Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
4264adam
üzenetére
jah alu vezeték, ez amúgy egy panellakás, szóval gyanítom nincs fi relé se. Amior vettem azt mondta a tulaj hogy a kábelek a felújítás ellenére se lettek lecserélve, én meg nem akartam szétveretni a kecót emiatt mert olyan hű de nagy fogyasztókat nem használok és eddig probléma nem volt. Most végignéztem az összes konnektort a kecóban és az feltűnt, hogy az összes ki lett cserélve mert újabbaknak néz ki ezt sztem nem cserélte mert itt volt neki anno a szekrénysora. Még a belseje is műanyag volt nem fém, mint az újabbaknak.
a vezeték szigetelése ott ahol rá volt kötve az aljzatra egy kicsit leégett vissza lett vágva de amúgy a további része sérülésmentesnek tűnik de nem vagyok villanyszerelő sokat nem értek hozzá
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát végülis igazad lett

Tegnap a tápomból is fura elektromos zizegő hangokat hallottam ami a tápcsatlakozó környékéről jött gondoltam kicserélem a kábelt hátha az a baja. Majd amikor lehajoltam az asztal alá hogy kihúzzam az elosztóból akkor hallottam meg, hogy ugynaez a zaj jön a hálózati csatlakozóból is. Megpróbáltam kihúzni az elosztót de nem jött, majd kettétört az egész fali aljzat és akkor láttam meg ezt:

Tehát valóban nem a monitornak volt égett szaga (és ezekszerint a samsungnak se) hanem a konnektort éreztem

Valószínüleg el volt öregedve a csatlakozó és kontaktos volt, azóta ezt orvosoltam de ez elég beteg. Főleg, hogy valószínüleg akkor június óta ez így ment mert akkor küldtem kb vissza a samsungot.
-
GeneraL_XTX
veterán
ilyen nincs gyerekek ezt nem hiszem el

Nyáron ugye írtam a samu monitoromról aminek égett szag jön a hátuljából, visszaküldtem gariztatni abból volt az alzával egy majd 3 hónapi elhúzódó balhém ami után nagy nehezen visszakaptam a pénzt vettem belőle a Rog strix xg32ucwg-t
erre most megint megcsapta az orromat ugyanaz az illat hdr gaming közben, és ugyanúgy a monitor hátuljának jobb oldala felől jön

ez most tényleg mi az isten?

-
GeneraL_XTX
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
jaja az ASUS XG32UCWG brutál jó egy monitor, azóta is imádom
Szerencsére nekem csak plusz 1500ft-omba került miután az alza visszautalta a samu G8 árát, minden tekintetben előrelépés volt, mondjuk ez el is várható mert az Asus azért újabb modell.A TrueBlack glossy bevonat zseniális
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
4264adam
üzenetére
Nem arról van szó ilyenkor, mennyire fényes 100%-on a monitorod, miniled-et meg hagyjuk az nem oled
HDR tartalmaknál igenis kijön a magasabb fényerő, ezért is ennyire látványos a különbség tv-knél a woled és a qd oled között (igaz fogyasztásban is ) erre még rá is játszik a qd oled magasabb színtartománya.
Monitorok esetén viszont nincs meg ez a fényerő előny, sőt a woled fényesebb mint a mostani qd oledek.
Nekem a macben miniled-es kijelző van, látványosan fényesebb hdr-ben viszont a blooming borzalmas sötét jeleneteknél, katasztrófa.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Megértelek, én is így vagyok ezzel, de nekem pont a szervíz karcolta szét a samsung qd oledemet nem is kicsit, pár hete be is raktam ide képeket.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
és döntöttél már, hogy melyik marad?
-
GeneraL_XTX
veterán
hát elvileg ilyen chromatic abberration szerű effekt van a betűk körül de megmondom őszintén én se vettem észre a samsungnál ilyesmit, se az alienware-en. De ha nagyítóval keresgettem volna biztos látnám, de ilyet értelmes ember ugye nem csinál

A pixelelrendezés miatt van, ezt sajnos a 2. generációs paneleknél se javították, csak a 3. generációtól. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
kikapcsoltad az oled care-ben amiket mondtam?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nincsen sajnos tökéletes monitor, mint ahogy tv sem
Anno én is majdnem beleőrültem a tökéletes tv keresésébe még a 3d-s plazmák időszakában, akkor még 14 napos elállás se volt, elég nagy anyagi bukta lett a vége... a legboldogabb akkor voltam amikor pár év kihagyás után vettem egy alap 6-os szériás 4k samsung tv-t és nem néztem/olvastam utána semminek 
Amúgy megnéztem neked én is centivel az én monitorom egyenes, és fényerő homogenitás problémája sincs( de ez még amúgy is javulhat bejáratódás során). Az említett linken is ha megnézed a hozzászólásokat valakinek ez valakinek az tetszik jobban, ha neked nem jött be a woled mert fakónak érezted, qd oledet vegyél, de ez amúgy is csak addig lesz érdekes amíg egymás mellett látod a kettőt.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
első körben kapcsold ki az összes oled care opciót az első menüpontban azok baszakodnak a fényerővel széleket sötétínek stb.
színtérnek választ a wide gamut-ot és ha az se elég lehet még javítani a nvidia control panelben a digital vibrance-et is.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Működik a szenzor jah, de sok értelme nincs, a minimálisan beállítható 5 perc az én ízlésemnek túl sok, nekem már 2 perc inaktivitás után bejön a fekete képernyőkémélő én úgy szoktam meg
nálam nem dől, de van egy kis holtjátéka az állványnak valóban.
képminőség hogy tetszik a PG32 után?
-
GeneraL_XTX
veterán
A bevonaton máris sok múlik a samsung félmatt volt (vagy félfényes kinek hogy tetszik) ez meg full fényes, tisztább a kép a feketék jóval mélyebbek. A színek hiába nem olyan jók elméletben a woleden mint qd oleden a fényes felület sokat dob rajtuk így is. Fényerőben mérhetően jobb ez az asus mint a qd oledek és ez látszik is. Bár itt qd oled meg qd oled között is van különbség, a samsungon sztem sokkal látványosabb volt a hdr mint az alienware-en bár a beállításaiba nagyon nem turkáltam bele csak a gyári hdr profilokat használtam. És nincs a qd oledeknél jellemző fényben kivilágosodó feketeszint, cserébe jobban tükröződik.
Szoval azert vannak itt különbségek, de nyilván nem olyan látványosak mint ips-oled váltas esetén, főleg hogy az ips pont abban harmatgyenge (feketeszint, kontraszt) ahol az oled a legjobb.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
4264adam
üzenetére
élénkebbnek biztos nem élénkebb, de nagyon hasonló. de mint mondtam a samsungomon kb semmi hasonló beállítási lehetőség nem volt (vagy nem találtam, de nem hiszem mert eléggé széttúrtam a menüjét anno, de az is lehet hogy más volt a neve és nem tudtam mi mit takar) Annak a képi világa nagyon hasonló volt az asuséhoz wide gamut beállítás mellet. Samsungon ha jól emlégszem natív színteret használtam.
-
GeneraL_XTX
veterán
Közben megoldódott a sok állítgatástól meghüjült kicsit lehet.
Kipróbáltam a hdr-t is, hát ez még a samsungnál is faszább, szép fényes minden aminek fényesnek kell lennie
Szerencsétlen dell meg nem értem egy lapon se lehet említeni a kettőt hdr szempontjából -
GeneraL_XTX
veterán
Mondjuk az egy elég érdekes dolog, hogy kikapcsolom a gépet, a monitor is elmegy aludni, de a hátulján az rgb világítás égve marad
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
igen, a 240hz-es variánsból van nekik készleten, de én maradtam a 165hz-es verziónál mert 4k-n a 165fps-t azt neccesesen érem el, még egy 5080 superrel se hiszem hogy menni fog
-
GeneraL_XTX
veterán
Na ma elhoztam az Asus Rog Strix XG32UCWG-t az iponból mert utánajártam és gyári asus gari jár hozzá, az oázisból meg felhívtak hogy több hét mire beérkezik a monitor jó-e az nekem, mondtam hogy nem
Hát gyerekek ez a monitor nagyon BRUTÁL, imádom
Ég és föld a samsunghoz képest, a glossy true black bevonat zseniális, olyan mély feketéi vannak, hogy olyat monitoron még nem láttam. A tükröződés se vészes pedig ablakkal szemben van, nem mondom hogy nem látszik, de ha normális fényerő van neki adva (160nit körül most sdr-ben) egyáltalán nem zavaró. Elképesztő mennyire jó ez a 4K felbontás (első 4k monitorom) kb azonnal elfelejtettem az ultraszéles hiányát amikor megláttam milyen tűéles minden
Kipróbáltím a proximity szenzort nálam működik, eddig pixelhibát se találtam, de azért még nézegetem. Szövegtisztaság teljesen rendben van, maga a monitor is brutál jól néz ki és az anyagminőség/kialakítás is nagyon premium érzést kelt.
HDR-t és dual módot még nem próbáltam, majd holnap de eddig úgy érzem nagyon jól jártam, hogy az alaza végül visszautalta a samsung árát mert forintra pontosa ugyanannyiért egy sokkal jobb monitorom van most
-
GeneraL_XTX
veterán
Igazából mindhárom ugynaz az első gnerációs qd oled paneles monitor, a szöveg a pixel elrendezés miatt lehet problémás ezeken, engem mondjuk nem zavart mert nem láttam. Nekem samsung volt, a szervízzel eléggé megjártam és általánosságban sincs a samsung szervíznek jó híre, sztem marginális különbség nincs köztük a szolgáltatások lehetnek eltérőek az alapján válassz magadak egyet.
a gigán van pl kvm switch meg 18w-os usb power delivery, a samsungnak meg ilyen fura hibrid tv tizen os menüje van, van benne wifi meg letölthető alkalmazások (netflix hbo stb) plusz távirányító is van hozzá
-
GeneraL_XTX
veterán
haha
neem alzát most hanyagolom, bár így hidegebb fejjel átgondolva valószínüleg nem ők voltak a hibásak, a magyar samsung szervízt is köpködik neten mint állat, elég megnézni a google értékeléseket....gondolom akkor csehországban se más a helyzet így inkább azt hoztam ki belőle hogy magát a samsung márkát érdemes inkább kerülni.Iponban veszem vagy az oázisnál még nem tudom mert vacilálok hogy a 165hz-es verzió legyen-e belőle vagy a 240hz-es, a kettő között 45k a különbség, bár az oázisnál is van 165hz-es ami 15k-val olcsóbb mint iponon de az csak rendelhető ki tudja mikorra lenne meg. Szerintetek?
De ha bármi nem működik akár a szenzor akár pixelhiba természetesen élni fogok a 14 napos elállással

-
GeneraL_XTX
veterán
Holnap elhozom az Asus XG32UCWG-t majd beszámolok ott működik-e a proxomity szenzor.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Próbáltam most nézelődni a dell magyar honlapján ezzel kapcsolatban mert még megvan a visszaküldött monitor szériaszáma, de amikor a jótállás körül nézelődtem akkor figyelmeztetett, hogy a termék csehországban lett regisztrálva és át akart irányítani a cseh supporthoz vagy a nemzetközihez, de ott csak egy telefonszámot találtam. Mindenesetre a magyar support oldalon így nem lehetett továbblépni ezzel a monitorral.
Van valami opció, hogy át lehet tenni a tulajdonjogot meg a supportot egy másik országba de nem tudom hogy ez lehetséges-e mert ahhoz fiók kell, nem akartam ennyire belemenni már. Mindenesetre élek a gyanúperrel, hogy az alzás srácnak igaza van, és a cseh dell szervíz jogosult csak javítani ezt a monitort.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Majd írd már le ide légyszi, hogy mit válaszolt az ügyfélszolgálat. Nálam ezzel kezdte a srác, amikor kiadta a monitort, hogy hozzájuk vihetem csak.
Mert ha azt mondják az alzánál vásároltat is lehet hozzájuk vinni, lehet visszavesszem a dell-t.
-
GeneraL_XTX
veterán
hát most másik ilyen 240hz-es 3440-es monitort nem is találok a piacon. direkt visszakérdeztem az alzás gyerektől, hogy azért választottam dell-t, mert saját garijuk van de azt mondta csak ők (az alza) tudja intézni a garanciát. Nem igazán értem amúgy ennek a nagy áremelkedésnek az okát, főleg hogy azóta a dollár is meg az euró is esett a forinthoz képest na mind1.

Tisztában vagyok vele hogy a 4070Ti Super karcos lesz 4k-ra, de ideiglenesen úgy gondolom belefér. 5080ra váltás amúgy is be volt tervezve, de a 16GB vram miatt nem váltottam eddig mert kevésnek érzem főleg hogy a mostanin is annyi van. A superen már elvileg 24GB lesz, mindenképp megvárom azt.
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát igazából sok lehetőség nem volt a dell-nél, ugye kiválaszthatod a menüben, hogy a hdr profil trueblack 400 vagy peak1000 legyen, a windows hdr kalibrációját megcsináltam és ennyi, más beállítási lehetőség nem volt. Samsungnál egyértelműen láttam a különbséget hdr és sdr mód között, a dell-nél nagyon minimális volt a különbség.
Én még 325 ezerért vettem az alzánál, ott még mindig elérhető lenne 360k körül de ott nem akarom venni, mert amikor átvettem külön kiemelte az eladó srác hogy meg se próbáljam a garanciát a dell-nél intézni csak rajtuk keresztül lehet
megnéztem a dell honlapján szériaszám alapján csehországban lett regisztrálva a monitor szóval hiba esetén megint mehetne ez az alzás tortúra amiből köszönöm nem kérek 
Későbbiekben tervezem lecserélni a 4070Ti supert egy 5080 Superre majd, de ez még odébb van. Nézegettem azért teszteket, minimális kompromisszumokkal elmegy a 4k a jelenlegi vga-mmal is, 3440-el egyáltalán nem volt gondom.
-
GeneraL_XTX
veterán
Na jelentem lezárult a lassan 2 és fél hónapja tartó garanciális huzavonám az alzával, tegnap este írtak, visszautalják a samsung monitor árát.
Na most jön a fejvakarás, hogy mit vegyek helyette.
21:9-es verzióból talán az Alienware lenne az egyetlen értelmes választás mert első generációs 175hz-es panelt már nem szeretnék venni, de az volt nálam egy hónapig a hdr képével nem igazán voltam megelégedve, pedig maga a monitor nagyon tetszett. Meg alzán kívül az oázisnál lehet csak kapni ami értelmes bolt, de ott 400k+ ami finoman szólva is khm kicsit sok. Úgyhogy inkább 32' 4K monitorokban kezdtem el gondolkodni, bár a vga-m még lehet necces ehhez (4070Ti super) de jövőt nézve talán jobb választás.
Eléggé tetszik ez az új ROG Strix OLED XG32UCWG [link] true black glossy woled, ebből van egy olcsóbb 165hz-es panellel szerelt ami pont kijönne a visszautalt összegből. 4k-ban a 240hz talán sok lenne, úgyse tudnám kihajtani jó ideig.
QD oledből milyen alternatívát ajánlanátok?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Tudom, jeleztem nekik minden elérhető kapcsolati formában személyesen,üzenetben, e-mailben de lexarták magasról.
-
GeneraL_XTX
veterán
Alzát én nem ajánlanám semmiféleképpen se, garanciális ügyintézésük és a szerződött szervízeik kritikán aluliak.
Most szívok egy samsung monitorral lassan 3 hónapja. egyszer visszaküldték félkészen aztán 60 nap múlva már úgy hogy jó lett, de a 2 hónapos periódus alatt szarrá karcolták a kijelzőt...most küldtem vissza harmadjára

-
GeneraL_XTX
veterán
Visszakaptam a samsung monitoromat a második körös alzás szervízről természetesen most is majdnem 30 napig ültek rajta, de úgy néz ki sikerült minden általuk okozott hibát javítani most már úgy működik ahogy kell. Nem tudom miért nem lehetett ezt már az első körben megcsinálni (gondolom azért mert kicsúsztak volna a 30 napból nem akarták visszafizetni az árát és inkább félkészen visszab@szták). Viszont a 2 hónapos procedúra alatt szarrá karcolták több helyen a kijelzőt, szóval van még egy köröm velük.
Ugye amíg szervízben csücsült a samsung kihoztam egy Alienware AW3425DW amit most vittem vissza elállással. Érdekes tapasztalat volt ez a dell, azt hittem mindenben jobb lesz mint a samu, de elég vegyes a tapasztalatom. Funkciókban sokkal jobb a dell, viszont az már az elejétől folyamatosan megfogalmazódott bennem, hogy a HDR teljesítménye valahogy nem az igazi, alig van különbség az sdr és hdr között ,nem elég fényes, nem olyan mint a samsungnál megszoktam. Plusz a dellnél vrr esetén azonnal észrevettem a flickeringet és nem tudtam most én vagyok a hülye vagy samsungnál tényleg nem volt, de most hogy visszakaptam kipróbáltam és a samsungnál valóban nem látok fényerőváltakozást vrr bekapcsolása mellett azokban az esetekben amikor a dell-en igen. És igen, HDR-ben is sokkal jobb a samsung. Pedig dell-en mind a két profilt próbálgattam (peak1000 meg a trueblack 400-at is) de egyik se volt az igazi.....
-
GeneraL_XTX
veterán
ha megnyomod a monitor vezérlőgombját ott feljön egy menü ahol írja a felbontást frissítést stb. ott van egy olyan hogy panel health egy kis színes körrel mutatja a panel állapotát, ha az zöld akkor megcsinálta a pixelfrissítést. lehet még nanarancssárga meg piros, ilyen esetekben ha elmegy aludni akkor elkezdi a pixel refresht.
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok van valami amit viszont nagyon nem értek. Amíg a samu "szervizben" volt vettem egy Alienware AW3425DW-t. Olyan problámám van, hogy ha ugye asztalon 240hz-en van és engedélyezem a driverben a g-sync-et és megnyitok egy alkalmazást esetemben az asztali TradingView-ot akkor olyat produkál a monitor hogy ha körgetem a chartot vagy csak mozgatom az egeret az egész képernyő vibrál. Ez lenne a sokat emlegetett VRR villogás? És ha igen az hogy lehet hogy a samsung semmi ilyesmit nem csinált? Ott is mindig 175hz g-sync be volt kapcsolva.
-
GeneraL_XTX
veterán
A Róbert Károlyra vittem,és szerencsére egy értelmes ügyintézőt kaptam ki. cserélni nem tudják mert ezt a monitort már nem forgalmazzák a gyártása is megszünt. Vissza nem tudták adni most a pénzt, de minden hiba le lett írva és külön írva lett a központnak ez ügyben egy panasz, hogy ezt nem fogadom el a most futott 30. napos garancia rendezés kimeneteleként, hiszen nem tudták megjavítani a monitort hiába küldték vissza. Erre 3 napjuk lesz reagálni, kíváncsi leszek.
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát srácok most brutál ideges vagyok.
Beadtam alzához a samu 34 G85SB monitoromat azzal a hibával garanciáztatni, hogy elég erős égett szagot árasztott magából. 30 napig várattak, konkrétan a 28. napon láttam hogy elindult vissza a monitor azzal, hogy a probléma javítás által orvosolva. A szervízlapon annyi van, hogy alaplap csere.
Na mondom milyen a szerintük javított monitor:
1, több helyen szétkarcolták a kijelzőt, de ez még a legkisebb problémám
2, nem működik a távirányítója hiába nyomkodom a monitor nem reagál rá csak a távirányítón villog a kis piros led.
3, nem működik az rgb világítás hátul
4, most kiléptem a menüben a hdr módból azóta képet se ad
5, konkrétan a gép kikapcsolása után nem megy el standby módba csak valami képernyőkémélőt mutat, ki kell húzni a tápját
6, ha visszadugom rögtön azzal indít a monitor, hogy menjek a service módba mert valamiket be kell állítani
Szóval ők így javították meg nekem az égett szag problémát
használhatatlanul kaptam vissza
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
hát ez így van, nem ad semmilyen garilevelet. de továbbra is sok márkánál hivatalos viszonteladó az alza, ezért kutya kötelességük lenne foglalkozni vele. érdekes apple-nél meg a teslánál se foglalkozik senki azzal honnan van a termék szó nélkül javítják meg cserélik bármi baja van garanciális időn belül.
amúgy lekértem az adatokat a dell honlapjáról, csehországot írja rendeltetési helyének. gondolom a samsung monitorom is azért nincs sehol mert ki tudja hova küldözgetik garanciális javításra
-
GeneraL_XTX
veterán
Na beüzemeltem a Dell-t, baromi jó monitornak tűnik egyelőre. Menürendszer, anyagminőség, képminőség eddig nagyon rendben van, kicsit féltem ettől a kék színtől de elég sötét, nem üt el a többi fekete tárgytól a környezetében. Samsungnál nagyon nem szerettem ezt az okostévés tizen rendszert ami rajta van, és végre fel is ébred alvó üzemmódból, a samsungnál ezt ki kellett kapcsolnom mert az sose jött vissza mindig újra kellett indítanom a gépet
Pixelhibát, coil whine-t eddig nem tapasztaltam, a ventiket se nagyon hallani de majd nemsokára meghajtom egy kis HDR gamingel
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
deathcrow42
üzenetére
ja tudom mire jó az azonalli cseregaranciájuk csak hát ugye a dell-nél ez alapból is benne van a garanciacsomagban minek fizessek érte akkor ugye plusz 40k-t.
Már ha lehetne a dell-hez vinni, de ezekszerint nem lehet.
Pont az alza garanciáját szerettem volna kikerülni mert most is bent van náluk lassan 1 hónapja a samsung monitorom ést semmi infót nem tudok mi van vele, senki nem tud semmit mondani, a gépemet meg nem tudom használni...Így még átgondolom megtartom-e a dell-t.

-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok! Most hoztam el az Alzától a Dell Alienware AW3425DW-t és átvételkor a srác direkt felhívta a figyelmem, hogy ha bármi baja van mindenképpen hozzájuk vigyem ne a dell-hez, ami azért fura is mert úgy halottam a dell szervíz kiemelkedő, pl egyből küldenek cseremonitort, hibás pixeleknél is cserélnek meg van 3 év beégés elleni garancia is stb.
Mennyire lehet ez valós hogy nem lehet a dell-nél intézni a garit? Vagy ez csak egy gyenge próbálkozás volt az alzás eladótol hogy vegyem meg mellé az azonalli cseregarancia szolgáltatásukat is amit eléggé rám akart tukmálni?
-
GeneraL_XTX
veterán
Az alzához garanciában beadott égett szagot árasztó Samu 34 G85SB monitoromról még mindig semmi hír, még 6 napjuk maradt de gondolom lényegi előrelépés már nem fog történni ezért ma berendeltem helyette egy Dell Alienware AW3425DW-t mert le volt most akciózva 330-ra
Alza topikban olvasgatva ott sajnos most az a módi hogy kicsúsznak a 30 napból és visszaadják a pénzt. Ha visszakapom a samu eredeti árát (393k) ez egy jó deal lesz 
Holnap elhozom, kíváncsi leszek

-
GeneraL_XTX
veterán
Még a nagy leállás előtt küldtem be alzához a szervízbe egy 34-es samu G85SB-t hogy HDR módban égett szagot árasztott, hát elég sokat ülnek rajta, a 30-ból már csak 12 napjuk van hátra de semmi infó nem jött a beadás óta, kezdek kicsit türelmetlen lenni
Azt hittem ez gyorsabban végbemegy, másnak van tapasztalata samsung monitor garanciáztatásával?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
hdr-ben azért melegszik de semmi különösebb forróságot nem érzékelek külsőleg. de eddig semmi ilyesmit nem éreztem, most meg nagyon is érezhető. nem hiszem hogy tetemesebb mennyiségű por belement volna, ott ahol a szellőzők vannak nem nagyon kell takarítani mert nem nagyon lesz ott poros. mind1 bejelentettem az alzához még bőven garis aztán meglátjuk mit mondanak. Csak ugye ki tudja meddig ülnek majd rajta addig meg ugye nincs monitorom
utánanéztem én is qd olednél (a magas fényerő miatt azért tud fogyasztani) főleg új monitoroknál elő szokott fordulni ide is írt egy srác ezügyben pár hónapja, de ez már lassan 2 éves és eddig semmi ilyesmit nem éreztem a gép előtt ülve.
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok! Van egy samsung 34' Odyssey G85SB QD oled monitorom, kb másfél éves eddig semmi baja se volt, de pár napja feltűnt hogy játék közben meg-megcsapta az orrom ilyen égett szag, főleg ha HDR-ben játszom. Nézegettem meg szagolgattam és feltűnt, hogy monitor tetején van végig ilyen szellőző rész, és a monitor jobb oldali részéből jön ez a fura szag. De amúgy működésében semmi probléma de ha sokat játszok az egész szobában érezni. Sztetek ezzel érdemes lenne visszaküldeni gariba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Okos Otthon / Smart Home
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerencsére nekem csak plusz 1500ft-omba került miután az alza visszautalta a samu G8 árát, minden tekintetben előrelépés volt, mondjuk ez el is várható mert az Asus azért újabb modell.

Anno én is majdnem beleőrültem a tökéletes tv keresésébe még a 3d-s plazmák időszakában, akkor még 14 napos elállás se volt, elég nagy anyagi bukta lett a vége... a legboldogabb akkor voltam amikor pár év kihagyás után vettem egy alap 6-os szériás 4k samsung tv-t és nem néztem/olvastam utána semminek

amíg a túlárazott szarokat is elkapkodják rajtkor pár perc alatt addig ne várjál mást.