Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grampy
aktív tag
Köszi Nektek!
Kipróbálom, ha érzékeny leszek rá, akkor megy vissza. -
Grampy
aktív tag
QD-OLED monitor tulajok, akik IPS-ről váltottatok és sokat ültök előtte. Tapasztaltok bármilyen szem és fejfájást az IPS-hez képest? Akár csak egy sima web böngészés, átlag felhasználás közben.
-
Grampy
aktív tag
válasz
4264adam
üzenetére
Nappal-este vegyesen. Ha fényeset veszek, akkor szerintem megtartanám böngészésre, és minden egyéb másra a matt IPS-emet.
Philipsnél nem nagyon jön be ez a full ezüst dizájn.
Az MSI MAG 271QPX E2 amivel szemezgetek. Igaz “csak” 240Hz, de SP gamingre elég lenne.
Viszont a Samsung 200e Ft lenne Telekomnál hűség hosszabbítással, és akkor ez matt révén kiváltaná a gamingen kívüli felhasználást is. Még agyalok, hogy ér-e nekem annyit a fényes kijelző, hogy másod monitornak tartsak egyet. -
Grampy
aktív tag
Hauptmann: Az kellemetlen, nálam macska nincs, ez a veszély nem fenyeget.
emiki6: Pfuh engem nagyon tud zavarni, ha poros a kijelző. Bár úgy bánok a dolgaimmal, mint a hímes tojással, csak nem lenne gond. Emiatt gondolkodtam el most a matt QD-OLED-en (Samsung Odyssey G6), bár a fényesnek jobb a képe mindenhol azt olvasom. Illetve volt nekem is LG C1 TV-m, valahogy élethűbb volt azon a fényes üvegen keresztül a kép. -
Grampy
aktív tag
Köszi! Akkor nagyon óvatosan nem lehet gond vele. Hozzászoktam, hogy a matt IPS monitoromat minden nap törlöm a portól, ezért kérdeztem. Nekem is van finom mikroszálas kendőm. Szárazon szoktam, de a matt sokkal igénytelenebb ebből a szempontból. Viszont volt LG C1 TV-m, az fényes, és ott sem volt gond a szárazon törléssel. Mikrokarc nem volt rajta. Viszont a QD OLED monitorokra sokan panaszkodnak, hogy nagyon kényes.
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Mik a tapasztalataitok a fényes QD-OLED képernyőkkel karcolódás téren? Elég sok reddit bejegyzés van erről. Valóban egy sima puha mikroszálas kendő is "megsértheti" a felületet? -
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Az Acer Predator X27UX1biiphx ([link]) vajon Gen2 vagy 3-as QD OLED panelt használ? -
Grampy
aktív tag
válasz
Frorika1972
üzenetére
A manuális pixelfrissítőt csak panel egyenletlenség során érdemes alkalmazni, egyébként az elektronika számolja az üzemórákat, így 4 összegyűjtött üzemóra után automatikus pixel frissítést csinál, de csak ha standby mode-ban van, ez pár perc szokott lenni. Ha a monitor használatban van, nem kezdi el, max figyelmeztet, hogy itt az ideje lefuttatni. Írtad, hogy egész nap megy a monitor, így néha majd kapcsold ki, hogy lefusson az automata pixelfrissítő.
-
Grampy
aktív tag
Sry
-
Grampy
aktív tag
144Hz-es csak, de az 4K ugye, oda hardver is kell. Volt anno 65C1-em, szerettem nagyon, ez is biztos ütne. Majd meglátom, de a Samsung G6-ra is kíváncsi vagyok. Köszi a személyes monitor beszámolókat, az AOC tapasztalataidból is okosabb lettem!
Shkiz0: Köszi a gari infót!
-
Grampy
aktív tag
Igen én nekem is ez motoszkál a fejemben. Bukni nem buknék rajta eladásnál. Annyi, hogy még filózom, hogy a G6 vagy 42C4 legyen (ez 190k lenne). Mert akarok dupla monitoros rendszert, sarokasztallal, ugyanis sokat böngészek, szoktam fotókat szerkeszteni, zenét szerkeszteni, és ezek mind olyan programokban történnek, ahol sok a statikus tartalom. Ezekre meghagynám az IPS paneles 27GP850-et, játékra, filmre meg menne OLED.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ASUS VG248 165Hz 24
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Sry
Skynet258