- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
ForRedGlory #2408 üzenetére
Szerintem ki lehet kapcsolni
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory #2401 üzenetére
igen, a 240hz-es variánsból van nekik készleten, de én maradtam a 165hz-es verziónál mert 4k-n a 165fps-t azt neccesesen érem el, még egy 5080 superrel se hiszem hogy menni fog
-
válasz
ForRedGlory #2366 üzenetére
Ezt ma nézegettem. Lehet a 32 colosban nincs is ilyen?
[link]
-
válasz
ForRedGlory #2391 üzenetére
Nálam ez tartott majdnem 1 hétig, már vissza akartam cserélni
-
válasz
ForRedGlory #2391 üzenetére
Nálam ugyan ez volt! De megszokod hamar.
-
válasz
ForRedGlory #2368 üzenetére
A padláson most nem járok, de a termék címkét érkezéskor lefotóztam azon "z" a végződés. A közelség érzékelőt nem használom, nem a játék a felhasználási területem.
Skynet258: a link alatt azért nem túl sok a bejegyzés. (vagy rosszul néztem?) -
Skynet258
Topikgazda
válasz
Hát, erről a szenzorról sincsenek jó véleménnyel Redditen, nekik meg kikapcsolt a monitor amikor előtte ülnek... hallod ez egy kajak drága monitor és ennyi nyűg van vele?
-
válasz
Van más érdekesség is. Az Asus terméklapon a legfrissebb firmware: ASUS_PG32UCDM_MCM108, a monitoron lévő 109!! Doboza a padláson, de szerintem már azon is "z" a végződés. Nekem ez a második,, az elsőnél nem működött a pixel-tisztítás, szoftvert nem tudtam frissíteni. Ipon vásárlás volt. Bütykölhettek rajta, mert utána láttam egy "bolti" használatút, pár tízezerrel olcsóbban. Másodjára máshol vettem meg.
Az említett beállítás nem tudom mire való, én az energiagazdálkodásnál állítottam 1 percre a képernyőt win11-nél.
-
Skynet258
Topikgazda
válasz
ForRedGlory #2364 üzenetére
Az Ipon oldalán is felmerült ez a hozzászólások között, ipon szerint csak régiós jelölés a "z", felhasználó viszont azt mondja az Asus szerint az aktív hűtést takarja a jelölés.
Ha a monitorban "z"-vel szerepel és a dobozon nem, annak én jobban örülnék, mintha fordítva lenne.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory #2359 üzenetére
Próbáltam most nézelődni a dell magyar honlapján ezzel kapcsolatban mert még megvan a visszaküldött monitor szériaszáma, de amikor a jótállás körül nézelődtem akkor figyelmeztetett, hogy a termék csehországban lett regisztrálva és át akart irányítani a cseh supporthoz vagy a nemzetközihez, de ott csak egy telefonszámot találtam. Mindenesetre a magyar support oldalon így nem lehetett továbblépni ezzel a monitorral.
Van valami opció, hogy át lehet tenni a tulajdonjogot meg a supportot egy másik országba de nem tudom hogy ez lehetséges-e mert ahhoz fiók kell, nem akartam ennyire belemenni már.
Mindenesetre élek a gyanúperrel, hogy az alzás srácnak igaza van, és a cseh dell szervíz jogosult csak javítani ezt a monitort.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory #2359 üzenetére
Majd írd már le ide légyszi, hogy mit válaszolt az ügyfélszolgálat. Nálam ezzel kezdte a srác, amikor kiadta a monitort, hogy hozzájuk vihetem csak.
Mert ha azt mondják az alzánál vásároltat is lehet hozzájuk vinni, lehet visszavesszem a dell-t.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory #2288 üzenetére
Tudom, jeleztem nekik minden elérhető kapcsolati formában személyesen,üzenetben, e-mailben de lexarták magasról.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Java programozás
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- Philips Evnia Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/Mini LED/1400nit/165hz/G-sync-Freesync/Ambiglow
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest