- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizo13
tag
Köszi a visszajelzést.
Nem vitatom, hogy a natív felbontás és skálázás fontos — de sajnos úgy tűnik, hogy a Mac Mini M2 Pro-val még ezekkel együtt sem produkálja azt a szintű HDR-minőséget, amit az ember várna.Most kipróbáltam egy tippet: AirPlayen keresztül (pl. iPadról) lejátszva a filmeket megjött a várt minőségű kép.
Szóval úgy tűnik, a probléma nem is a monitorral van (1440p-ben is szép képet ad ezzel a lejátszási módszerrel), hanem inkább a macOS/Mac Mini és a kijelző közti kommunikáció sajátossága lehet.A „szutykolás” részt viszont kicsit erősnek éreztem — nem volt célom fikázni sem a monitort, sem más véleményét. Egyszerűen csak leírtam az első benyomásomat.
Azóta egyébként pozitív irányba változott a véleményem, de nem biztos, hogy nálam is eléri majd azt a „wow” szintet, amit sok helyen olvasni.
Az viszont látom, hogy a használati útmutatóban leírtakon túl is ki kell ismerni a működését. -
Frorika1972
csendes tag
Ha a 2.1vs1.4 kábelekre gondolsz nem lehetetlen, de a kompatibilis vs modulos chip esetében erősen nem. Akiknek volt-van ilyen monitorjuk egyöntetűen állítják, hogy láthatóan ugyanazok a játékok, amikkel korában játszottak mezei kompatibilis monitorral, és most modulos gsync-el láthatóan simábban folyékonyabban reagálnak hirtelen-gyors mozdulatoknál egérrel pl külsős kamera nézetben.
-
4264adam
veterán
Vica versa mind a kettő.
Adaptive sync az alapja AMD marketing Freesync nevezi.
Ha a monitor gyártó fizet akkor kaphat G-sync compatible plecsnit de 99% hogy működik a 48Hz - felső határSamsung G6 egy sóher lépés marketinge:
Se AMD se Nvidia licensz, de még a Vesa HDR400-at sem fizették ki
persze mindet tudja
-
Gomez1984
aktív tag
ÁÁ Online meccs közben mikor extrém nyomás alatt vagyok, el nem eresztem az egeret meg a WASD-t hogy a szám elé tegyem a kezem
Amúgy nagyon megszerettem ezt a G6 matt kijelzőt. Amennyit rágódtam rajta anno hogy cseréljem IPS-t, jobban megérte mintha VGA-t cseréltem volna vagy bármi mást. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged