Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
igen, az enyém is enyhén ilyen (csak sokkal kevesebb függőleges csík van és keskenyebbek), elvileg javul idővel, ez WOLED-re jellemző állítólag - bár az LG GX700 állítólag nem ilyen... igen, ezt a review-k sem említették meg egyáltalán
nem látni egyébként normál használat mellett, ráadásul csak homogén szürke bizonyos árnyalatainál látszik, 50cm-ről meg már kb. észre sem vehető - nálam, aztán lehet, hogy ez példányfüggő
-
c41r0^
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
UEFI óta van, ha több monitor van rákötve egy VGA-ra, tudtommal mindig a HDMI a default kimenet, de ha mindent lehúzol és 1-et hagysz meg és úgy bootolsz, akkor az UEFI megjegyzi hogy az a default kimenet (esetemben a DP1), és utána már ráköthető a VGA-ra több kimenetre is a többi kijelző, és köv. bootkor is arra fogja adni a képet az UEFI, amire utoljára adta. Ez UEFI/BIOS frissítéssel viszont szintén resetelődhet, és újra a HDMI lesz az elsődleges. Ezt nem egyszer tapasztaltam már, csak nem esett le előbb, hogy ez okozza, mert nem gondoltam rá.
Gigabyte MO27Q28G
Az OLED care-t sem kell manuálban futtatni, most hogy 1x már lement manual-ban indítva, a monitor tétlenségi idejétől függően valóban rá akar indítani. Szóval a delay 15 perc van beállítva most nálam, és 15 percre állóképet hagyva a monitoron, el akarta indítani. Úgyhogy ez is pipa. -
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére

beállítottam ahogy írtad, meglátjuk mennyire piszkálja meg a fényerőket. ha nem zavaróan akkor marad.
Igaz SDR 40% így nem nagyon kellene neki túlzóan belenyúlnia.
HDR 80% pedig eleve nem max luminance így a melegedésnek sem kell gondot okoznia.
Panel használat pedig így áll.
-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Hasonlóan tapasztaltam én is a Matte / Glossy értékeket. Jelenleg még a panel lakás nappaliban vagyok mellettem az ablak déli tájolásban, tehát folyamatos nappali a fény és semmi gondom vele. A házban majd keleti szoba lesz a PC helye dedikáltan csak erre használva, keleti ablakkal így ott semmi direkt fény nem fogja érni tovább javítva az élményt.
SDR: 40% nappal is este néha leveszem 30-ra.
HDR: 80% nappal és éjszaka is
Védelem: Mindent hagytam gyárin. nem aktiváltam semmit végül.Annyi még, hogy hétköznaponként max 2-3 órát használom. Nem sok a fogyasztás.
Elfog majd kelni, annyiért amennyiért viszik most már, mert minden ezres több mint a 0Ft
-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Jól néz ki a cumó
Sok örömteli órát. Én nagyon megkedveltem, de nem gondoltam volna, hogy a G6 eladás ennyire nehéz lesz, 190 megtekintés 2 szív és még egy érdeklődés sem érkezett vagy egy jópofa lealkudott ár kérdésként 
LCD monitorok könnyebben elkeltek, közelebb a bolti árakhoz is.
-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Pontosan így jelenik meg. Windows SDR-ben íródott az úgy jelenik meg. Applikációk is. HDR tartalom pedig HDR-ben.
Egyszerűen tesztelheted, húzd össze a youtube ablakot és kezd el csúsztatni a HDR SDR brightness csúszkát , meglátod csak a youtube videó változik a többi SDR anyag marad.
-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Ez nem így működik. Lehet te kézzel átállítottad feleslegesen "forceoltál HDR-re youtube lejátszást".
De nincs a világon semmi ami Windows HDR ON nélkül HDR-ben kezdi a lejátszást.Ha SDR a monitor akkor a youtube is minden esetben SDR-ben indít, ha közben átváltottál HDR-re akkor is kell egy oldal frissítés hogy érzékelje átálltál HDR-ben. nem teszi meg automatikusan
Dashboard: Rakhatsz ki gyorselérési csempéket.
-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Gratulálok, szép jószág

Win + Alt +B és mehet Skynet258
kolléga által irt történet. A fekete 0nit lesz a két fehér pedig 440-450nit szemedtől függ. Aztán az SDR saturation csúszka ami neked tetszik. Nekem a 100% azJatekokban pedig szeretem a Reshade-t használni további faktor előhozásához
-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Amikor eladtam AOC miniLED VA, az ország másik végébe ment GLS-el. Mire oda ért 2 pixel hiba lett rajta a mozgatás szállitás miatt. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nyomás hatására az LCD újra életre kelt. Szóval nem csak kilépési quality a pixel gond hanem utaztatás is.
-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
a piros subpixel-t fólia levétele előtt. G6-nál is csak a második lett subpixel hiba mentes így ezzel itt nem foglalkozom, hogy kint van a jobb felső sarokban.
Ugyanazt írják, mivel magas a frissítés ezért a kadencia helyesség érzet megvan. Matematikailag nincs meg. Gyakorlatilag működik.
Remélem neked is hasonlóan jó benyomások lesznek
Ideje meglépni az OLED világát

-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
"Ezt talán nem vetted észre...:"
Észrevettem azt gépeltem a válasz után ami több időt kért:
valóban támogatja-e a 24Hz videólejátszást?
Ez majdnem értelmetlen kérdés is, mert a TV mozgásmegjelenítői kadenciahelyességet kérdezed, angol tv review-ban ez a "judder". 23.976p filmfelvételek. Monitornál nem is tesztelik ezt.
A monitor vagy Sync-ben van a VGA-val vagy fix 240Hz. Ha a 24p-re nézünk rá akkor a fix 240Hz egész töbszöröse, 10x van meg benne. ha a valós 23.976-al osztod akkor nem lesz egész többszörös, de a TV-k is kadencia helyesek a 60-120-144hz-el.
Így ez is az lesz főleg fix 240Hz-en.ha most választál - és már tudod amit tudsz (gyártási minőség, kpminőség, 4K játékra) ue. a típust vennéd vagy inkább mást?
Számomra tökéletes a minőség, 3th Genes QD panel és a megszokott jó fajta Philips mozgásmegjelenítés, eleve OLED esetén "mondhatni" tökéletes, nincs jobb gyakorlatilag. Elméletileg pedig nincs tökéletes szint (mindig lesz késés)
Jó a talp is, nincs keret elállás sem.
1db piros subpixel üzemképtelen a jobb felső saroknál, nem zavaró, nem feltünő.MSI MAG 322UP QD-OLED E16:
Itt nem értem a 165Hz-et. Ha megkapta a 2.5-3th Genes QD-OLED-et amit a subpixel elhelyezés javítással reklámoz nem tudom megérteni a kiherélt 165Hz-es elektronika meglétét szemben a Panel 240Hz képességével.Judder free lesz az is hiszen nem látsz képtörést, és az OLED miatt nincs visszamaradt szellemkép hiszen szinte azonnali az RGB váltása. Persze elméletileg van judder mert a 165/24 nem egész számú többszörös
Ha nem ezt a monitort vettem volna akkor a Gigabyte 32 UP variáns érdekelt volna a valós DP 2.1 bemenete miatt, ugyanakkor az is "csak" 240Hz így nem kell a 2.1 megléte, DSC ide vagy oda.
4K 360Hz lenne az igazi DP 2.1-en de olyan nem létezik.270k-ért nincs jobb 4K monitor a piacon.
Amivel pedig a Philips esetén nem találkoztam még de a Samsung G6-nál igen az, a pillanatnyi black screen. Amikor a DP jel eltűnik fél másodpercre. Itt még 3 nap alatt nem volt ilyen. Mindig volt jel.
-
-
-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
- Artic X1-3D állványon lesz tartva, így a láb nem zavar.
- Gyatra menü kikerülhető, hogy az USB-B kábellel Windows alól vezérelhető a monitor a Philips programmal ha jól olvastam, ha nem az sem gond, hiszen 1-1 alkalommal beállítom az SDR és Peak HDR Brightness értékeim és csókolom.
- Ugyan szoftveresen nemtud hibamentes háttérfény vezérlést, de statikus színre állítva gond nélkül fog menni.
- VRR nálam mindig OFFElőny : USB-C 90W-nak örülök, hogy Home Office esetén nem a HDMI kábelt kell rákötnöm.
Röviden fogalmazva: ennyiért a hibákkal együtt tudunk élni.
Most már megjegyzem hogy az "Anti Glare" nem egyenlő a "Matte" coatinggal.
-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
és emiki6
:Köszönöm, 3 youtube videót most megnéztem és mindenhol glossy-nak mutatják be. Szóval rápróbálok, ma már akkor 2x 270k-t fizettem ki... Most már érkezzen meg

szasanyiItt is van Philips Evnia 32M2N8900: "The screen surface is glossy with an anti-reflective finish, as typical for QD-OLEDs. ":
Köszönöm Uram, Ez kellett nekem!
-
szasanyi
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
Itt is van Philips Evnia 32M2N8900: "The screen surface is glossy with an anti-reflective finish, as typical for QD-OLEDs. "
4264adam: szívesen, de hát erre való a fórum.
-
válasz
szasanyi
üzenetére
Már nem hajkurászom az fps-eket, inkább legyen csak 100+fps de az bitang minőségben, ezért is fogom majd lecserélni a g6-ot 32 col 4k-ra, ha egyszer lesz samsungba ami legalább 4gen

Mikor megvettem a 360hz-es monitort, és fixen hozta az apexba a maxot, 299fps, azt hittem predator leszek, de nem

-
Csandi
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
5090-el 4K 240hz-en elfut 240fps-el az említett CS és társain kívül, az Arc Raiders legutóbbi tesztje, a Marathon jelenlegi zárt tesztje, a Path of Exile 2 amikor még nem történik annyi minden a képen mint endgameben, csak, hogy párat említsek ami nálam volt. Mind DLSS Quality-vel.
Valorant 700fps körül, Marvel Rivals 300 körül.
-
-
-
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
jaja az ASUS XG32UCWG brutál jó egy monitor, azóta is imádom
Szerencsére nekem csak plusz 1500ft-omba került miután az alza visszautalta a samu G8 árát, minden tekintetben előrelépés volt, mondjuk ez el is várható mert az Asus azért újabb modell.A TrueBlack glossy bevonat zseniális
-
-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
sajnos erről nincs infóm. Amikor a Debreceni Notebook.hu-tól vettem át az MSI RTX5070TI-t akkor mondták, hogy ha garanciáztatni kell akkor a Székesfehérvári üzletük felett van az MSI.
Amikor megvásárolja akkor itt lehet majd megtudni:
Illetve azt írja a honlap hogy fel kell venni a kapcsolatot a helyi MSI-vel.
-
Årpi
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Pedig igazat ír 4264adam. A fő ok tényleg a panelgyártás volumenének és hatékonyságának az eltérése, sokkal magasabb a fajlagos költség, több a selejt etc. Az elektronika is drágább lehet, bár ebben már egész nagy az átfedés, a tévék is tudják a legtöbb gamer monitoros funkciót, de azért még vannak különbségek. Az OLED tévék milliós darabszámban készülnek, az OLED gamer monitorok pedig még mindig erősen rétegtermékek, így nem lehet olyan agresszíven lenyomni az árakat. Bár szerintem az árcédulák is sokat finomodtak, főleg a belépő modelleknél, lásd AOC / MSI modellek 200k alatt az elmúlt pár hétben.
-
4264adam
veterán
-
Hanok
senior tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Alapvetően nem a ppi határozza meg azt hogy a szemednek mi a kényelmes, 1440p is nagyítást használok pedig jó a szemem. 4k-n pont akkorára nagyítom mint 1440p-n nincs eltérés, a betűméret ugyanakkora lesz kisebb és nagyobb ppi-n is amekkorát kényelmesen olvasol, cserébe tű élesen, plusz minden részletgazdagabb. De ahogy fent is írtam nekem a 32 nagy lett volna ezt inkább azoknak szól akik 27" ban gondolkodnak. Ahogy lentebb írtad, igen hasonló áron a 4k 32" jobb és látványosabb opció ha van elegendő távolságod az asztalon. Nekem a 32"-hoz mozgatni kell a fejemet hogy az egyik sarkából a másikba átnézzek..Na az minden csak nem látványos hogy a játék egy részét a periferiális látásom nézi...
-
-
Csandi
addikt
-
Csandi
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
Ez ilyen nerd/geek hóbort, nem akarok a tömörítés kedvéért tömöríteni. Valóban nem látni DSC-t láttam már, de alt+tab időt meghosszabbítja bizonyos esetekben, illetve nV funkciók mint G-sync sem szereti sokszor és a többmonitoros setupnál is okozhat fura problémákat. Ezeket szeretném megelőzni, kikerülni, meg tényleg az elv, hogy ott a fasza monitor, a fasza kártya, 2 között fusson már “natívan” a kapcsolat, ne kelljen semmi plusz megoldás.
-
Csandi
addikt
válasz
szasanyi
üzenetére
Persze, az a 2 amit küldtem UHBR20-as DP2.1
Monitor kerül is 450-500k ba.
Asus PG27UCDM
MSI 272URX
Amúgy szerintem újonnan MSI-t vennék, de aprón van egy ilyen Asus 380-ért, annyiért pedig inkább azt. -
dom1n0
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
+huby80:
Első gondolat, élmény, hogy már az előző monitorom is elvileg egy komoly széria volt IPS-ből (LG 27GN95R-B), de itt még 2 lépcsővel durvább a kép, pixelt keresve se találni már Windowsban sem, játék alatt meg főleg... Ezen tényleg letettem a hajam.
Játszani 20 percet tudtam Oblivionnal este, még a lányom is mikor meglátta aztmondta hogy aztak..va de szép. Egészen (jó értelemben) máshogy néz ki, főleg a színátmenetek, összkép homogenítása.
Hirtelen ennyi, pár nap múlva írok extrákat.Ja és adtak hozzá ajándékba egy ilyen csoda Light Bart, szerintem eladó lesz.

-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
köszi a linket
Hasznos infók.Ha jól emélszem , német nyelvet ismered, jobban, Vagyis többször láttam már, hogy olyan oldalt linkelsz, abból tudnál párat bedobni ami oldalakat érdemes olvasni?
Nem, nem IgorLab-ra gondolok, azt mindenki ismeri

On:
1-2 év és remélem a 34" 3440x1440p-ben is jön frissítés (3-4th genre), 27"-ról váltanék majd oda és a 32" 4K helyett azt szeretném kipróbálni. -
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Nem okos funkciók hanem egy monitor TV hibrid és az internet tele van emiatti panaszokkal.
Black Screen randomszerűen, ez a legnagyobb probléma.
VRR problémák, CTD
2 monitoros setupok nem megfelelő működése.
És a legtöbb gond pontosan az Nvidia 572 branchel jött. RTX50xx szérián nem is tudsz visszább menni FW-ben. -
válasz
szasanyi
üzenetére
Nekem eddig annyi gondom volt vele, hogy van hozzá tévirányító és ki-be tudom kapcsolni, mint egy tv-t, emellett még az, hogy van benne Bixby és hangvezérlés, mindent úgy vezérlek, meg még talán az, hogy meg tudtam nézni múltkor a Love, Death and Robots-ot a Netflixen...más most nem jut eszembe.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
hát ez így van, nem ad semmilyen garilevelet. de továbbra is sok márkánál hivatalos viszonteladó az alza, ezért kutya kötelességük lenne foglalkozni vele. érdekes apple-nél meg a teslánál se foglalkozik senki azzal honnan van a termék szó nélkül javítják meg cserélik bármi baja van garanciális időn belül.
amúgy lekértem az adatokat a dell honlapjáról, csehországot írja rendeltetési helyének. gondolom a samsung monitorom is azért nincs sehol mert ki tudja hova küldözgetik garanciális javításra
-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Ebben a topikban sok OLED tulajdonos van akik segitséget tudnak nyújtani a felmerülő szakmai kérdésekre, és a vásárlással foglalkozós topik mellett jött létre, hogy ne ott Offoljunk
Nem én hoztam létre.Próbáltam segíteni is azzal, hogy kikerestem neked mi is a Hgig, és a Windows-ban hogyan éred el. MinilED VA saját beállítással illusztrálva visszamérve HDR analysys-ben Reshade-el.
Nem gond ha kérdezel csupán jeleztem, hogy felesleges jelezned minden OLED kérdésednél mennyire zavar az ára. - igaz ennek meg engem nem kéne zavarni
-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Nem nagyképűség fogott el, hanem már sokszor leírtad, hogy vásárolnál de minden esetben az árakat össze egyeztetve az elképzeléseddel van ahol kilóg a lóláb a terméknek és csak ezért nem kell. Sokszor kifejtetted már, hogy tönkre mehet, beéghet és túl drága ilyen veszéllyel élni neked.

Bejöttél a tulajdonosi topikban ahol szintén megosztottad az ár érték hiányérzeted.
Gondolom ez egy Porsche tulajdonosi találkozón is elképzelhető jelenség: Megjelenés termék nélkül és magyarázni az árért miért nem okés egyik példány tulajdonlása sem.De visszatérve a HGIG kérdésre:
- Ha jól értelmezen ezt csinálja csak játékok esetenén: Tone Mapping-et leállítja helyett dolgozik és úgy hogy max nit-et (TV generációnként eltérő) enged ki, minden efeletti értéket levág --> nem kell hozzá a TV brutális 1000nit feletti Tone Mapping lehetőség)
Monitor esetén:
Ezt a csúcsérték értelmezést amit a HGIG csinál a Windows HDR Calibration-ben tudod beállítani. G6 esetén az alap max 400nit
Peak Medium esetén 500nit
Peak high esetén 1000nit-et tud a monitor.Itt is megvan csak máshol kell aktiválni és kézzel kalibrálni. Ezután már csak ennyi megy ki amit itt engedtél.
1110nit-es AOC MiniLED VA-m volt, Windows HDR Calibration-ben állítva, és ennyi is ment ki adatként:

-
-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Vegyél akkor OLED TV-t 120Hz HDMi-n ott megkapod.
Csak ne sírj többet az árral kapcsolatban. Ha akarsz OLED-et —>veszel. Ha sokallod az árát —> ez nem a te technológiád.
hónapok óta írod az árral kapcsolatos véleményt. Pedig a képlet egyszerű. Ha akarod —>megveszed.
Ne keressünk minden alkalommal valami indokot a miért nem-re.
Nem létezik tökéletes megjelenítő. -
válasz
szasanyi
üzenetére
Mi bajod a wallpaper engine-el? Steam gondolom fut nálad akkor már az is futhatna abba meg van millió féle.
Más
Hivatalosan is érkezek a héten egy 360-as OLED monitorral, jelenleg épp kalbirálásra vár Oázisba.
Kíváncsi leszek mennyire lesz nehéz megszokni egy TOP tier IPS után, mert méretben és felbontásban is visszalépek (32"--> 27" ; 4K-->2K) -
c41r0^
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Egyetértek, bár ezt a prioritást azért egy nagyon jó vétel felül tudja írni. Nálam a használati szokások miatt is éppen határeset az OLED, így inkább ezt most kihagyom, nem égető a dolog, csak a kedvező lehetőség miatt latolgattam, amúgy ha az nem jött volna szembe, el sem gondolkodom a cserén. Úgyhogy marad az IPS egyelőre, így is látszik, hogy nagyon gyorsan jelennek meg az új generációs OLED panelek, valószínűleg jobban járok, ha kivárok még, mire már valóban indokolt lesz a csere, addigra hátha kinövik ezeket a gyermekbetegségeket az épp aktuális high-end kijelzők.
Azért köszönöm mindenkinek!
-
válasz
szasanyi
üzenetére
Nálam a 27" OLED monitorok, legyen az LG WLED vagy Samsung QD-OLED az kb. egykutya, nagyon hasonlóak teljesítményben a tesztek alapján ahogy láttam

Anno azért vettem ezt az Asust, mert aprón egy tag ilyen 270k-s áron adta, miközben még 400k volt a boltokban és az olcsó OLEDek is 300k felett voltak - no brainer döntés volt.

-
válasz
szasanyi
üzenetére
Már vittem vissza, 3 monitort is azt hiszem, meg 3x egy fejhallgatót Logitech g935-öt, de azóta már csak 1x lehet ezzel élni, viszont már nem csak az első évben, hanem ameddig a garancia tart, nem jött be, leadod hogy baja van, mind1 mit írsz rá, az azonnali cseregaranciának az a lényege, nem kell várni hogy kivizsgálják, hanem cserélik azonnal, ha nincs raktáron 24 vagy 48 órán belül, már nem emlékszem, hoznak, ha nem tudnak visszakapod a pénzt. De ez nem egy gusztustalan átb@szás, ezt ők találták ki, ők is tisztában vannak ezzel.
Mondjuk ennek a részemről akkor van értelme ha el akarom adni, beviszem, kicserélik és bontatlan újként tudom árulni, nem hiszem hogy közel 3 év múlva mielőtt lejárna a garancia, kicserélném egy ugyanilyenre amit meg is tartok, 3 év múlva biztosan mást akarok majd, nagyobbat, jobbat stb.. -
válasz
szasanyi
üzenetére
Én pont ezért vásárolok az alzába, mert nem ér meglepetés, én a g6-ot 330.000ft vettem, azonnali cseregarancia volt 35k, de azt tudom, ha van baja a terméknek, ha nincs, 2027.11.22-ig ha visszaviszem, azonnal cserélik, ha nincs ugyan ilyen g6, akkor visszakapom a teljes összeget, azonnali cseregaranciával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . DP 2.1 . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- Eladó: 2 db MSI MAG272CQR 27' Ívelt Gaming Monitor (csak egyben)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még azt szeretném megkérdezni, hogy a HDR funkció az OLED sajátosság? Bekapcsoltam és elképesztő lett a kép

kolléga által irt történet. A fekete 0nit lesz a két fehér pedig 440-450nit szemedtől függ. Aztán az SDR saturation csúszka ami neked tetszik. Nekem a 100% az

Skynet258