Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Teszt alapján a képfrissítési frekvencia a különbség, minden más azonos az M jelzéssel ellátott (jóval drágább) modellel. Nem tudom te hogy vagy vele, de engem még senki sem álított meg az utrcán, hogy hozzám vágjon 15k-t... akkor én miért dobnám el? Még akkor is, ha 2-3 napot kell várni, bár van aki türelmetlenebb és azonnal kell - ez esetben vedd úgy, hogy nem is említettem ezt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ami biztos, hogy OÁZIS-ék hivatalos, ASUS szervízbe szóló garanciával értékesítik, míg ez az iPON esetében nem biztos, hogy így van (az esetben énr tuti nem iPON-tól venném, főleg nem drágábban).
Egyébként engem is érdekel ez a típus (mert a fekete szint kiváló, a tükröződés és a képélesség szintén) ezért ha tudod lécci hasonlítsd már össze a színeket, hogy gyengébbnek látod-e a QD OLED-hez képest. Elvileg nem csak fényerőben hanem e téren is van javulás a 4. gen. WOLED-eknél (valszeg így sem éri el a QD-t, de nem is egymás mellet nézném szóval a korábbi, esetleges tapasztalattal összehasonlítva érdekelne).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Rendszergazda topic
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Skynet258