- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
válasz
deathcrow42 #1761 üzenetére
Kis érdekesség ehhez a monitorhoz, hogy gyárilag majdnem az összes OLED védelem ki van kapcsolva.
-
Atish19
őstag
Ebben a pillanatban. Tényleg parádés a kép. Még egyenlőre csak most rakom össze a szobám, mert munka volt rajt így sok időm nincs rá. Az ambiglow nagyon tetszik bár kicsit pontatlan. Ami viszont nagyon nem tetszik az a gomb elhelyezése. Nagyon kényelmetlen nyomkodni. Igazán rakhatták volna 2cm-el lejjebb. Illetve ahogy ígértem rálestem a görbe alsó takaróra és valóban girbe gurba. Engem mondjuk ez nem zavar, mert ha nem írjátok észre sem veszem. Egyébként nem a panel görbe hanem az a gagyi műanyag. Az árban ezt követő hasonló kategóriás monitor 400 körül lett volna így azért a 100as megtakarításért elviselem
A kijelző hiába glossy nálam szerencsére semmi tükröződés nincs. Most sajnos viszont nincs több időm rá majd csak este.
Ui.: A képen még rajt van a fólia csak azért tükröződik ennyire. -
Atish19
őstag
válasz
4264adam #1745 üzenetére
Nem monitor hanem TV, de amikor OLEDre váltottam folyamatosan fájt nekem is a fejem. Nem babráltam nagyon a beállításaival úgy használtam ahogy jött. Nálam is a fényerő csökkentése lett végül a megoldás. Ez volt kb 4 éve és az óta tünetmentes vagyok. Szóval ezt meg tudom én is erősíteni
-
Atish19
őstag
Itt is megszületett a döntés. Mindenkinek köszönöm a segítséget
Nagy bánatomra csak szombaton tudom kipróbálni
-
Atish19
őstag
válasz
4264adam #1672 üzenetére
Tényleg jónak tűnik ez a Philips, de nehéz legyűrni a Samsung mániámat főleg a matt felület miatt ami nagyon szimpatikus. Sajnos viszont minél több tesztet és írást olvasgatok annál több csontváz borul ki abból a bizonyos szekrényből. Nagy esély a CW-re, gyenge fényerő a konkurenciához képest és többen szürke fátyolos képre is panaszkodnak. Kezdek tényleg elgondolkodni azon a Philipsen, de közben a látóterembe került ez is: 32M2N8900/00
Igaz ez 4K/240Hz amihez azért jóval erősebb vas kellene, mint ami jelenleg van, de képes vagyok kompromisszumra játékok terén és a magasabb felbontás miatt később elég lesz csak VGA-t cserélnem. Még sokat ugyan nem olvastam róla, de gondolom ez is glossy igaz? Philipsnek nincs esetleg matt felületű monitorja? Szerintetek ez is jó vétel lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- UHD filmek lejátszása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU OLED Monitor
- LG UltraGear 32GP850-B Monitor! 2560x1440 / 1ms / 165Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- Kedvezőbb Ár! DELL S2722QQC Style IPS 4k PD usb-c Gari 2026.07
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest