- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Szia!
Mintha magamról olvasnék
az összes specifikáció egyezik videókártya, CPU, monitor.
Én erre cseréltem le, Philips Evnia 27M2N8500 igaz kicsivel 200e Ft felett van de megéri, imádom, szép képe van.Csak a fránya idle fogyasztással tudnék valamit kezdeni, a 360Hz-es desktop esetén maxon pörög a videómemória így 90W felett van a fogyasztása..
-
Aby_2014
aktív tag
Ez a monitorállvány [link] megfelelő lehet a topikban is kedvelt, Philips Evnia 27M2N8500/00 monitorhoz?
-
Aby_2014
aktív tag
Ez így igaz, de nekem mint design is tetszik.
Ha a maximális védelem a cél, akkor természetesen a teljesen üres és fekete háttér a tuti megoldás.Csak kíváncsiságból vajon ugyanolyan fekete a fekete, ha pl ezt állítjuk be háttérnek, és akkor ha a windows beállításoknál egyszerűen kiválasztjuk a fekete színt a palettáról... 🤔
-
Aby_2014
aktív tag
Én a tálcát áttetszővé tettem, ezzel a programmal.... [link]
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
4264adam
üzenetére
Valahogy így gondolkodtam én is, a leírás alapján ugyebár 16 óránként kötelező, akkor már nincs választási lehetőség, csak közli, hogy a futtatás szükséges.
Nem parázok akkor...
Eddig ha épp meccsben voltam, skippeltem a frissítést azt izgultam, hogy nehogy valami gondja legyen és csak a 6 órás jelzésnél vagy amikor épp "ráérek" manual indítással fut le a refresh.
Ha jól olvastam a panel refresh az ami "öregíti" a panelt és nem szabad sűrűn futtatni, mondjuk erre a philips-nél menüből nincs is opció, hogy a felhasználó indítsa...
-
Aby_2014
aktív tag
Bakker szóval van itt utánajárni való bőven, gondolhattam volna, hogy tipik PC buhera, nem az egyszerű ON/OFF és örül, hanem minden egyes program egyedi rigolyáit ki kell tapasztalni.
Vaaagy ne legyünk maximalisták... jóvanaz, ennyit tud azt csókolom.
Köszönöm, az iránymutatásotok.
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
4264adam
üzenetére
Köszönöm a részletes választ, először pl: rögtön az asztalon, olyan mintha egy fehér szöveten keresztül nézném az egészet, ezen segített valamennyire a korábban linkelt egyed lut calibráció, ami segített a kontraszton javítani, de a színek sem olyan élénkek mint egyébként.
A másik az AC Shadow, ezek szerint ott a rossz implementáció lehet a gond.
Harmadik pedig az RDR2 volt, ott fény-árnyék kontrasztnál is láttam hiányosságot, valamint a színek is fakóbbnak látom.
Pl a Fortnite is sokkal fakóbb, "világosabb", de mivel az nem támogat HDR-t, így gondolom ez jelenti a problémát.
Cyberpunk 2077 még várat magára, nemrég fejeztem be a 2. újrajátszást, most harmadszorra is elővettem az rdr2-t

-
Aby_2014
aktív tag
Úgy látom lettünk páran itt, az evnia monitorral
nekem is nagyon bejött, szép kép, gyors, tisztásra amit vettem pihe-puha rongyi nem karcolja, nem szöszöli. Viszont a HDR mód továbbra is piszkálja a fantáziám, vajon miért olyan mosottak a színek ha bekapcsolom?
Ki hogy használja a monitort? Végülis HDR nélkül is szuper a kontraszt arány, de na hátha lehet jobb is.A Windows beépített -store-ból letölthető- HDR kalibrációját futtattam, de így sincs legalább olyan képe, mint a SONY local dimming -es TV-nek...
-
Aby_2014
aktív tag
Jah azt gondoltam, hogy az új nem ez az árkategória lesz.
Ezek szerint a paneleknél csak a frissítési freki emelés lesz ami változik,
új OLED care megoldások nem várhatóak ami az élettartamot és a
biztonságos üzemeltetést javítanák.Esetleg a Woled - QD típusok mellé egy harmadik technológia...
-
Aby_2014
aktív tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy a Samsung Odyssey G6 S27DG600SU és a Philips Evnia 27M2N8500-ban ugyanaz a panel van, csak a körítés más?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lg OLED 240hz ívelt monitor
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az összes specifikáció egyezik videókártya, CPU, monitor.
Skynet258