Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
+Szinyák
+ 4264adamKöszönöm ezt nem is tudtam. A hétvégén pont volt egy olyan, hogy a szürkés színek elkezdtek villogni és bekapcsoltam a VRR Controlt a monitor menüjében. Majdnem írtam ide, de mondom megnézem a leírást, hátha.... és ott volt a megoldás. Ez akkor így kikapcsolja a VRR funkciókat vagy még további helyeken is ki kell kapcsolnom?

-
4264adam
veterán
Az első 4 perc releváns, utána csak arról szól a videó, hogy nem cserélne és milyen ez a típus.
Röviden összefoglalva: Nincs burn in még, szereti a HDR-t max fényerőn használni "extreme esetként használja állandóan napi munkájára" 1 alkalommal 1 hétig elutazott és bekapcsolva felejtette 100% HDR-en, hazaérve látta meg mit hagyott otthon: beégéses csíkok --> futtatott egy pixel refresh-t és azóta is semmi baja.
További percekben átlagos információk.
-
ACE-
addikt
Pont ez a bajom hogy azt sem lehet biztosra tudni, hogy kikapcsolás után mennyi idő múlva kezdi el, de még a villogást sem vágom, hogy hogyan látszik azon. Tudom hogy 3 év gari meg a cucc van értünk, de kb. ezt a monitort már sosem fogom lecserélni, szóval jó lenne ha nem csak 3 évig bírná, hanem minél tovább, ezért ez a kis kényelmetlenség belefér.
-
jimpo
senior tag
AI megrendelések felé fordultak a gyártók...

#2955 Tense
Ha támogatja az AM5 foglalatot mehet rá, max ha kevésnek érzed majd cseréled később.
-
sztpega
tag
-
jimpo
senior tag
+ az Ár/érték, tudás arány. Mert nagyon nem mit kap az ember ugyanazon pénzért.

Tegnap délután majdnem (két órakor) csodálkoztam mikor, a 27" 1440p 480 Hz -es LG 27GX790A-B csak a top 9 eladott volt.
Mára mondjuk változott picit...

-
4264adam
veterán
biztosan az is erősen bele játszik, de nincs mérőeszközöm. Na meg a TV-n próbáltam már Rtings beállítást. De egy idő után az ember felnő és csak ennyit tesz:
- Oda állítom ami az én "mint tulajdonosnak" tetszik, kalibrációs eredmények és értékek ide vagy oda![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Próbáltam azonos %-ra belőni a Samsung / Philips fényerőt, de senki meg nem mondja, hogy mérés nélkül azonos volt-e.
Nagyon elkapott a black friday szele, mert ma 130k-ról újra lett Edifier S350DB 95k-ért. Persze hogy instant vétel lett az is, cserélem az Edifier R2000dB-t.
Már csak azt kellene eldönteni milyen mélységű asztallapot csináltassak: Most 1200x500 van. Lakásban "csak" 1430-at enged szélességben. Majd a házban meg amit akarok de addig is túl közel van a monitor.
1200x500 -----> 1430x700-ban gondolkodomFeleségnek nagyon tetszik a Philips talpa, és valóban az Artic X1-3D feketéje ront a képen, de basszus 310mm a lábbenyúlás a gyári talpnak.
-
jimpo
senior tag
Ez sem rossz, igaz nem 360Hz...
-
4264adam
veterán
Pontosan, jött is az értesítés reggel 6:00-kor, remeg is a kezem a rendelés gombon.
házvásárlás és felújitás kellős közepén, nem is tudom hogy adjam elő az asszonynak ezt a deal-t, na meg nem is használom most a gépet kb februárig, csak a "must have érzés" és a miért is ne
-
-
"Továbbá a 360hz mellett nem azért állok ki, hogy hitegessem magam, hogy nem feleslegese vettem (tény persze, hogy nagyon kevés olyan játékom van, ami ki tudja használni és az is, hogy kevés igényli)."
Nem bántam meg én sem a 360hz-et egy szemet sem, igaz még soha nem használtam ki, mivel egy játékot játszom csak, az meg max 300fps-t enged. Nem vetted feleslegesen, és én sem, imádom nagyon, az biztosan nem lesz évekig gond, hogy kevés a 360-as monitor
Egyébként meg értem, mit mondasz, és egyetértek
én csak egy játékot játszom, bár megvan sok más is, de csak az apex ami szóba jöhet sok éve. Én ennél a játéknál, lehet azért mert alapból butított grafikán játsza mindenki, de nem vettem észre szinte semmit a 144 vagy 300 fps között, mindkettő simán futott stb.. de már nem akarom leírni többször, más játékoknál lehet észrevehető, nem tudom, de eltudom képzelni. -
És ez a te szabványod?
Vagy a 20.000 fps-es slow motion videókon láttad, akkor az úgy van?
Ha szar vagy, akkor 1000Hz-es monitoron is szar maradsz, a másik oldalról meg, ha jó vagy, akkor 100Hz-en is jó vagy.
Akkor ki is mondom a végszót, ami engem illet:
Mondjuk 120-144 fps felett nem leszel jobb játékos, mint 500Hz-en.
Arra jó, hogy az adatlapodra kiírd, hogy te 500Hz-es jóska vagy.
-
blountex
senior tag
Egyesek látják, mások nem, vagy kevésbé éreznek akkora különbséget / előrelépést mint pl Tense is.
Amíg nem próbálja a 360-520hz-t az ember addig nincs viszonyítási alapja, de én is azt gondolom, hogy annyival nem lennék jobb mint 120on.
Valószínű nem tudnám meg mondani laikusként, hogy ezen a kijelzőn sokkal több az fps mint a másikon.
Bár azt mondják minél több az fps annál kevesebb az input lag.Viszont hiába dobálozunk ekkora számokkal, ha ezek javarészt DSC mellett mennek.
Az igazi pedig az lenne, ami DSC nélkül megy magas Hz-en, ilyen monitor pedig még elég ritka.
Ha van is DP 2.1 az általában nem UHBR20asAki próbálta már a DSC és DSC nélküli opciót -
Az látott valami különbséget közte?
Amit tudok, hogy elvileg nagyobb az input lag ilyenkor -
-
c41r0^
őstag
Engem inkább az aggaszt, hogy a tesztoldalaknak nincs referencia spektrójuk stb, csak "konzumer" műszereik, aztán hogy a méréseik így mit jelentenek...
Calman-el szokták, azokat a riportokat is mutogatják, tftcentral is, monitors unboxed is.
profiling
teszt metodika
LG W-OLED howtoNem tudom, hogy a részletes teszt metodikájuk taglalva van-e amúgy valahol, de nekem ezekből az jön le, hogy konzumer, de felsőkategóriás cuccokat használnak és Calman-ben beállítják az adott háttérvilágításhoz a Calman által szolgáltatott gyári korrekciós profilt, és sanyi... ezek alapján nem hinném, hogy a kijelzőket egyenként profilozzák ref. spektróval... ami mondjuk a gen4 W-OLED-nél érdekes, mert az ugye eltér rétegezésben a gen3-tól azaz más spektrális tulajdonságokat fog mutatni a panel, ergo kell hozzá új korrekciós profil - ami persze lehet már van a "Calman for LG" kiadásban, nem tudom... de ha a gen3-as korrekciós profillal mérték vissza a gyári kalibrációkat ill. azzal kalibráltak, akkor az úgy tényleg érdekes lenne... most konkrétan a MO27Q28G és XG27AQWMG -re gondolok
mondjuk lehet megérne egy misét rájuk kérdezni ezekkel kapcsolatban, vagy nem tudom, valaki tudja-e ezeket, és fellelhetőek-e, én most nem öltem bele sok időt ezek felkutatására
-
c41r0^
őstag
ez HDMI input-on (adott monitoroknál DP-n simán lehet más az eredmény - min is használod most?), OSD-s sRGB "clamp" preseten (min is használod most? csak nem natív wide gamuton?), és csak néhány színárnyalatot mérve, ez kizárólag color-check
hol a riportról a mért luminance, whitepoint, gray balance görbe, gamma görbe? csak azért, mert sRGB módban mérték vissza a monitort, attól ezek 120nit, D65, 2.2 ? frászt
, valószínűleg 5-10%-os ingadozások vannak le/felnézz pl. monitors unboxed review-t, ott valamennyire látható, hogy az adott kategóriájú monitorok gyári kalibrációja mennyire pontos.. nem ritka, hogy 6500K helyett 6100K a színhőmérséklet, de még gyári sRGB kalibrált módban is
persze itt a kérdés, hogy a review oldalak is ugye hogyan mérik vissza a gyári kalibrált értékeket, vajon csináltak-e a monitorhoz korrekciós profilt a referencia spectrophotometerükkel? de valószínűleg igen
de nem menjünk bele mélyebben itt, ez nem az a topic
-
c41r0^
őstag
Köszi, különben láttam már korábban.
Igen, sok tényezőt kell figyelembe venni, ahogy azt is pl., hogy ez lesz hamarosan elérhető.
Év elejéig nem biztos, hogy várok a glossy 27" 1440p 4gen W-OLED Gigabyte monitorra, csak ha itthon mégis 250-260K-nál kezd a matt. Mert akkor ugyanazon az áron inkább kivárom a glossy-t valószínűleg. Az ASUS meg túlárazott (280-300K körülre saccolom, ha elérhető lesz itthon), a többi gyártó meg valószínűleg ha ki is jön hasonló 4. gen W-OLED panellel szerelt monitorral mostanában (bár ASUS-on kívül nagyon ritka, aki LG W-OLED-el jön ki...), valszeg gyengébb lesz az elektronika / OSD szoftver / gyári kalibráció, mint a fenti Gigabyte monitornál. Ha MSI esetleg kijön, akkor meg az is drágább lesz, kb. ASUS szint, és ott sincs biztosítva feltétlen pl. egy jó sRGB gyári kalibráció.
"Az olcsó műszerekkel a program csak félrekalibrálja és azt hiszi jó munkát végzett.
A gyári kalibrációk jobbak mint amit egy nem referencia műszerrel el lehet érni."
ez féligazság, ez csak abban az esetben igaz, hogyha az adott megjelenítőhöz korrekciós profil nélkül végzed el a kalibrálást, vagy olyan eszközzel/szoftverrel, ami nem képes korrekciós profilt betölteni vagy rossz korrekciós profilt adsz megha egy i1 Pro 2 3.3nm, 370-730nm spektróval adott monitorhoz az adott gamutos (nyilván a natív wide gamutos a legjobb) színteréhez valaki készít egy CCSS-t, azt felhasználva egy i1Display Pro-val már valószínűleg jobb eredményt lehet elérni, mint a gyári kalibráció (főleg olyan monitornál, ahol a gyári kalibráció csak közepes...), így azt kell kivárnom, míg egy ilyen felkerül a DisplayCal colorimeter corrections adatbázisába
tudom, az igazi az, ha milliós 1nm referencia spektróval korrekciós profil készül a monitorhoz és az van az i1Display Pro alá betöltve
majd meglátjuk, mivel van itthon koloriméter, azaz az eszköz adott, és két általam jól kalibrált IPS LCD is, össze tudom majd hasonlítani a végeredményt.. egyszer, ha meglesz a monitor

-
Winne
nagyúr
A képen nem tűnik rossznak, nekem is a képminőség a fontos, az meg a képeken jóval jobb a jobb oldalin, a mostani élethelyzetemben sötétben ülök csak előtte kb.

@ #2622 4264adam : a miniledért van oda a kollegám, milyen különbséget észleltél a váltáskor? Nem az, hogy mit tudtál, hogy lesz, hanem volt valami szembetűnő előnye az olednek?
32 col 16:9 lesz nekem a jó méret, ott melyik a bestbuy most?
-
Dare2Live
félisten
Én nem kompromisszum mentesről beszéltem. pl Doom AGs plda. Hogy meglegyen 4Kban a 200+fps bizony huzogatni kell csúszkákat. Más kérdés, hogy hude érdemi látványbeli difi nem lesz. De kompromisszum. Detto "kompromisszum" Total Waros plda is. De ott pl a WQHD sokkal nagyobb kompomisszum lenne, mint a csak 60fps.
Persze rakás plda van ahol maxra rántva, DLSS nélkül 4Kban tényleg elhasal a 3080. pl CP. DLCkkel, 4K OLEDen újra végig akarom tolni. Na ott lesz DLSS, csúszka huzogatás rendesen. Játékélményben nem hinném hude sokat bukni fogok.
Ahol tudom, hogy csúnyán elbukik a 3080 az a VR. Kell a stabil min 110FPS + 2 szemnek a felbontás. VRen 5090 is el tud hasalni. Na igen ez fáj. Majd 1.5év múlva 6080al végigtolom CPt harmadszorra is VRel.

-
Winne
nagyúr
Berögzött hülyeségem a minél több fps a cél multiban, így nehezen engedem el, hogy az a minőség legyen, ami csak elérhető, de FPS is kell. Öreg vagyok ez van.

Lehet ki kellene próbálnom azért amit ajánlotok, mert a szemem egyre rosszabb, a nagyobb méret is indokolt lassan és az oledtől mindenki besza*ik az ismerőseim közül, akik meglépték.
A tükröződő kijelző mennyire zavaró?
-
4264adam
veterán
-
-
4264adam
veterán
A DLSS és DLAA két különböző dolog.
DLSS az egy alacsony felbontású renderelés felskálázás.
A DLAA pedig egy Deep Learning Anti Alaising. Tehát nem alacsonyabb a renderelés mint a natív felbontáson, de tartozik hozzá egy Deep Learning Élesítés. Nem pedig TAADLSS Q pedig a Natív felbontás 66.66%-os renderelés felskálázva. Performance pedig 50%
-
Csandi
addikt
"Nekem az a véleményem - tapasztalatom, hogy a kompromisszum mentes 1440p-re ~5070ti/9070xt. 4k-ra 5090 vagy valami még combosabb"
Abszolút egyetértek.
"A framegen pl szerintem csak a motion blur-nek egy másfajta megközelítése. A motion clarity-t aligha javítja (bár a darabosságot tudja mérsékelni, de ha darabos a kép az rég rossz)."
Szerintem egyáltalán nem, 1-2 játék volt ahol 5080-al 1440p-ben használnom kellett és ha megvan tényleg a natív 60-80fps ed (inkább 80 vagy több) akkor tényleg nagyon jó, sokkal folyamatosabban fut. Köze sincs a motion blurhöz.
"A felskálázás meg szerintem natívban jó, AA-nak. Ha nem natív, akkor már látszik, hogy a képélesség rosszabb."
DLSS Quality a transformer mode-al konkrétan szebb és élesebb mint a natív. Tudom próbáltam, és sokan is írják neten. Nem tudom ez milyen black magic de szebb. 1440p-ben használtam szintén 5080-al több játékban, most pedig majd 5090-el fogom 4K-ban amint megérkezik a kártya (ma végre feladják a németek, csomó idő volt mire feldolgozták a pénz beérkezését..)
-
blountex
senior tag
QD-vel nincs semmilyen tapasztalatom.
LG panellel szerelt Tv-k téren igen, ami ugye W-Oled.Biztos hogy lehet köze a kalibráláshoz és egyéb profil beállítások amit a monitor enged, de ez a kép eléggé szembetűnő volt még ha nem is adja igazán vissza a valóságot .
Másfelől w-oked tényleg tudja biztosítani a teljes fekete színt. -
ForRedGlory
félisten
Nyilván csalóka valamennyire, mivel fotózva lett és nem profi eszközzel készült a kép... de én is meglepődtem, hogy egymás mellett milyen nagy különbség van a kettő között.
Korábban fel sem tűnt, hogy a QD-OLED nem is annyira "fehér", mint a WOLED, csak így egymás mellé téve. Az biztos, hogy önmagában nézve a legkevésbé sem zavaró a QD-OLED fehérje.
A beállítások egyébként teljesen megegyeztek, de most meg nem mondom, hogy srgb módban volt vagy racingben.

Azt azért megállapítottam, hogy ebből három monitort egymás mellé téve elég jó kis MS Flight SIM 2024 cucc jönne ki, csak kellene hozzá egy RTX 8090 TI.

-
Skynet258
Topikgazda
A baj az, hogy régen legalább ha sokat költöttél, nagyobb eséllyel kaptál jobb/minőségibb cuccot. Na manapság már ez sincs, költhetsz százezreket valamire, simán lehet, hogy a QC megegyezik egy 50 ezres termékével (lásd itt is benyögték, hogy amúgy a 7mm-es dőlés az tök rendben van. Hát nekem nem lenne rendben 20k-ért sem).
Csandi: hogyne tudná, úgy rakod ahogy kényelmes, én próbából anno csináltam belőle laptopot is
Igazából mind ugyanazt tudja, csak lehet nem tudod mm pontosan beállítani, vagy után kell húzni néha, hogy a rögzítés stabil legyen, vagy nem gázkaros ezért nehéz mozgatni, de a mozgatási lehetőségek azért nagyrészt ugyanazok, a "kényelmi" funkciók térnek el.
Nekem alapból úgy van feltéve, hogy oldalra van hajtva a kar, így ki tudtam tolni az asztal síkjához, de bele is tudnám tolni az arcomba, ha ez lenne a vágyam.
-
GeneraL_XTX
veterán
haha
neem alzát most hanyagolom, bár így hidegebb fejjel átgondolva valószínüleg nem ők voltak a hibásak, a magyar samsung szervízt is köpködik neten mint állat, elég megnézni a google értékeléseket....gondolom akkor csehországban se más a helyzet így inkább azt hoztam ki belőle hogy magát a samsung márkát érdemes inkább kerülni.Iponban veszem vagy az oázisnál még nem tudom mert vacilálok hogy a 165hz-es verzió legyen-e belőle vagy a 240hz-es, a kettő között 45k a különbség, bár az oázisnál is van 165hz-es ami 15k-val olcsóbb mint iponon de az csak rendelhető ki tudja mikorra lenne meg. Szerintetek?
De ha bármi nem működik akár a szenzor akár pixelhiba természetesen élni fogok a 14 napos elállással

-
Csandi
addikt
Alapvetően vagy aprós árakban gondolkodom,
vagy németből rendelve. De igen, ha szigorúan magyar bolti árakat nézünk igazad van, viszont itt bejön nálam egy kis személyes elem, AMD kártyát (még) nem vennék. Prociban már bizonyítottak, de nV-nél meg a feature set (DLSS+FG), RT, meg ha GPU accelerated streamelsz akkor
arra a dedikált magok nálam még felé billentik a mérleget, inkább akkor legyen kicsit drágább. -
Csandi
addikt
1000% hogy nem fognak visszaesni. Látták, hogy ennyit is kifizetnek az emberek, akkor lehet ennyiért is adni.
Lehet eltorzult az évek alatt nálam is pont ezért, de az 5070 Ti-t egy olcsó kártyának tartom
de amúgy a generáció legjobb vétele szerintem. 5080-tól alig marad el cserébe 100-assal olcsóbb. -
-
szasanyi
félisten
Tesztek ezt nem erősítik meg, de még ha igaz is.... akkora a felára akkora amit sokaknak nem éri meg (én sem vennék annyival drágábban csak mert a DP 2.1 van rajta). Mondjuk nekem a 27". 4K sem nagyon jött be, nem is értem miért erőltetik ennyire. 32" Gen4 OLED egyszerűen nincs de gondolom ilyen drágán nem vennék a 27-eseket (vagy a 32-es lenne ilyen drágán, hogy azt nem
). -
Csandi
addikt
Szerintem nincs, azt csak 32-ben láttam.
Dare2Live: Valorantra és Apexre használtam már 1080p 360hz TN-t és IPS-t, 1440p 240hz IPS-t és OLED-et, és az a tapasztalatom, hogy tac shooterre elég az 1080p, de akkor legyen minél több hz (most talán valami 600hz a legmagasabb Zowie TN), viszont olyan játékokra ahol messzebbre is kell lőni és mondjuk trackinges aim kell (Apex, esetleg OW) az 1440p egyértelműen előnyösebb. Na most ebből ugye 500hz-nél jár 1440p-ben az OLED tech, de már a 240-es OLED is hatalmas előrelépés volt a 240-es IPS-hez képest.
Mondom ezt úgy, hogy ex versenyző vagyok, külföldi teambe voltam igazolva és Apex EB-n (ALGS) játszottam. Az ilyesmi gamekre elég a 240hz (főleg ha OLED), de egy Valorant alá persze jó a sokszáz hz, lassú ttk és flicking aim miatt előny tényleg.
-
-
-
ACE-
addikt
Azt nem szeretem, ha feleslegesen megy, mint pl. WoT, de ez csak egy példa, van csomó játék ami tök fölös ha 300 fps-el megy, mert 60-al is tökéletesen játszható, valamilyen játék meg épphogy elmegy 60 fölé, annál pl. tök mindegy hogy 240 vagy 120 Hz-en megy a moncsi. Én az egérmozgáson semmi különbséget nem látok, scrollozáson, máson sem 120 és 240 között...
-
ACE-
addikt
Nekem pl. ezzel az a bajom, hogy egy példát tekintve, a World of Tanks ha 240-re állítom a moncsit, akkor 240-el akarja futtatni, de csak 170-180 jön ki belőle, ami nem gond, de a videókártya meg a prociventi olyan, mintha egy porszívó mellett ülnék. Viszont 120-nál, Vsync-et kapcsolva szépen megy 120-on tökéletesen, és a procu/videokártya is max. 50-60%-on pörög, így nem melegszik, halkabb, és nem utolsó sorban nem dől belőle annyira a meleg, és nem fogyaszt 2x annyi energiát. Nekem a 120 is megváltás a 60-hoz képest, és én nem nagyon játszom kompetitív játékokkal, a WoT szerintem nem ilyen. Szóval én emiatt gondolkodom rajta.
Maga a monitor nem fogyaszt többet gondolom, de a videókártyát sem strapálja jobban a 240Hz? -
Aby_2014
aktív tag
Ez így igaz, de nekem mint design is tetszik.
Ha a maximális védelem a cél, akkor természetesen a teljesen üres és fekete háttér a tuti megoldás.Csak kíváncsiságból vajon ugyanolyan fekete a fekete, ha pl ezt állítjuk be háttérnek, és akkor ha a windows beállításoknál egyszerűen kiválasztjuk a fekete színt a palettáról... 🤔
-
Érdekes homlokegyenest ellentétes véleményen vagyunk minden tekintetben. 5 éve rejtett tàlcàt hasznàlok ,korom fekete hàttérrel ,rejtett ikonokkal. Nem érzem önszopatàsnak. Villàmgyors az előtűnés . És win11 auto hdr ON természetesen,azért van hdr tv,monitort, hogy ki is legyen hasznàlva maximálisan a tudàsa. 15.000 óràm van az LG CX oled tvbe amit gaming monitornak hasznàltam 2hónappal ezelőttig, nem égett be a HUD. A tàlca viszont fixen be fog ,ha nem rejted el.

-
ACE-
addikt
Hát én ennyire nem misztifikálom túl, asszem 3 percet állítottam be képernyő kikapcsolásra, a taskbar-t meg úgy hagyom ahogy van. Valaki írta itt hogy napi 16 órában használja 1 éve, taskbarostul, és régebbi generációs QD, és minimális beégése sincs. Na az enyém megy talán napi 4-5 órát, de azt nagyon max, inkább csak 2-3-at sokszor, nem hiszem hogy lesz gond.
-
-
-
-
Grampy
aktív tag
Hauptmann: Az kellemetlen, nálam macska nincs, ez a veszély nem fenyeget.
emiki6: Pfuh engem nagyon tud zavarni, ha poros a kijelző. Bár úgy bánok a dolgaimmal, mint a hímes tojással, csak nem lenne gond. Emiatt gondolkodtam el most a matt QD-OLED-en (Samsung Odyssey G6), bár a fényesnek jobb a képe mindenhol azt olvasom. Illetve volt nekem is LG C1 TV-m, valahogy élethűbb volt azon a fényes üvegen keresztül a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amilyen 32GB-os kitet vettem még év elején, már majdnem a duplájáért adják

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De csak megrendelem újra ha ez valami glossy bevonatos.

amíg a túlárazott szarokat is elkapkodják rajtkor pár perc alatt addig ne várjál mást.
Skynet258