- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
4264adam #2231 üzenetére
Köszi az infót.
#2232koxx: Ezzel nincs probléma, mert a MacType meg az egyéb finomhangolásokkal kb. jobb a clarity-je mint az MSI-nek volt gyárilag, nagyon sokat lehet a gyárin javítani. Nyilván a WOLED gyári az instant kuka annyira zavaró. Nekem nagy a 32 ilyen távolságból, próbáltam de zavar hogy bizonyos játékoknál nem látom be a teret mozgatni kell hozzá a fejemet illetve 5070ti-al a 4k azért eléggé kompromisszumos tud lenni néha..A jövőben meg még jobban talán.
#2233Csandi: Lehet az én szememmel van baj de a feleségem is mondta úgy hogy meg sem említettem neki hogy azt érzi hogy a szemével nem tud megfelelően ráfókuszálni a szövegre. Fiatalabb is és jobb is a szeme..
Igen a redditet végigbújtam, de pont ezért is mertem bevállalni mert a sok panasz mellett sokan azt írták hogy teljesen jó a matt. Ezért is nehéz most eldöntenem, hogy a woled/qd-led eltérés a matt vagy én magam vagyok a probléma..
Én amúgy fogadnék vendéget hogy megmutassam de egy 5 hónapossal otthon ez most egy kicsit macerás lenne..
Néha még én is alig merek hazamenni..
Tandemes dolgokat láttam már, meg mindent megnéztem ami felkerült eddig, lehet hogy jó alternatíva lesz nem tudom még.. 3 hónap az most sok monitor nélkül. -
Hanok
senior tag
válasz
4264adam #2139 üzenetére
Köszi, itt ebben az esetben az LG-re is van 3 év Oázisba értéktől függetlenül, illetve megkérdeztem és a beégésre is él elvileg a gariancia. Egyébként nyilván 25 ezret ez a felállás megér amit írtál.
#2140deathcrow42: Hmm..felkeltette az érdeklődésem
Sok mindent azért nem találok róla de még kutakodom. Viszont árban nagyon megnyerő ha hozza ugyanazt mint a drágább társai.
-
PuMbA
titán
-
Drizzt
nagyúr
válasz
4264adam #2110 üzenetére
Az RGWB subpixel layout nem újdonság, az én LG 27GX790A-B WOLED-emben is az van és az nem RGB tandem panel. Volt már azért pár ilyen monitor, főleg a 480Hz WOLEDek között. Én nem láttam említést a lilás színeződésről a fekete hatására, pont az ellenkezőjét értettem ki a videóból. Főleg a QD-OLED melletti összehasonlításnál emelik ki, hogy nincs ilyen azzal szemben. Meg látható is jól. Viszont a fekete alapon lilás tükröződést azt látom én is, de az valószínűleg az újfajta glossy coating miatt van, nem a panel miatt.
[Tftcentral review]: Itt is azt írják, hogy: "There’s a minor pinkish tint to reflections – you can see this from our example photos here where we’re shining the same light source on the screen. The light source looks more white on the old coating, and a little pinkish on the new coating. This only impacts reflections, not the actual image shown on the screen."
Tehát a fekete nem kezdett el lilulni, a visszatükrözött fények kezdtek el lilulni. Sőt, van olyan rész is a tesztben, ahol 3rd gen WOLED-et mutatnak, aminek ugyanolyan lilás a tükröződése, de nem a feketéje, mint a QD-OLED-nek, fedőrétegtől függetlenül.
-
RazoR
veterán
válasz
4264adam #2046 üzenetére
34" 1440p VA van most 165Hz-es de nem használom ki, nagyrész single játékokkal játszom, nekem elég a 60FPS stabilan.
HDR para: lejjebb veszem a fényerőt, mostani monitor 500nit-es de nem maxon használom ezt sem.
OLED-et szeretnék mindenképp, de beakadt, hogy ha már váltok akkor nagyobb legyen minden irányban, de az ilyen méretű monitorok eszméletlenül drágák, ezért gondoltam pl egy 42C5-re.
