Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #2426 üzenetére
Nem rossz az, amit először vettél.
-
válasz
ForRedGlory #2366 üzenetére
Ezt ma nézegettem. Lehet a 32 colosban nincs is ilyen?
[link]
-
válasz
ForRedGlory #2391 üzenetére
Nálam ugyan ez volt! De megszokod hamar.
-
válasz
ForRedGlory #2368 üzenetére
A padláson most nem járok, de a termék címkét érkezéskor lefotóztam azon "z" a végződés. A közelség érzékelőt nem használom, nem a játék a felhasználási területem.
Skynet258: a link alatt azért nem túl sok a bejegyzés. (vagy rosszul néztem?) -
válasz
ForRedGlory #2366 üzenetére
Van más érdekesség is. Az Asus terméklapon a legfrissebb firmware: ASUS_PG32UCDM_MCM108, a monitoron lévő 109!! Doboza a padláson, de szerintem már azon is "z" a végződés. Nekem ez a második,, az elsőnél nem működött a pixel-tisztítás, szoftvert nem tudtam frissíteni. Ipon vásárlás volt. Bütykölhettek rajta, mert utána láttam egy "bolti" használatút, pár tízezerrel olcsóbban. Másodjára máshol vettem meg.
Az említett beállítás nem tudom mire való, én az energiagazdálkodásnál állítottam 1 percre a képernyőt win11-nél.
-
Meg tudná valaki mondani, hogy az Msi Mpg Urx 221 és 222 modellekben beépített ventilátor van?
-
Szoktatok/kell-e manuálisan pixelfrissítést csinálni, vagy azt a monitor automatikusan elvégzi készenléti módban? Pénteken üzemeltem be, azóta 2-3 alkalommal írta hogy frissítsem, ami meg is csináltam, de nem hiszem/tudom, hogy ment alkalmanként 4 órát.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LH55QMBTBGCXEN) 140CM Q-LED 4K PROFESSIONEAL ÉRTINTŐS INTERAKTIV MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó 27 LG GL850-B Monitor!
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840x2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- LG 34UM88C-P UW-QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest