnyire egészen hamar feltűnnek az angolul beszélő magyarok. Nekem az a szembeszökő (vagy fülbe?
), hogy egészen máshogy hangsúlyozzuk a szavakat és mondatokat, mint ahogy azt más kultúrákban tapasztaltam.
-
7
addikt
Heh, pont jókor kapcsoltam be a gépem:
Jó reggelt!
-
7
addikt
-
7
addikt
válasz
BlacKSouL #51885 üzenetére
Annyi információt próbálnék összegyűjteni, amennyit tudok vagy elegendőnek tartok, aztán kiválasztom a legszimpatikusabbat. Garancia nincs rá, de az esélyeimet így tudom növelni. Ha még így is kétyeleim támadnak, még mindig mód van másikat is felkeresni, és ütköztetni a tanácsaikat.
Idővel pedig (miután megfelelőnek ítélt [akár külföldi] bank[ok]ban elhelyeztem a pénz nagyját) magam is beiratkoznék néhány releváns képzésre, hogy ne legyek teljesen kiszolgáltatott.
-
7
addikt
válasz
concret_hp #50523 üzenetére
-
7
addikt
válasz
fokukac #50510 üzenetére
Nekem valamiért az rémlett, hogy Buda környékén laksz, nem Zuglóban. Rosszul?
peterkeT (#50504) -- mi azért a munkahelyről úgy éjjel 11 körül szintén folyamatosan villogó horizontot csodálhattunk, szóval idehaza is megadják a módját.
tildyncs (#50459) -- az bizony úgy, hogy 25-én a kutya sem dolgozik (még nálatok sincsenek nyitva a teszkók, csak elvétve), 27-én meg kénytelen voltam nem dolgozni, mert máskülönben egyhuzamban 7 napot dolgozom, ami itthon nem olyan szerencsés dolog. Főleg a hétvégi 12 órázással nem.
neduddki (#50440) -- 2013-12-30. Néha az ördögnek is aludni kell.
-
7
addikt
válasz
EQMontoya #49364 üzenetére
Egyelőre ez van. Valóban sivár és menzajellegű (nem is csoda, gyakorlatilag a csempén kívül mindent eltüntettünk a konyhából, amit az előző tulaj itthagyott, mert olyan siralmas volt a helyzet), de ezt majd idővel próbáljuk meg orvosolni.
Jelenleg annak örülök, hogy a konyhabútor, sütő, főzőlap, mosogatógép, villanyszerelés és a helyiség kimeszelése belefért a keretbe cca. 1 évvel az új ház vásárlása után.
Persze ha van ötlet minimális költségvetésű csinosításra, azt szívesen veszem (akár privátban is), hátha kapok olyan javaslatokat, amiket meg is valósítanék.
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #48281 üzenetére
"Egy Felhasználó egy Felhasználói Fiókkal rendelkezhet, melyet más részére nem engedhet át."
-
-
7
addikt
válasz
concret_hp #44812 üzenetére
Hazudni nem szeretek, úgyhogy megmondanám.
-
7
addikt
válasz
concret_hp #44808 üzenetére
Szerintem nem egészen. Függ a másik személyiségétől is, de én inkább valahogy úgy csinálnám, hogy
"Tudod, mit lenne még érdemes kipróbálni? Azt, hogy [javítási javaslat]."
Egyrészt ez nem offenzív (ha ezen valaki megsértődik, az bármi máson is), és egyből adja is a megoldási javaslatot. Sokkal hasznosabb az ilyen jellegű kritika, mint az, hogy szimplán közlöd, mi nem tetszik.Ha nem visszatérő kellemetlenség, hanem csak valami egyszeri baki, akkor pedig nem is érdemes foglalkozni vele. A legjobb szakácsoknál is előfordul, hogy néhanapján odakozmál az étel, vagy kicsit túlsózzák.
-
7
addikt
válasz
FehérHolló #43793 üzenetére
Akkor szerintem árulnák prémiumüzemanyagként, mert ha a vásárló reklamál hogy valami baj van az üzemanyaggal, és egy vizsgálat ezt ki is deríti, csúnya büntetést kaphat a cég.
-
7
addikt
válasz
BlacKSouL #41322 üzenetére
Ha már így elpazarlod a lehetőségedet annak a kevés kánikulának a kiélvezésére, amire egész évben áhítoztál, akkor télen meg ne merj nyikkanni!
Más ötlet: ha már úgyis van lehetőséged utazgatni, szerintem az a legjobb, ha télen mész el valami jó meleg helyre. Akkor a hazai nyarat is élvezheted, és télen se fogsz fagyoskodni. A végén talán egy kiegyensúlyozottabb, vidámabb ufó leszel.
-
7
addikt
válasz
concret_hp #40859 üzenetére
Hulhetne bizony. Ma is abban a csodalatos kanikulaban bicikliztem be a munkahelyemre.
-
7
addikt
válasz
Pisztillus #40598 üzenetére
Jé, Pif!
Látom, valaki Kockás képregényt olvasott itt bő 20-30 éve.
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #40435 üzenetére
Fincsi, de most inkább egy konyhabútorra fáj a fogam
Pihend ki magad
-
7
addikt
válasz
fokukac #37613 üzenetére
Virág elvtárs: Gogolák elvtársnő, egy pillanatra! Ez egy új szoknya magán, igaz? [térd fölé ér]
Gogolák elvtársnő: Új, Virág elvtárs.
Virág elvtárs: Kurta. Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!--------------------------------------------------------------------------------
-
7
addikt
válasz
Cs.Orsolya #36084 üzenetére
Értesz hozzá, csak az emberekhez nincsen egységes használati útmutató, így a sikeresség mértéke is változó
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar