Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Igen csak átdugjuk a monitorokat. Win11 a rendszer. De eskü nem ma kezdtem, de annyira más a kép a két monitoron hogy nagyon. Az ASUS glossy oled-je nagyon szép, szebb, mint a Samsung, de a betők olvashatósága pl. rosszabb. Nem gondoltam, hogy ekkora difi van két ugyanolyan árú monitor esetén. De ez a HDR dolog érthetetlen számomra, ma összerakjuk az új gépét is a gyereknek és ott is kipróbáljuk majd 5070Ti-vel.
(azt nem mondom, hogy minden ugyanúgy van beálíltva, mert merőben eltér a két monitor menüje, az ASUS-on 2x annyi dolgot lehet állítani kb.) -
h1mpi
félisten
Segítsetek megérteni az OLED technológiát
Nekem ugye egy Samsung G6 van a gyereknek meg az ASUS ROG. Gép egyelőre ugyanaz, ha a Samsungnál kikapcsolom a HDR-t világosabb, élesebb lesz a kép, ha az ASUS-on bekapcsolom a HDR-t, akkor ilyen barnásabb, fakóbb. Pont fordítva működik. Ez hogy lehet?
-
h1mpi
félisten
Sziasztok, Most teszteljük az ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG oled monitort és a monitor tetején egy kb. 5 cm-es csík ugrál, aztán néha eltüni és visszajön. Mi lehet szerintetek monitor hiba vagy kábel esetleg? Próbáltam dp port 1.2 és 1.4 között váltani, de nem lett jobb. Köszi ha esetleg hallottatok ilyenről.
-
h1mpi
félisten
Nekem HDR nélkül nagyon szegényes volt a fénye, láthatod az aláírásomban miről váltottam és még ahhoz képest is. Én most érzem, hogy megérkeztem

Csütörtökön megyek étvenni a MM-ba a gyerek ASUS ROG monitorját, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a különbség a Samsunghoz képest. -
h1mpi
félisten
+Szinyák
+ 4264adamKöszönöm ezt nem is tudtam. A hétvégén pont volt egy olyan, hogy a szürkés színek elkezdtek villogni és bekapcsoltam a VRR Controlt a monitor menüjében. Majdnem írtam ide, de mondom megnézem a leírást, hátha.... és ott volt a megoldás. Ez akkor így kikapcsolja a VRR funkciókat vagy még további helyeken is ki kell kapcsolnom?

-
h1mpi
félisten
válasz
deathcrow42
üzenetére
Ezt most nem teljesen értem, miért kapcsolsz ki minden VRR-t az oleddel?
-
h1mpi
félisten
Sziasztok, Átvettem a 27" Samsung Odyssey OLED G6 G61SD monitort. A képe nagyon szép, de olyat csinál néha, hogy eltünik a kép egy pillanatra, majd visszajön és bal felső sarokban kiírja, hogy display port. Mintha egy pillanatra elvesztené a jelet. A kábelt ahogy tudtam benyomtam a gépbe és a monitorba is, akkor is csinálja, ha nem vagyok az asztalnál. Ez valami beállítás lehet vagy DP kábel hiba, monitor hiba? Ki van kapcsolva az automata forrás keresés. VGA ugyanaz, mint eddig. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- Dell G2724D monitor garancia 2027.08-ig
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Lehet vebiszem egyszer az egészet az Oázisba géppel együtt és bekalibáltatom, ezen a szinten már megéri.

Most buktam még 140e Ft-ot
Még azt szeretném megkérdezni, hogy a HDR funkció az OLED sajátosság? Bekapcsoltam és elképesztő lett a kép
Skynet258