Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Kvaterner szégyen
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Nyilván csalóka valamennyire, mivel fotózva lett és nem profi eszközzel készült a kép... de én is meglepődtem, hogy egymás mellett milyen nagy különbség van a kettő között.
Korábban fel sem tűnt, hogy a QD-OLED nem is annyira "fehér", mint a WOLED, csak így egymás mellé téve. Az biztos, hogy önmagában nézve a legkevésbé sem zavaró a QD-OLED fehérje.
A beállítások egyébként teljesen megegyeztek, de most meg nem mondom, hogy srgb módban volt vagy racingben.

Azt azért megállapítottam, hogy ebből három monitort egymás mellé téve elég jó kis MS Flight SIM 2024 cucc jönne ki, csak kellene hozzá egy RTX 8090 TI.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN // GARANCIÁS
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- Bontatlan LG UltraGear 32GX850A-B 3 év garival eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Skynet258