Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!

- 

LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár

Új hozzászólás Aktív témák
- 

emiki6
veterán
Nem arról beszéltem, hogy jobb leszel ha jobb a motion clarity. (Mármint van aki jobb lesz, mert több információ, kisebb latency, nagyobb mozgás "felbontás" lehetővé teszi a gyorsabb, pontosabb reakciót.)
Hanem arról, hogy a motion clarity bizonyos játékok élményéhez hozzáad.
Ahogy bizonyos játékok élményéhez hozzáad 1440p helyett a 4k, raszter helyett az RT vagy mid helyett az ultra preset.Egy fast paced játék, ami arra van optimalizálva, hogy lehessen több fps-ed jobb élmény lesz, ha van is több fps-ed és meg is tudod jeleníteni.
A motion clarity javításának egyik legpraktikusabb és értelemszerílűbb módja a hz és az fps növelés. Aztán vannak egyéb technológiák is (BFI, BLS stb), de a magas fps/hz-et semmi nem helyettesíti ahogy magasabb felbontás nélkül sem lesz élesebb a kép.
Illetve azt is hozzátenném, hogy igyekszem elkülönítőleg fogalmazni: véleményt, tényt, jelenséget, preferenciát stb mind annak megfelelően szoktam fogalmazni. Más véleményét, tapasztalatait, preferenciáját nem szoktam érvényteleníteni, de sajátommal igyekszem kiegészíteni.
Továbbá a 360hz mellett nem azért állok ki, hogy hitegessem magam, hogy nem feleslegese vettem (tény persze, hogy nagyon kevés olyan játékom van, ami ki tudja használni és az is, hogy kevés igényli).
 - 

4264adam
veterán

emiki6kolléga szerintem valami ilyesmit szeretett volna mondani:
- Mint ahogy van aki a stutter-re érzékeny --> kilőve az OLED Tv mert a pásztázó kamera mozgást darabosnak érzékeli, nekem is ezért lett elállva az LG A2 majd C2-től egyszerűen az LCD technológiás stutter (Frame time hold idő) nem zavar. Maradt a Q80 és QN91A TV-nek.
Monitor esetén pl: van amikor a Fallout 4 játék motorja a fix 180FPS-ről bekacsint tartósan 40-60FPS-re Boston környékén, ekkor ha a G-sync On lenne: a monitor frissítési rátája elég alacsony =FPS érték / elég magas a frametime értékem. 20ms felett tartósan.
Ha ezt a 40-60FPS-t a monitor fix 360Hz frissítésén / alacsony frametime értékén nézem kevésbé tűnik darabosnak, fárasztónak.
Kicsit segít / folyékonyabbá teszi az alacsony FPS érzetet már csak a frissítés is.
Aztán ez valakinek vagy zavaróbb vagy sem mint OLED TV esetén a stutter.
Ilyen nagy FPS dropp esetén simábbnak hathat a szemnek (Magas Hz Monitor használat).

Új hozzászólás Aktív témák
- Whisky topik
 - Automata kávégépek
 - Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
 - Helldivers 2 (PC, PS5)
 - Apple asztali gépek
 - Billentyűzet gondom van
 - PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
 - Polgári repülőgép-szimulátorok
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Hálózati / IP kamera
 - További aktív témák...

- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
 - LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
 - 32" Samsung Odyssey G6 240Hz VA smart monitor garanciával
 - SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
 - LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK

- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
 - Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
 - Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Skynet258