- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
GeneraL_XTX #2094 üzenetére
Szigetszentmiklósra vidd és kérj helyette azonnal egy újat.
-
ACE-
addikt
Azt nem szeretem, ha feleslegesen megy, mint pl. WoT, de ez csak egy példa, van csomó játék ami tök fölös ha 300 fps-el megy, mert 60-al is tökéletesen játszható, valamilyen játék meg épphogy elmegy 60 fölé, annál pl. tök mindegy hogy 240 vagy 120 Hz-en megy a moncsi. Én az egérmozgáson semmi különbséget nem látok, scrollozáson, máson sem 120 és 240 között...
-
ACE-
addikt
Nekem pl. ezzel az a bajom, hogy egy példát tekintve, a World of Tanks ha 240-re állítom a moncsit, akkor 240-el akarja futtatni, de csak 170-180 jön ki belőle, ami nem gond, de a videókártya meg a prociventi olyan, mintha egy porszívó mellett ülnék. Viszont 120-nál, Vsync-et kapcsolva szépen megy 120-on tökéletesen, és a procu/videokártya is max. 50-60%-on pörög, így nem melegszik, halkabb, és nem utolsó sorban nem dől belőle annyira a meleg, és nem fogyaszt 2x annyi energiát. Nekem a 120 is megváltás a 60-hoz képest, és én nem nagyon játszom kompetitív játékokkal, a WoT szerintem nem ilyen. Szóval én emiatt gondolkodom rajta.
Maga a monitor nem fogyaszt többet gondolom, de a videókártyát sem strapálja jobban a 240Hz? -
ACE-
addikt
Ki hány Hz-en nyomatja alapban a monitort? Van értelme a 240-nek?
-
ACE-
addikt
Hát én ennyire nem misztifikálom túl, asszem 3 percet állítottam be képernyő kikapcsolásra, a taskbar-t meg úgy hagyom ahogy van. Valaki írta itt hogy napi 16 órában használja 1 éve, taskbarostul, és régebbi generációs QD, és minimális beégése sincs. Na az enyém megy talán napi 4-5 órát, de azt nagyon max, inkább csak 2-3-at sokszor, nem hiszem hogy lesz gond.
-
ACE-
addikt
válasz
Atish19 #1871 üzenetére
Igen, ez is egy furcsa dolog, hogy csak bekapcsolt állapotra vonatkozóan lehet a LED-et kikapcsolni, ha alszik, akkor mindig villog, és úgy még a fényerő sem állítható...
Van egy másik érdekesség is, ha elindítom az Evnia progit, akkor random kikapcsolgatja a billentyűzetet, de teljesen, mintha kihúznám, ki kell húzni és visszadugni, és újra felismeri a gép. Vicc azért ez is...Úgy tűnik az Ambilight villódzásának köze van a VRR-hez, kikapcsoltam és így nem villódzik ugyanaz a játék...
-
ACE-
addikt
válasz
4264adam #1810 üzenetére
De, mert ha pl. egy játék menne 200 FPS-el is, hőerőművet csinálva egy gépből, de tök fölös egy nem kompetitív játéknál, akkor a 120Hz-es frissítés használatánál csak bekattintom a Vsync-et, és a videokártya csak 120 fps-ig fogja túlhajtani magát, így hűvösebb lesz, kisebb lesz az áramfogyasztás... De a legtöbb játék nem éri el a 120 fps-t sem, tehát így a 120 Hz is bőven elég nekik. Ezért nem értem miért jó hajtani 240-en, amikor semmi különbség a 120-hoz képest.
-
ACE-
addikt
válasz
4264adam #1806 üzenetére
Miért? Érdemes 240Hz-en használni? Nálam most 120-on van, asszem ennyire állította alapban is a windows. Próbáltam, és nem látok különbséget a 120 és 240 között... Viszont egyes játékoknál tök fölös a magas fps, és csak feleslegesen pörög a videokártya max.-on... kompetitív játékokkal nem nagyon játszom, a képminőség miatt vettem OLED-et, nem a magas frissítés miatt, illetve az miatt is, mert a 60 viszont már kevés volt.
-
ACE-
addikt
válasz
ricshard444 #1807 üzenetére
Nekem volt benne kalibráló bizonylat...
-
ACE-
addikt
válasz
ricshard444 #1799 üzenetére
Majd kipróbálod néhány játékban? A kép alapján az Ambiglow furin viselkedik, villog, így: https://photos.app.goo.gl/TJAyHnPvLxbTdToh9
ÜFSZ-nak már jeleztem.
Én 4K 120Hz-en használom DP-n keresztül Adaptive szinkron: BE állással. Nálad? Többieknél? Valaki már asszem jelezte hogy nála is így villog. -
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
Ezt a KVM-et hihy használod? Bedugtam a PC-ből az USB-ből az USB up csatiba, a bill.-t és egeret a monotor USB-A csatiba. Amig kap videójelet a monitor, addig műkszik is rendesen. Utána a laptop-ot bedugtam az USB-C-be, faxán műkszik azzal is a bill., de ugye ilyenkor ha atkapcsolom a bemenetet a másik DP portra, amin a PC megy, akkor ugye ott már ki van kapcsolva a videó jel, és a monitor kikapcsol, de a bill. és egér huzogatasra nyomkodasra nem is kapcsol be... De ha altatva van a gép, akkor sem ébred fel a bill.re. Ennek így kéne működnie, vagy én rontok el valamit? A kezelő progi még nincs felrakva, de gondolom az nem lehet gond.
-
ACE-
addikt
A műanyag nálam sem tökéletesen egyenes, de én úgy vettem észre, hogy azért mert cannak távtartói, hogy ne érjen hozzá a panelhez, gondolom egy esetleges utődésnél ne adja át rögtön a panelnak az energiát. Szerintem ez szándékosan ilyen, de ha direkt nem ezt figyeli az ember, fel sem tűnik...
-
ACE-
addikt
Szokni kell ezt a Philips-et, csak rövid ideig teszteltem, de nekem pl. a KVM teljesen használhatatlan. Átváltja ugyan a bill.-t, de ha kikapcsol a monitor, akkor nem adja tovább már a jelet, így az egér bill.-el még a videojelet sem tudom visszacsinálni, így ki kell húzni az egyiket, gépbe dugni, és utána jó csak. Az USB kikapcsolt állapotban árammal ellátását bekapcsoltam, de úgy sem jó. Szóval ez a része kb. használhatatlan, vagy én rontok el valamit. A másik a háttérvilágítás, Windows-on bekapcsolt a funkció, de ott nincs a képhez illeszkedő világítás, a monitor beállításainál viszont szürke...
-
ACE-
addikt
Jól látom hogy ebben a Philips-ben a KVM arra jó, hogy a laptopot összekötöm vele USB-C-vel, azon kap a laptop áramot, átviszi a videójelet, és ha a két másik USB-A-ba bedugom az egeret, meg a bill-t, akkor azzal kezelhetem a laptopot? Ha pedig nincs laptop az USB-C-ben, akkor a Desktop gép-ből jövő USB-UP porton keresztül a számítógépen lehet használni az egeret, meg a bill-t? És automatán átkapcsolgatja?
-
ACE-
addikt
Mondjuk egyet vettem észre, a Philips-nek tényleg ennyivel durvább a fogyasztása? A Giga 70W ez meg 130W, vagy csak szar az árukereső?
-
ACE-
addikt
Ha a pénz kevésbé számít, 32" méretben, 4K felbontásban, OLED-ben még mindig a Gigabyte AORUS FO32U2 lehet a best buy? Vagy azóta esetleg van valami jobb, kevésbé drágább?
-
ACE-
addikt
Nem hiszem el hogy egyik pillanatban még 350 a Gigabyte Aorus FO32U2 most meg már 150-el drágább, jó hülye vagyok hogy nem vettem meg... most megint sokallom...
-
ACE-
addikt
válasz
Frorika1972 #1200 üzenetére
Ezt úgy hívják, placebo...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vallás
- További aktív témák...
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest