Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itthon megjelent pár helyen az új Samsung G6 500Hz-es monitor.
~400K -
Anno már néztem korábban mikor az Alza napok voltak akkor 265K környéke volt agyaltam is sokat rajta, de akkor még ugye elérhető volt a G6 és inkább elengedtem.
Most meg mikor már akartam venni G6-ot, akkor már nem volt elérhető a samunál kuponozva, ez meg pont akciós lett így ez maradt
-
Megjött ma nekem is a monitor. (27m2n8500)
Nem az a hasra esős élmény a korábbi után (FI32U) de szemmel látható az előrelépés.
Viszont akkor a 360Hz esetén mi a konszenzus, Adaptive Sync legyen bekapcsolva NV beállításoknál vagy ne végül? -
válasz
szasanyi
üzenetére
Mi bajod a wallpaper engine-el? Steam gondolom fut nálad akkor már az is futhatna abba meg van millió féle.
Más
Hivatalosan is érkezek a héten egy 360-as OLED monitorral, jelenleg épp kalbirálásra vár Oázisba.
Kíváncsi leszek mennyire lesz nehéz megszokni egy TOP tier IPS után, mert méretben és felbontásban is visszalépek (32"--> 27" ; 4K-->2K) -
válasz
deathcrow42
üzenetére
-
válasz
4264adam
üzenetére
Nem tudom, ezt az üzletpolitikát kicsit marhaságnak tartom, mert oké behozzák most a Gen4-et de szerintem nem lesz tolongás érte, mert drága lesz (pláne az elején) és nem is igazán hoz nagy előrelépést, és kérdéses ezek után a retail partnereknél mennyire lesz később elérhető a 240 és 360-as jelenleg még kapható variáns.
Gondolom lesz majd valami akció az újakra is, de szerintem még úgy is jóval drágábbak lesznek mint a mostaniak. Valahogy az 500Hz meg nem vonz eléggé feleslegesnek tartom. -
válasz
4264adam
üzenetére
Van arról infó milyen gyorsan szokott lenni restock? 1-2 hét nem gond, de nagyon agyalok a Philipsen (korábban is szemeztem vele) mert minimálisan drágább lenne mint kuponozva, viszont akkor megmarad a 3 év garom, ugye elvileg samunál sávos a gari.
szerk:
közben beszéltem a csettel.
Samsung webshop innentől off.
Gondolom raktárürítés ment az érkező Gen 4 miatt, vagy nem tudom.
-
Srácok csak nálam nincs a Samunál egy 360Hz-es Oled se fent a store-ba vagy másnál sincs? 240-es van csak.
-
Én azért rákérdeznék, samsung chaten, hogy ez biztos így van e, mert most az, hogy ki mennyi kedvezményt tud intézni, az egyéni dolog, maga a termék ettől még 250K felett van mindenhol normál áron.
Szóval ha az eredeti "lista" árát nézzük akkor ugyanúgy kéne járjon rá a 3 év gar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- ASUS Eye Care VA249HG 23,8 IPS LED Monitor eladó! Több darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi