- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Tapasztalatok és OLED védelmi beállításaim, praktikák. Philips Evnia 27m2n8500 (legfrissebb firmware V1.05). 147 óra, 28 pixel refresh-t ír.
Képernyővédő manuális bekapcsolásához:C:\Windows\System32\scrnsave.scr
megkeresése, én létrehoztam egy parancsikont róla az asztalon és beállítottam gyorsbillentyűnek az F9-et. Ha elmegyekl a géptől be szoktam nyomni.-
A nem fix tálcát próbáltam, de borzalmas élmény, főleg amiatt, hogy nem azonnal tűnik elő, azt én végül kikapcsoltam.
Monitorbeállításokban a dimming-et fast-ra állítottam és ha tehetem megpróbálom engedni a pixel refresht, ha felajánlja. De ha nem akkor valóban szokta csinálni automatikusan is standby-ban, amit a kis led villogása jelez.
A szobában lámpa nélkül használom, maxra állított, fix ambiglow-val, így elég a 40%-os fényerő. Nappal közvetlen fényt nem kap, mert tettem a monitor és az ablak közé (magam mögé) egy szekrényt (függönyöm, pláne rolóm még nincs)
360 Hz, VRR off, semmi képtörést vk folytonosság egyenetlenséget nem tapasztaltam.
Néztem a HDR-t, annyira nem tűnik nagy cuccnak. A legtöbb játék, csak a fényerő dinamikatartományát emeli, de nem lesz "színesebb" az srgb-nél. Jópofa, hogy a fényes dolgok fényesebbek, de a gyakorlatban ez is annyira niche, mint a 180+ rr, legtöbbször nem számít v nem tűnik fel.
A 360 Hz kihasználásában mondjuk abba ötköztem, hogy a fast paced singlelayer amivel játszom nincs hrr-re optimalizálva, nem járatja maxon a proci egyik szálját sem és a VGA is képes emellett 60%-on pihengetni. Ettől az adott helyzetben be tud capelni a játék pl 100 fps-re, pedig ott és akkor hardver tudna legalább 150-et szerintem. Máshol meg becapel 220-ra, de tudna 280-at is simán, csak a szoftver nem használja ki, mert 60 fps volt megcélozva, esetleg 120 és a hrr le van szarva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest