Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ACE-
addikt
Ohhfaxom nem gondoltam hogy mostanában 310 alá fog menni, én még annyiért bótoltam. A KVM benne kb. használhatatlan, meg a szoftvere, menürendszere is egy fos, de a képminőség kárpótolja. Pl. azt is ruhellem hogy 28 gomb mire elindítok egy pixel refresh-t, nincs rá gyorsgomb. De jó lenne valami parancs is a szoftverén keresztül, az sincs. Ja és a háttérvilágítás is nagyon bejött.
-
szasanyi
félisten
4K 240Hz bőven sok, még ahhoz sincs hardver (persze nem CS:Go és hasonló, low grafikával játszott gamere gondolok). A mélyfekete és a HDR javítása lenne fontos. Sajnos sok esélye nincs, mert már vannak 4.gen QD OLED monitorok (persze 27" 4K ami 400k áron nem opció sztem) de ezek érdemben ott sem változtak.
-
-
Dare2Live
félisten
Nem. A komplett átlcát át lehetett rakni bal vagy jobboldalra és felülre is. Nem csak az ikonokat.
@Skynet258
Bezony az még lehet Windows 10volt. A nincsnél csak az gázabb amikor jön az új feature... és borul minden. Pár hónapja update után pl teams kezdte megenni a cput... de ilyen fel lehet állni kimenni kávézni szinten. -
-
Csandi
addikt
A nyálra gondoltam. Szinte csak online játszom, de ha épp nem akkor is fent vagyunk discordon és dumálunk. Mindenképp kerül rá köpés. Ezért kérdem, hogy desztvíz erre is jó-e? Mert ha csak elkenem rajta a nyálat de nem szedi le akkor kell valami rá.
És ugye a monitor eléggé az arcomban van mert kompetitív fps-ekkel is tolom és ahhoz kell, hogy jó közel legyen. -
szasanyi
félisten
Igen, ez a probléma... van mire hivatkozni (mert lehetővé tették, ami unfair mivel maga a gyártó vállalja a garit NEM a kereskedő). Talán már mondtam, de én úgy vagyok ezzel, hogy ha egyetlen üzletben van rá 3 év gari (felár nélkül) akor én ott vásárolok.
És azért említettem, mert nem mindenki figyel erre, pedig fontos lehet. -
-
Dare2Live
félisten
Nálam csúcs (300.000Fts) 32" Samsung VA paneles monitort váltott 32"es QD és komoly mind fekete, mind kontraszt, mind szín, mind sebességben a különbség. Minden szinte érezhető az előrelépés képminőségben érdemi a difi.
Ami idegbaj az a Samsung sw. Ekkora szart/hányást ritkán látok, nem értem mért nem lehetett akármilyen szitnen megtartani a régi rendszert. btw megint jött fw upgrade reméltem, hogy megszűnik a fekete villódzás de nem.A mennyi hz az ideális nagy vitatéma nekem/átlagnak olednél 240hznál többre kompetetív fpsnél van szükség. Persze oled baromi gyors ez lehet TNen 360/480at jelent.
-
-
Skynet258
Topikgazda
Bírná a vas venném is, de ide az 5070Ti sok esetben kevés lenne, így maradok a seggemen.
De végre mondhatjuk, hogy bár 2025 (is) eléggé tré évnek tűnik, az OLED-ek bizony elkezdtek normális árba kerülni, és ahogy most már egy középkategóriás telefonba is OLED panel kerül, nincs messze amikor az átlag monitorba is OLED lesz. -
-
4264adam
veterán
G-sync Compatible: A monitor gyártó fizetett azért hogy az Nvidia-tól megkapja a G-sync compatible plecsnit, de nincs elektronika, hogy 48Hz alatt szinkronizáljon. Ugyanaz mint a Freesync / Adaptive-Sync
G-sync: Van elektronika a monitorban és 30Hz vagy 1Hz az alsó tartomány.
G-sync Ultimate: További teszteket csináltak mégtöbb pénzért
-
Novver
senior tag
Megtaláltam a Samsung Care hivatalos videóit, köszi mindenkinek a tippeket!
Nagyon vadnak tűnik a 70%-os ethanol a régebbi videójukban de hát ők tudják. Clean your Gaming monitor for optimal visibility | Samsung US Itt már ők is desztvizet javasolnak
-
-
szasanyi
félisten
Ezek szerint van akinek az. Szerinte sokkal jobban néznek ki a játékok (valságosabb vizuális élményt ad a normál HDR10-hez képest). Szerintem is jó, bár csak OLED TV-n használtam, monitor képével nem tudom összehasonlítani.
MOD - egyébként nem lehet, hogy az alacsony max. fényerő miatt nincs még? OLED TV-nél azért az nagyobb, és annak megfelelően a HGiG igény szerint kalibrálható. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- Samsung S27R350FHU 27 IPS monitor kiváló állapotban!
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nekem nagyon bevált. Habosítóflakonnal egy életre elég ez a 750ml.

De végre mondhatjuk, hogy bár 2025 (is) eléggé tré évnek tűnik, az OLED-ek bizony elkezdtek normális árba kerülni, és ahogy most már egy középkategóriás telefonba is OLED panel kerül, nincs messze amikor az átlag monitorba is OLED lesz.

Skynet258