- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
haha
neem alzát most hanyagolom, bár így hidegebb fejjel átgondolva valószínüleg nem ők voltak a hibásak, a magyar samsung szervízt is köpködik neten mint állat, elég megnézni a google értékeléseket....gondolom akkor csehországban se más a helyzet így inkább azt hoztam ki belőle hogy magát a samsung márkát érdemes inkább kerülni.Iponban veszem vagy az oázisnál még nem tudom mert vacilálok hogy a 165hz-es verzió legyen-e belőle vagy a 240hz-es, a kettő között 45k a különbség, bár az oázisnál is van 165hz-es ami 15k-val olcsóbb mint iponon de az csak rendelhető ki tudja mikorra lenne meg. Szerintetek?
De ha bármi nem működik akár a szenzor akár pixelhiba természetesen élni fogok a 14 napos elállással

Új hozzászólás Aktív témák
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
neem alzát most hanyagolom, bár így hidegebb fejjel átgondolva valószínüleg nem ők voltak a hibásak, a magyar samsung szervízt is köpködik neten mint állat, elég megnézni a google értékeléseket....gondolom akkor csehországban se más a helyzet így inkább azt hoztam ki belőle hogy magát a samsung márkát érdemes inkább kerülni.
Skynet258