Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
32" oledben nincs túl sok lehetőség az is gyakorlatilag 300e-től AOC márkával indul a csillagos égig.
Én Asus és W-OLED-del szemezek.Tesztelés alatt van a hétvégén egy Sapphire 9070 xt pure kártya.
Maga a kártya könnyű, csendes, 60 fok fölé nem megy és a maximum kihasználtságkor a 304W fogyasztása is rendben van.
Magával a kártyával nincs bajom, de reméltem, hogy a 9-es szériánál javítottak annyit (6-os óta), hogy a szoftver része rendben legyen, de többször is idő túllépés miatt kilépeget egyes játékból és 1-2 programból.
Na, ez a része nem gyere be.Az FSR pedig bár látszólag jónak tűnik, de a másik oldalról viszont még nincs összehasonlítási alapom.
-
blountex
senior tag
válasz
bélanéni #2566 üzenetére
Tv-n ami 4k oled
Ha kevés volt a kraft visszavettem játékon belül a felbontást 2k-ra.
Különbség?
Nem igazán tűnt fel, olyan jól néznek már ki az (UE5) játékok.Monitor esetén nem tudom mennyire lenne ez szembetünő.
A sweetspot mindenképp a 2k, de amit lehet 60-120 között fixen vinni 4k-ban akkor miért ne. Single player címeknél úgy sem kell nagyon több.
-
blountex
senior tag
QD-vel nincs semmilyen tapasztalatom.
LG panellel szerelt Tv-k téren igen, ami ugye W-Oled.Biztos hogy lehet köze a kalibráláshoz és egyéb profil beállítások amit a monitor enged, de ez a kép eléggé szembetűnő volt még ha nem is adja igazán vissza a valóságot .
Másfelől w-oked tényleg tudja biztosítani a teljes fekete színt. -
blountex
senior tag
válasz
ForRedGlory #2477 üzenetére
Sziasztok
Ez az összehasonlítás tetszik.
Pont az XG32UCWMG-nek a kisebbik valtozatával szemezek ami csak 165hz tud, az is elég.Woled nekem sokkal jobban meggyőző a fehér fehér maradjon, ne sárgás mint a QD-oled esetében.
Az új Neo Proximity Sensor-ról mi a tapasztalatod?
Az előző változattal állítólag sok a gond, hol működik, hol nem.
Ez nem tűnik rossz featurenak ha nem vagy a gép előtt hamar elsötétül a képernyő mintha Windowsban van beállítva ami hol működik hol nem.....Ahogy olvastam az összefoglalóban a képernyő tisztítás kicsit jobban oda kell figyelni mint egy IPS matt led esetén.
De gondolom jó egy ilyen is ráMennyire tanácsos az ilyen kis apró repülő bogarakat a monitor kijelzőjén összenyomni?
Főleg esténként zavaróak
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey OLED G93SC (49", QD-OLED, 5120x1440, 240Hz, HDR10+ Gaming, 1800R, FreeSync)
- SAMSUNG (LH55QMBTBGCXEN) 140CM Q-LED 4K PROFESSIONEAL ÉRTINTŐS INTERAKTIV MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó Dell Ultrasharp U2518D monitor (2)
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840x2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W töltő
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest