Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Azon megy a matek, hogy hiába erősebb a gép, ha a nagyobb felbontás miatt nem hajt ki annyi fps-t, ahány Hz-es a monitor, hogy ha 1440P-ben elég az fps és nem ronda, akkor a multi játék menne azon, a single player meg a filmezés meg 4K-ban és akkor inkább venném a 32 colost.
@#3818gyuribácsi88: na valahogy így gondoltam én is, nem tudtam, hogy át tudják e már hidalni azt, hogy ha 1 pixelt nem 1 pixel jelenít meg, akkor ne legyen láthatóan szarabb a kép.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Első kérdéseim: 4K-s monitorral játszik valaki 1440P-n? Látszik, hogy nem natív felbontáson megy ajáték?
-
Winne
nagyúr
A képen nem tűnik rossznak, nekem is a képminőség a fontos, az meg a képeken jóval jobb a jobb oldalin, a mostani élethelyzetemben sötétben ülök csak előtte kb.

@ #2622 4264adam : a miniledért van oda a kollegám, milyen különbséget észleltél a váltáskor? Nem az, hogy mit tudtál, hogy lesz, hanem volt valami szembetűnő előnye az olednek?
32 col 16:9 lesz nekem a jó méret, ott melyik a bestbuy most?
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Berögzött hülyeségem a minél több fps a cél multiban, így nehezen engedem el, hogy az a minőség legyen, ami csak elérhető, de FPS is kell. Öreg vagyok ez van.

Lehet ki kellene próbálnom azért amit ajánlotok, mert a szemem egyre rosszabb, a nagyobb méret is indokolt lassan és az oledtől mindenki besza*ik az ismerőseim közül, akik meglépték.
A tükröződő kijelző mennyire zavaró?
-
-
Winne
nagyúr
Jelenleg AMD kártyám van.

Ettől függetlenül azzal van tapasztalata valakinek, amit kérdeztem?
-
Winne
nagyúr
Urak! Van egy gondolatmenetem, ebben segítsetek légyszi. Gondolkodom egy ideje egy oledes monitor beszerzésén, de elakadta azon, hogy a játék miatt nem szeretnék 4K-ra váltani. Az első kérdésem az lenne, hogy ha a 4K váltója csak a fullhd, hogy natív tudjon maradni, akkor hülye gondolat, hogy valami scalinggel fullhd-ban játszanék, hogy megmaradjon a teljesítmény a játékokba, amihez építettem a gépet és megszoktam és szeretem? 30 col felett már nagyon ronda fullhd-ban, vagy csak annyi, hogy kevesebb látszik majd a képből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Philips Evnia 32M2N8900 OLED/4K/240HZ/0.03MS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Skynet258