Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Ezeket kicsit a saját lelke miatt csinálja az ember. Azért is írtam most, mert sok praktikát olvastam, mostanra nagyjából végigpróbáltam és kialakult, hogy mi az ami nem kényelmetlen.
Amit a valaki írt, arra én nem emlékszem, de a HUB videóban volt tálca inverz beégés (mert fehér ablakon melózott és sötét volt a tálca).
Mindenesetre szerintem nem érdemes a tálca elrejtéssel szopatni magunkat. De mondom, szerintem a tálca eltűnés-előtűnés lassú animációja az, amitől nem jó használni, amúgy nem zavarna.Amit én kerülnék, az az auto-hdr a win11-ben, mert játékoknál a világos HUD rikítani fog és statikus is, így azt tuti beleégeti az oledbe, ha sokat játszik az ember egy játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- LG UltraGear 32GS85Q-B 2K /180hz 2év garancia
- 8" Fém Ipari monitor Érintőképernyős- Beetronics BEE8VG7M - Full HD IPS
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258