- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok van valami amit viszont nagyon nem értek. Amíg a samu "szervizben" volt vettem egy Alienware AW3425DW-t. Olyan problámám van, hogy ha ugye asztalon 240hz-en van és engedélyezem a driverben a g-sync-et és megnyitok egy alkalmazást esetemben az asztali TradingView-ot akkor olyat produkál a monitor hogy ha körgetem a chartot vagy csak mozgatom az egeret az egész képernyő vibrál. Ez lenne a sokat emlegetett VRR villogás? És ha igen az hogy lehet hogy a samsung semmi ilyesmit nem csinált? Ott is mindig 175hz g-sync be volt kapcsolva.
-
GeneraL_XTX
veterán
A Róbert Károlyra vittem,és szerencsére egy értelmes ügyintézőt kaptam ki. cserélni nem tudják mert ezt a monitort már nem forgalmazzák a gyártása is megszünt. Vissza nem tudták adni most a pénzt, de minden hiba le lett írva és külön írva lett a központnak ez ügyben egy panasz, hogy ezt nem fogadom el a most futott 30. napos garancia rendezés kimeneteleként, hiszen nem tudták megjavítani a monitort hiába küldték vissza. Erre 3 napjuk lesz reagálni, kíváncsi leszek.
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát srácok most brutál ideges vagyok.
Beadtam alzához a samu 34 G85SB monitoromat azzal a hibával garanciáztatni, hogy elég erős égett szagot árasztott magából. 30 napig várattak, konkrétan a 28. napon láttam hogy elindult vissza a monitor azzal, hogy a probléma javítás által orvosolva. A szervízlapon annyi van, hogy alaplap csere.
Na mondom milyen a szerintük javított monitor:
1, több helyen szétkarcolták a kijelzőt, de ez még a legkisebb problémám
2, nem működik a távirányítója hiába nyomkodom a monitor nem reagál rá csak a távirányítón villog a kis piros led.
3, nem működik az rgb világítás hátul
4, most kiléptem a menüben a hdr módból azóta képet se ad
5, konkrétan a gép kikapcsolása után nem megy el standby módba csak valami képernyőkémélőt mutat, ki kell húzni a tápját
6, ha visszadugom rögtön azzal indít a monitor, hogy menjek a service módba mert valamiket be kell állítani
Szóval ők így javították meg nekem az égett szag problémát
használhatatlanul kaptam vissza
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
szasanyi #2057 üzenetére
hát ez így van, nem ad semmilyen garilevelet. de továbbra is sok márkánál hivatalos viszonteladó az alza, ezért kutya kötelességük lenne foglalkozni vele. érdekes apple-nél meg a teslánál se foglalkozik senki azzal honnan van a termék szó nélkül javítják meg cserélik bármi baja van garanciális időn belül.
amúgy lekértem az adatokat a dell honlapjáról, csehországot írja rendeltetési helyének. gondolom a samsung monitorom is azért nincs sehol mert ki tudja hova küldözgetik garanciális javításra
-
GeneraL_XTX
veterán
Na beüzemeltem a Dell-t, baromi jó monitornak tűnik egyelőre. Menürendszer, anyagminőség, képminőség eddig nagyon rendben van, kicsit féltem ettől a kék színtől de elég sötét, nem üt el a többi fekete tárgytól a környezetében. Samsungnál nagyon nem szerettem ezt az okostévés tizen rendszert ami rajta van, és végre fel is ébred alvó üzemmódból, a samsungnál ezt ki kellett kapcsolnom mert az sose jött vissza mindig újra kellett indítanom a gépet
Pixelhibát, coil whine-t eddig nem tapasztaltam, a ventiket se nagyon hallani de majd nemsokára meghajtom egy kis HDR gamingel
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
deathcrow42 #2053 üzenetére
ja tudom mire jó az azonalli cseregaranciájuk csak hát ugye a dell-nél ez alapból is benne van a garanciacsomagban minek fizessek érte akkor ugye plusz 40k-t.
Már ha lehetne a dell-hez vinni, de ezekszerint nem lehet.
Pont az alza garanciáját szerettem volna kikerülni mert most is bent van náluk lassan 1 hónapja a samsung monitorom ést semmi infót nem tudok mi van vele, senki nem tud semmit mondani, a gépemet meg nem tudom használni...
Így még átgondolom megtartom-e a dell-t.
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok! Most hoztam el az Alzától a Dell Alienware AW3425DW-t és átvételkor a srác direkt felhívta a figyelmem, hogy ha bármi baja van mindenképpen hozzájuk vigyem ne a dell-hez, ami azért fura is mert úgy halottam a dell szervíz kiemelkedő, pl egyből küldenek cseremonitort, hibás pixeleknél is cserélnek meg van 3 év beégés elleni garancia is stb.
Mennyire lehet ez valós hogy nem lehet a dell-nél intézni a garit? Vagy ez csak egy gyenge próbálkozás volt az alzás eladótol hogy vegyem meg mellé az azonalli cseregarancia szolgáltatásukat is amit eléggé rám akart tukmálni?
-
GeneraL_XTX
veterán
Az alzához garanciában beadott égett szagot árasztó Samu 34 G85SB monitoromról még mindig semmi hír, még 6 napjuk maradt de gondolom lényegi előrelépés már nem fog történni ezért ma berendeltem helyette egy Dell Alienware AW3425DW-t mert le volt most akciózva 330-ra
Alza topikban olvasgatva ott sajnos most az a módi hogy kicsúsznak a 30 napból és visszaadják a pénzt. Ha visszakapom a samu eredeti árát (393k) ez egy jó deal lesz
Holnap elhozom, kíváncsi leszek
-
GeneraL_XTX
veterán
Még a nagy leállás előtt küldtem be alzához a szervízbe egy 34-es samu G85SB-t hogy HDR módban égett szagot árasztott, hát elég sokat ülnek rajta, a 30-ból már csak 12 napjuk van hátra de semmi infó nem jött a beadás óta, kezdek kicsit türelmetlen lenni
Azt hittem ez gyorsabban végbemegy, másnak van tapasztalata samsung monitor garanciáztatásával?
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok! Van egy samsung 34' Odyssey G85SB QD oled monitorom, kb másfél éves eddig semmi baja se volt, de pár napja feltűnt hogy játék közben meg-megcsapta az orrom ilyen égett szag, főleg ha HDR-ben játszom. Nézegettem meg szagolgattam és feltűnt, hogy monitor tetején van végig ilyen szellőző rész, és a monitor jobb oldali részéből jön ez a fura szag. De amúgy működésében semmi probléma de ha sokat játszok az egész szobában érezni. Sztetek ezzel érdemes lenne visszaküldeni gariba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest