Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nekem az ég és a föld a LCD to OLED volt. Samsung OLED a main és a másodlagos monitor egy sima 144hz-es samsung lcd. Itt látom a különbséget, kíváncsi lennék hogy 2 oledet egymás mellé raksz hogy mit veszel észre.
-
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Annyit ér amennyit fizetnek érte. Mint egy panel lakás, mindeki tudja hogy nem ér 50M Ft-ot de ha kifizetik akkor "annyit ér".
-
Halihó,
Próbáltam ennek a monitornak (LS27DG600SUXEN) a szoftverét frissíteni de azt írja, hogy nem talál update file-t az usb eszközön, pedig fix jót szedtem le.
Fat32-re formatáltam az usb eszközt, felmásoltam és nem találja. Valami tipp erre? -
Srácok,
Az mitől van, hogy elindítok egy játékot és ki-bekapcsolnak a monitorok? Ezt most kezdte el pár napja csinálni a gép. -
Mennyi idő alatt égnek be amúgy ezek a monitorok?
-
Amúgy ez a monitor tényleg besz@rás. 32"-es Samsung után nekem ez pont jó méret. Úristen olyan képe van, atya ég.
Picture mode melyiken legyen? Nekem most Originalon van és max fényerőn.
-
Srácok! Az mitől lehet hogy a BF6 tölt be és pattog a kép? Nagyon idegesítő.
Kábel az a gyári. Gsync off (adaptiv sync) -
Van amúgy ennek a Samsung monitornak valami ajánlott beállítás? Vagy ami nekem kedves úgy állítom be?!
-
Megrendeltem a monitort, kíváncsi leszek hogy milyen. Meg is kapom holnap elméletileg.
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
Ami még eszembe jutott hirtelene: Fontos a Gsync az oled-es monitoroknál?
Vagy itt már semmi értelme? -
válasz
deathcrow42
üzenetére
Ekkora az előre lépés? Olyan szép a kép?
-
Sziasztok,
Erősen elgondolkodtam egy ilyen monitor cserén: 27" Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor - LS27DG600SUXEN
Jelenleg egy 32"-es Samu van, G6. Tökre szeretem hogy ilyen nagy, viszont kérdés, hogy az OLED mennyire kárpótolna hogy kisebb? Szertem az élnék és szép színeket, viszont a mostani monitor kicsit fakó (?).
Mit gondoltok a fent említett moncsiról?
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Keveset használt 31.5" Dell Gaming G3223D - Alza Ggrancia!
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nvidiánál kell ez ügyben kopogtatni? 
Skynet258