Legolcsóbb 32" 4K OLED 330k
LG 42C5-öt el tudom hozni 320k-ért -
Swaggering78
kezdő
válasz
4264adam #2028 üzenetére
Köszi hogy bebizonyítottad nekem van igazam.
És igen, aoc monitornál nincsen semmilyen oled védelem bekapcsolva gyárilag! Ha úgy használja az ember ahogy gyárilag be van állítva az nem a legjobb dolog. Van ám olyan ember is aki munkára is használja a gépét és 8-16 órákat dolgozik pl otthon, programoz pl. És ha nem néz utána hogy a védelmeket be kell kapcsolni, dark win téma és tálca elrejtés ajánlott, 50% fényerőn használni nem árt stb akkor könnyen előfordulhat hogy a vártnál korábban beég a kijelzője.
-
-
Ribi
nagyúr
válasz
4264adam #1830 üzenetére
Elvileg igen. Hát ha 180Hz-re nem lehet állítani akkor nyilván nem jó a 150FPS miatt, max a 240Hz. De elvileg képben mindegynek kellene lennie nálad, hogy 360 vagy 240 amíg 240 fps alatt maradsz.
Legalábbis Oled esetén. Nem tudom más monitoroknál van-e ráhatás a response time-ra Hz-től függgően, de Oled esetén úgy tűnik nincs, mindig retkes alacsony. Elvileg emiatt mindegy hogy mennyi Hz amíg FPS-ben alatta maradsz. Legalábbis a linkelt videjóban is ezt mondták. Én azért vettem lentebb, mert nekem a monitor tápja jobban cicereg amikor 240-en megy. De amúgy is 100-120 FPS limitet szoktam beállítani játék függően és nem is játszok mostanában fps-t. -
válasz
4264adam #1818 üzenetére
Nálam 250FPS a globális limit, a kijelző 175Hz-es....de ez is csak azért, mert sokat játszok a The Finals-el, ott megvan a 180-220 fps, dlss ofc.
De a többi játékban (új single player játékok) a közelébe sincs ennek, igazából ha megvan a 100fps, az már sci-fi kategória.
És ez csak 5M pixel, nem 8,3M, mint 4K-nál.
Szóval lehet itt védeni a védhetetlent, de ha nem Half Life 2 deathmatch-et játszol, akkor nincs gyakorlati előnye a csillió Hz-nek és akkor még nem is beszéltem az emberi tényezőről, van aki a 60 és a 120 között sem lát különbséget.
Ez a képfrissítés hajszolás a legnagyobb parasztvakítás az elmúlt pár évből.
Pláne, hogy egy 5-600 ezer forintos gpu sem tud többet az új játékoknál, mint 60 fps....persze DLSS-el, anélkül 30. -
-
Ribi
nagyúr
válasz
4264adam #1816 üzenetére
Igen, de ez milyen szám? Mert a monitor 0,3ms alatt rajzolja ki, nem mondjuk 4-6ms alatt mint a normál monitorok. Vagyis megkapja a képet és azt ki is rajzolta. Effektíve nem nagyon fog fél képlockát kirajzolni. Annak semmi értelme hogy ugyan azt 2x kirajzolja, vagy 2x annyi ideig van kint ugyan az a kép. Ez a két dolog vizuálisan egyenértékű egymással. Semmi értelme "ugyan azt" kirajzolni többször, mert a pixel ugyan olyan marad ha 10x kirajzolja vagy ha 1x is.
#18184264adam: Ugyanez. Mi értelme ugyan azt többször "kirajzoltatni" amikor a monitoron SEMMI változás nem lesz? Ez nem CRT hogy frissíteni kell a fluoreszkáló fényerejét. -
ACE-
addikt
válasz
4264adam #1810 üzenetére
De, mert ha pl. egy játék menne 200 FPS-el is, hőerőművet csinálva egy gépből, de tök fölös egy nem kompetitív játéknál, akkor a 120Hz-es frissítés használatánál csak bekattintom a Vsync-et, és a videokártya csak 120 fps-ig fogja túlhajtani magát, így hűvösebb lesz, kisebb lesz az áramfogyasztás... De a legtöbb játék nem éri el a 120 fps-t sem, tehát így a 120 Hz is bőven elég nekik. Ezért nem értem miért jó hajtani 240-en, amikor semmi különbség a 120-hoz képest.
-
ACE-
addikt
válasz
4264adam #1806 üzenetére
Miért? Érdemes 240Hz-en használni? Nálam most 120-on van, asszem ennyire állította alapban is a windows. Próbáltam, és nem látok különbséget a 120 és 240 között... Viszont egyes játékoknál tök fölös a magas fps, és csak feleslegesen pörög a videokártya max.-on... kompetitív játékokkal nem nagyon játszom, a képminőség miatt vettem OLED-et, nem a magas frissítés miatt, illetve az miatt is, mert a 60 viszont már kevés volt.
-
Atish19
őstag
válasz
4264adam #1745 üzenetére
Nem monitor hanem TV, de amikor OLEDre váltottam folyamatosan fájt nekem is a fejem. Nem babráltam nagyon a beállításaival úgy használtam ahogy jött. Nálam is a fényerő csökkentése lett végül a megoldás. Ez volt kb 4 éve és az óta tünetmentes vagyok. Szóval ezt meg tudom én is erősíteni
-
Atish19
őstag
válasz
4264adam #1672 üzenetére
Tényleg jónak tűnik ez a Philips, de nehéz legyűrni a Samsung mániámat főleg a matt felület miatt ami nagyon szimpatikus. Sajnos viszont minél több tesztet és írást olvasgatok annál több csontváz borul ki abból a bizonyos szekrényből. Nagy esély a CW-re, gyenge fényerő a konkurenciához képest és többen szürke fátyolos képre is panaszkodnak. Kezdek tényleg elgondolkodni azon a Philipsen, de közben a látóterembe került ez is: 32M2N8900/00
Igaz ez 4K/240Hz amihez azért jóval erősebb vas kellene, mint ami jelenleg van, de képes vagyok kompromisszumra játékok terén és a magasabb felbontás miatt később elég lesz csak VGA-t cserélnem. Még sokat ugyan nem olvastam róla, de gondolom ez is glossy igaz? Philipsnek nincs esetleg matt felületű monitorja? Szerintetek ez is jó vétel lehet? -
Grampy
aktív tag
válasz
4264adam #1656 üzenetére
Nappal-este vegyesen. Ha fényeset veszek, akkor szerintem megtartanám böngészésre, és minden egyéb másra a matt IPS-emet.
Philipsnél nem nagyon jön be ez a full ezüst dizájn.
Az MSI MAG 271QPX E2 amivel szemezgetek. Igaz “csak” 240Hz, de SP gamingre elég lenne.
Viszont a Samsung 200e Ft lenne Telekomnál hűség hosszabbítással, és akkor ez matt révén kiváltaná a gamingen kívüli felhasználást is. Még agyalok, hogy ér-e nekem annyit a fényes kijelző, hogy másod monitornak tartsak egyet. -
emiki6
veterán
válasz
4264adam #1656 üzenetére
Lehet, hogy a modern matt bevonatok jobbak, mint ami nálam volt, de nekem a matt fényszóródás jobban rontotta a képminőséget, mint a tükröződés.
Szerintem akár a qd oled magenta szóródása, akár a tükröződés úgy általában túl van lihegve és a gyakorlatban közel sem olyan vészes. Nem ideális persze, én is betettem egy szekrényt magam mögé, hogy az ablakot kitakarja, de anélkül sem nagy dolog. A kamera kicsit fel is erősíti a tükröződés látványosságát.
Nyilván ha rásüt a nap a monitorra, az nagyon szar, de az semmilyen megjelenítő képére nincs jó hatással.
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
4264adam #1609 üzenetére
Köszönöm a részletes választ, először pl: rögtön az asztalon, olyan mintha egy fehér szöveten keresztül nézném az egészet, ezen segített valamennyire a korábban linkelt egyed lut calibráció, ami segített a kontraszton javítani, de a színek sem olyan élénkek mint egyébként.
A másik az AC Shadow, ezek szerint ott a rossz implementáció lehet a gond.
Harmadik pedig az RDR2 volt, ott fény-árnyék kontrasztnál is láttam hiányosságot, valamint a színek is fakóbbnak látom.
Pl a Fortnite is sokkal fakóbb, "világosabb", de mivel az nem támogat HDR-t, így gondolom ez jelenti a problémát.
Cyberpunk 2077 még várat magára, nemrég fejeztem be a 2. újrajátszást, most harmadszorra is elővettem az rdr2-t
-
csizo13
tag
válasz
4264adam #1298 üzenetére
Igen, világos volt.
Tisztában vagyok vele, hogy a HDR-élményhez több tényezőnek is teljesülnie kell – a forrásnak, a kijelzőnek, a kábeleknek és a rendszer implementációjának is szerepe lehet.
Viszont érdekes, hogy nálam ugyanazzal a HDMI 2.1 kábellel, ugyanazon a hálózaton (kábeles csatlakozással) az Xbox tökéletes HDR-t produkál, míg a Mac mini M2 Pro nem.
A macOS kijelzőbeállításainál természetesen be volt kapcsolva a nagy dinamikatartomány.
Ami számomra még furcsább (ezt már említettem), hogy ha AirPlayen keresztül (pl. iPadről) játszom le ugyanazt a tartalmat, akkor a HDR-megjelenítés teljesen rendben van, pedig az eszköz csak wifin csatlakozik.
A hiba az én részemről ott volt, hogy az Xboxos változatot nem ellenőriztem az első benyomásos hozzászólásomban, mert nem gondoltam volna, hogy képmegjelenítésben az Xbox jobb lehet, mint a Mac mini, ha minden más tényező azonos.Érdekelne, hogy az itteni szakértők számára ez is alapvető volt-e?
Mert egy ilyen típusú tanácsot (vagy megoldási javaslatot) szívesebben fogadtam volna, mint a „szutykolás” jellegű megjegyzéseket. -
-
karacka01
lelkes újonc
válasz
4264adam #1225 üzenetére
Én már nem félek a beégés veszélyétől! Sztem nem lesz gond vele.
Viszont jött egy másik félelem az oledtől, ami teljesen szubjektív, vagyis valaki sosem fogja megtapasztalni, valaki meg lehet rácseszik!
Szóval... Oled monitor okozta fejfájásról lenne szó. Erről nem beszél senki, de egyes embereknél már előjött. Nem tudom, hogy esetleg túl közel ülnek a monitor előtt, vagy túl sokat pl. 10 órákat dolgoznak rajta vagy rövid idő alatt is megfájdul a fejük (Ez inkább a fő probléma!). Erről esetleg valakinek tapasztalata-véleménye?! Ne tartsa vissza! -
válasz
4264adam #1236 üzenetére
Nálam volt egymás mellett pár napig, Samsung VA panelos 3440x1440 34" UW és Samsung oled, szintén 3440X1440, 34".
Nulla különbséget láttam a betűknél....mondjuk a mactype fel volt rakva az oledre, az igaz.szabesz0524: nem fog, mire beégne, addigra már a 3. oled monitorodat használod majd.
-
szabesz0524
tag
válasz
4264adam #1225 üzenetére
Tudom a beégést és én is fosok tőle! Eddig azt gondoltam, hogy a QD - OLED-eknél már nem annyira veszélyes. Főleg, hogy mondjuk az AOC agyzsibbasztóan sok védelmet nyom bele ezekbe a monitorokba. Abban tudnél kérlek segíteni, hogyan tudom beazonosítani a QDOLED hanyadik generációjával van dolgom?
-
szabesz0524
tag
válasz
4264adam #1223 üzenetére
Kiprobálom holnap AOC AGON PRO AG326UD monitort barátomnál. Ő elégedett a felbontással (7900xtx - ami azért nem olyan sokkal gyorsabb az enyémnél) teljesítménnyel. Aztán lehet maradok 1440p-n. Bár a 21:9-ben nagyon bizakodtam
Főleg abban ami felől érdeklődtem, mert árban az férne bele.
-
-
Busterftw
nagyúr
válasz
4264adam #1191 üzenetére
Oke, csak ez a G-Sync Compatible erkezesevel igy terjedt el, hogy lehetnek gondok, mert vagy megy a FreeSynces panellal vagy nem.
Lehettek black screen meg villlogasok stb.Az en mostani Dell-emmel is mukodik, de nem a teljes tartomanyon.
(bar ugye 1440p-n 5080-el kb sehol nem erint) -
4264adam
veterán
válasz
4264adam #1192 üzenetére
VRR hogy tisztábban lássunk:
Az eljárás, hogy szinkronizálja a monitor frissítési frekvenciáját a GPU FPS értékéhez --> képtörés megszüntetés.
Ennek a VRR-nek a szabványa VESA által: Adaptive-Sync.
AMD marketingesei ezt Freesync-nek hívják. Freesync Pro, hogy az AMD-nek kifizettek egy összeget amiért ők megnézték, hogy valóban tudja a sync-et az AMD kártyákkal --> Marketing célból felhasználható az "AMD Freesync Pro" felirat.
Ezeknek a frissítési tartománya: 48Hz-től a felső Hz tartományig terjed
G-sync régen: monitorba épített elektronika amivel ezt a szabványt kitolja 30Hz alsó értékig és még 1 lépcsővel később ez már tudott szinkronizálni 1Hz és felső Hz érték között is.
Nvidia marketing szempontból megkülönböztet: G-sync Compatible / G-sync / G-sync Ultimate
G-sync Compatible: A monitor gyártó fizetett azért hogy az Nvidia-tól megkapja a G-sync compatible plecsnit, de nincs elektronika, hogy 48Hz alatt szinkronizáljon. Ugyanaz mint a Freesync / Adaptive-Sync
G-sync: Van elektronika a monitorban és 30Hz vagy 1Hz az alsó tartomány.
G-sync Ultimate: További teszteket csináltak mégtöbb pénzértA mai monitorok 99%-a képes a G-sync / Freesync-re. És ezek mind Adaptive-Sync-ek.
Nekem a Samsung G6 OLED-em:
Adaptive-sync.
Se az AMD-nek se az Nvidia-nak nem fizettek bevizsgálásért ezért nincs plecsni és egyikkel sem lehet hirdetni.
De mind a kettő működik.Sőt a Samsung a VESA felé sem fizetett így még a HDR 400-as szabványról sincs plecsni. holott a legtöbb IPS-es monitor is ezzel marketinggel.
Mégis az IPS és OLED HDR között óriási a különbség.
Dehát ha egyszer mind a kettő tudja a 400 nitet teljesíteni akkor csak ki kell fizetni a licensz-t és használhatod a dobozon a feliratot -
karacka01
lelkes újonc
-
emiki6
veterán
válasz
4264adam #1172 üzenetére
Nana!
Az ioncserélt víz nem desztvíz, csak ki van lágyítva (nem okoz vízkövesedést, nem rontja a mosószerek hatékonyságát stb). Kicserélik a kalcium és magnézium ionokat nátriumra és káliumra. De ettől még az oldott ásványianyag anyagmennyisége változatlan marad (ezáltal nem olyan jó, mint a desztvíz).karacka01: Gyógyszertát, vegyszerbolt. Mondjuk túlárazott általában.
De ha csak egy kevés kell, akkor forralsz vizet és valamire kicsapódva összegyűjtheted. Pl fazékban forralsz vizet és a fedőről leöntögeted egy edénybe.
Vagy gyűjthetsz esővizet is, abban kevesebb oldott anyag kell legyen, mint ioncseréltben.
-
karacka01
lelkes újonc
-
karacka01
lelkes újonc
-
válasz
4264adam #1124 üzenetére
Nem egészen így van.
Nekem is távirányító van a monitorhoz, azt használom vagy a hangvezérlést, odaböfögöd neki hogy turn off és kikapcsol.
Ha ezt nem teszed meg, akkor a pc kikapcsolása után szól, hogy nincs jel, akarok-e valamit még csinálni, mert ha nem, akkor 60mp múlva kikapcsol.
De a távirányítóval/hangvezérléssel kikapcsolás teljesen ugyanaz, mintha magától lövi ki magát.
A sajátomról beszélek, nem tudom a többi is ilyen-e. -
-
-
Frorika1972
csendes tag
-
Frorika1972
csendes tag
válasz
4264adam #1023 üzenetére
Ok köszönöm! Viszont maradok a 10-nél, mer sokkal simábban és jobban futnak rajta a játékok, mint a 11-en. 2 éve a Ratchet and Clank Rift Apart játéknál az ismerősömnek 4070ti kártyánál 11 alatt iszonyatosan lagolt, mivel ez a gém a vram-ot iszonyatosan zabálja, rögtön 11GB ram fölött indít max grafikai beállítások alatt. Nekem ugyan azzal a gpu-val 10 alatt simán ment ráadásul jobb fps-el. A 11 a vram-ot nem tudja olyan jól kezelni, ha megtelik, lagol, kidobál, stb.,a 10-en meg minden ok. 2 hónapja újra felraktam 24H2 és a Detroit Become Human-t folytattam az utolsó mentéstől. Az hogy 50-60 fps-el kevesebben ment az csak egy dolog, viszont lagolt, mint az állat, és 3 perc után lefagyott, és ki is dobbot. 10 alatt ilyen gondjaim nincsenek közel 50 játékom van fent. Bocsánat az offolásért.
-
szasanyi
félisten
válasz
4264adam #1022 üzenetére
Ne már... Mi az, hogy "tulajdonosi topik". ezt a kategóriát te hoztad létre? "Túl okosnak tartod magad és rögvest válaszolsz - nem burkolt, rosszindulatú előítélettel - anélkül, hogy tudnád miért kérdezek. Pontosabban válasz nem is volt, csak rosszindulat és előítélet.
Szerintem gondold ezt át, bár én ezzel befejeztem a veled történő párbeszédet. -
szasanyi
félisten
válasz
4264adam #1017 üzenetére
Nem legyel már ilyen nagyképű, lekezelő! Nem is ismersz, és gyáltalán nem arról van szó, hogy nincs rá pénzem már mondtam. És nem magam miatt kérdeztem- nekem nem jó az OLED de már ezt is mondtam -, hanem egy barátom venne de csak olyat szeretne. És igen akkor is gáz, hogy az egyik legjobb feature nincs benne a felsőkategóráis gaming OLED monitorokban a magas ár ellenére sem.
-
Csandi
addikt
-
válasz
4264adam #927 üzenetére
Oké, akkor ne sajnáljuk a céget, ami egyébként is állandóan több száz milliós büntetéseket kap, mert megtéveszti a vevőit!
De mi van, ha a második is lekókad? Akkor én is rábaltázok, megint vissza, és persze ki és becsomagolós videót úgy is csinálok mindig, de egyszer csak kitalálják majd, hogy tíz százalék értékcsökkenés, mert izé. Nyilván ezt sem tehetik meg hasra ütve, ha vitás ügy van, akkor független szakértőt kell alkalmazni, csak hát akkor balhézni velük... nem szeretek. Erre írta valaki Redditen, hogy nem próbálkozik többet az Asus RMA lottóján.
Persze az is igaz, hogy le sem kell szednem róla a fóliákat, rárakom a talpat, ha ferde, leveszem, visszacsomagolom, viszlát. -
Skynet258
Topikgazda
válasz
4264adam #906 üzenetére
Na igen, az OLED monitor játékokban, filmekben, na és persze HDR anyagoknál mutatja meg az igazi arcát - amikor az ember egy jobb IPS alól rántja ki az áramot és az OLED-et bekapcsolva ugyanazt a desktop-ot nézegeti... nem feltétlenül tátja el a száját. Egy normálisabb Youtube videó már bőven érzékeltetni fogja a dolgot, aztán meg a fentiek főleg.
Én ugye dolgozom is rajta napi 8-9 órát, Excelekben és különféle programokban szambázva én sem érzem igazoltnak a rá költött összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GOG.com - Good Old Games
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest