- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Itt is tud villogni, szintén Displayport.
Ambilight tv -k játéknál rendesen lekövetik a színeket ?
Sokat eladtam belőlük, de csak demokat tudtam rajta megnézni anno.
deathcrow42:
Ahogy gyárilag volt úgy hagytam, nem vagyok benne biztos, hogy annyira színhelyes lenne dobozból kivéve, de ki tudja. -
Tegnap végre volt egy kis időm használni a Philips 32M2N8900 -t.
Nálam nagyon betalált a kijelző minősége és a bevonat is.
Furán kicsi ugye az 55" tv után, de az érdekes, hogy normálisan működik rajta PC -ről a HDR, míg a tv -n nem (csak PS5 -n).
Összességében szebb a megjelenítése PC alatt, mint az S95B -nek, mert azt akárhogy állítottam, nem tudott soha ilyen képet ott. Majd kipróbálom konzollal is, mert a HDR megjelenítése papíron gyengébb, mint a tv-nek.Az állvány minőségével nem vagyok annyira elégedett:
A mozgatása nem túl prémium érzés (az előző 8 éves LG -m sokkal szebben és könnyebben mozgott), a talp feleslegesen nagy és mély.
Természetesen van egy kis egyenetlenség a panel és az alsó káva között, de szemből nem látni semmit belőle.Az Ambiglow nem tud valami sok színt és folyamatosságot, de arra jó, hogy kiterjessze a színeket, engem nem zavar a késés sem.
Egyetértek kollégával: a bekapcsológomb rossz helyen van, szerencsére én nem fogom sokat használni.
Összességében ennyit nagyon megért ez a kis ketyere, a kép minősége csillagos ötös.
Én is gondolkodom monitor karon, attól függ meg tudom -e szokni a gyári állványt.
-
Sziasztok, van valami különlegesen ajánlott modell ami jó ár / értékben vagy ami szimplán annyira jó és még megfizethető, hogy instant vétel ?
55" Samsung Oled tv -n játszom, mert úgy megszoktam az OLED -t, hogy a 8 éves 34" LG IPS -m nem túl kielégítő azután és néha igenis jó lenne beülni a gép elé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest