Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Nem igazán tér el tulajdonságilag az etanol és az izopropanol, mindkettő jól működik. Különbség annyi, hogy az egyik, az etanol ugye tudatmódosító szer és nagy örömmel fogyasztják az emberek, ezért drágább, nagyobb rajta az adó, vigyáznak, hogy alkesz ne jusson hozzá és ne lehessen italgyártásra használni, ha nem arra szánták.
Az izopropil alkohol azért ennyire népszerű, mert ugyanazt tudja, de hozzáférhetőbb, nincs annyira szabályozva. Mindenesetre mindkettőt denaturálják, hogy az alkesz ne igya meg.
Apád jól mondja. Én az Alkoneket akartam is említeni, azt szoktam lemosónak használni (oledet még nem takarítottam vele). Abban van etil, izopropil és terc-butil alkohol. Mindenesetre mindegyik elpárolog, hasonlóan viselkednek.
-
Egy dolgot jegyezzetek meg: acetonnal (körömlakk-lemosó) semmilyen műanyagot ne próbáljatok lemosni, mert az mindenbe beleharap.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Skynet258