Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Én elengedtem a babusgatást, geci macska egy helyen megarcolta a műanyag bevonatot. Szerencsére, nem látszik, csak ha nagyon keresem, és akkor is csak kikapcsolt állapotban, de nekem már mindegy, hogy egy karccal több, vagy kevesebb.
-
Hauptmann
veterán
Kijött a 110-es firmware az Asus PG32UCDM-hez.
1 éve van meg a monitor, gecidrágán vettem a mostani árakhoz képest (bár, azon röhögtem a minap, hogy a 64 GB DDR5 RAM drágább, mint egy OLED monitor), de nem bántam meg, tökéletes.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Viiktor1989
üzenetére
27" WQHD IPS-ről váltottam 32" 4K QD-OLED-re. Az IPS is a jobbak közül volt, szèles színtérrel, de a QD-LED fényévekkel jobb mindenben. Legelőször a végtelen kontraszt, és a színvisszaadás az, ami feltűnt.
-
Hauptmann
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szerintem a kényes felület miatti fosást nyugodtan engedd el. Ez csak egy használati tárgy. Nekem is szétbaszta a macska a legfelső réteget egy helyen, működés közben nem látszik, amikor meg nem megy a monitor, kit érdekel?
-
Hauptmann
veterán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a melóhelyi monitor IPS, nem OLED. Csupán arra szerettem volna célozni, hogy nekem 4K után szar a WQHD.
-
Hauptmann
veterán
válasz
szabesz0524
üzenetére
Utánaolvasta gyorsan, a 165 Hz-es MSI MAG321UP-ra azt írja, 3. generációs. Gyanítom, az AOC-ban is ugyanez a panel lehet.
-
Hauptmann
veterán
válasz
szabesz0524
üzenetére
A méretből, felbontásból, frissítésböl. Ha 32" 4K és 240 Hz, akkor az 3. QD-OLED.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Hogy jött be neked a WOLED a QD után? Én biztos, hogy nem váltottam volna arra.
ACE-,A tálcanélküliség pillanatok alatt megszokható. A beégéstől meg nem kell tartani annyira, hacsaknem napi 12 órán ár statikus tartalom megy a képernyőn. De nézd meg az rtings beégéstesztjét, ők nem kispályásan nyomatják, abból lehet következtetni.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Egy fél milliós monitornál ne legyen aranyból. Főleg, ha még ők ajánlgatják is.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
QD után WOLED-et biztos nem.vennék. A helyedben rálróbálnék egy másik UCDM-re. Erre való a 15 nap. A kerwskedőkért meg nem aggódnék.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Miért? Pedig az UCDM kurva jó monitor.
-
Hauptmann
veterán
A ph-val az a baj, hogy olyan gyártókat, mint az Asus, vagy a Gigabyte, sport lesajnálni, bezzeg az MSI az a nonplusultra... Amíg ilyen a hozzáállás, nincs miről beszélni. Az istenitett MSI-nek is voltak szar szériái, mint ahogy az Asusnak, Gigabytenak is.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ugyanilyen monitorom van. Nem billeg. Kérj cserét.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Pont azért tettem ki, hogy nem kell beszarni a beégéstől, ha pár alapdolgot betart az ember.
Csandi,HDR-ben viszont megemelkedik a fényerő, ott mi a helyzet a beégésveszéllyel?
Shkiz0,Én biztos, nem mennék vissza 4K-ról WQHD-ra, onnan jövök.
-
Hauptmann
veterán
A beégésről egy videó.
-
Hauptmann
veterán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Nem dual mode,os, mint az Asus PG32UCDP? A 480 FHD-ban értendő.
-
Hauptmann
veterán
válasz
deathcrow42
üzenetére
De a Clin alkoholtartalmú, nem?
-
Hauptmann
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Kizárólag sdr.
-
Hauptmann
veterán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Talán valamelyik oled reddit, de mintha itt is említette voona valamelyik kolléga.
Meg is van, 278. hozzászólás.
-
Hauptmann
veterán
Szerintem egy kis utánaolvasással ez nem lehet probléma.
-
Hauptmann
veterán
Elolvasva az összefoglalót, QD-nál a monitortisztitó folyadékot el lehet engedni?
-
Hauptmann
veterán
Asus PG32UCDM fényerőssség értékek "Uniform Brightness On" állásban, SDR-ben.
42=120 nit
55=150 nit
75=200 nit
100=265 nit -
Hauptmann
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
Nem volt 6 kiló, volt rá karácsony előtt némi kedvezmény, 530 volt a vége. Az utolsót hoztam el, utána felugrott 730-ra.
De ha még korábban kapcsolok, akkor olyat tudtam volna behúzni, amihez ajándékba járt az Asus monitorlámpa, és ha azt eladom, még kevesebb lett volna. -
Hauptmann
veterán
Jövök én is egy Asus PG32UCDM-el. Kurva drága volt, de nem.bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Autós topik
- PH! Darts
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Trollok komolyan
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Aztán az Asusom úgyis kikapcsol pár perc után, ha nem ülök előtte. Nem hülyeség a közelségérzékelő.