Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ACE-
addikt
válasz
Atish19
üzenetére
Igen, ez is egy furcsa dolog, hogy csak bekapcsolt állapotra vonatkozóan lehet a LED-et kikapcsolni, ha alszik, akkor mindig villog, és úgy még a fényerő sem állítható...
Van egy másik érdekesség is, ha elindítom az Evnia progit, akkor random kikapcsolgatja a billentyűzetet, de teljesen, mintha kihúznám, ki kell húzni és visszadugni, és újra felismeri a gép. Vicc azért ez is...Úgy tűnik az Ambilight villódzásának köze van a VRR-hez, kikapcsoltam és így nem villódzik ugyanaz a játék...
-
-
Skynet258
Topikgazda
válasz
Atish19
üzenetére
Majd megnéznéd (és persze más tulaj is innen a topikból), hogy a kijelző alsó kávája az végig egyenes, és a kijelző végig idomul-e hozzá? Alzánál láttam 2 beírást is ezzel kapcsolatban, hogy fentről nézve az alsó él eláll kissé a kijelzőtől helyenként, és kíváncsi vagyok, hogy ez valami adott széria lehetett-e, vagy jellemző hiba ennél a monitornál.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Atish19
üzenetére
Hello! Figyu nekem ilyenem van Philips Evnia 34M2C6500 . 32-s Predatorom volt előtte VA panel. Ez a mostani nekem is fényes, de nem is érdekel. Ha zavar a napfény ott a redőny, nappal nincsen időm a géphez menni sem. Én nagyon szeretem lehet a 21:9 miatt vagy, mert olyan szuperek a színek rajta. Én 175hz-n használom 8biten. 10bit úgy megy neki ha 144hz-n van a monitor. Játékok közt nem érdekel a 8 vs 10 bit.
-
4264adam
veterán
válasz
Atish19
üzenetére
Minden OLED monitor egyforma max fényerőt tud. Olyan eltérések vannak mint 50nit
SDR anyagot pedig nem max fenyeron használunk. Ebből kiindulva minden nit elég ami az OLED technológiában van 50-80cm-re ülve.
Valoban gyengébb mint egy OLED TV csúcsa, és az OLED TV is gyengébb mint egy Miniled VA max értéke.
Csak éppen itt 80cm-re ülsz. Teljesen más
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Adventi kalendáriumok
- Elektromos autók - motorok
- Diablo IV
- TCL LCD és LED TV-k
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Linux kezdőknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Skynet258