Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én azt hiszem ki is ábrándultam a 32 colból, mert ha ezek a méretek igazak, akkor nagyon magas maga a panel, fel le emelgetni a fejed, egy gyors fps játékban, hát egy 34 colos ultrawide monitor alacsonyabb. Majdnem 42cm, a bitang sok, még oldalirányba el is mozgatom a fejem, de fel le
Azt hiszem marad a 27 col egyelőre az csak 35.5cm 
Nem volt még 32 colos monitorom, csak 34 meg 27, nem is tudtam hogy ilyen a méret Mindenképp élőben kell ezt megnézni, vagy leginkább kipróbálni...
-
-
ACE-
addikt
válasz
4264adam
üzenetére
Az a vezérlő szoftver még bugosabb, mint a menü :) csak azért lépek be néha hogy ellenorizzem van-e új fw. Usb-c jól működik laptoppal, de a gyári KVM egy fos, ezért kell hozzá egy 2nd hand USB váltó. Nekem VRR ki állásban tökéletesen működik a monitor tartalma alapján a háttérvilágítás, VRR esetén villódzik csak. 240Hz beállítás esetén nem láttam semmi hátrányát a VRR hiányának.
-
Ahogy nézem a neten, ez egy általános OLED jelenségm amit az is megerősít, hogy neked is a G6 után kezdődött. Sok megoldást javasolnak rá, valakinek működik, valakinek nem. Viszont nekem március óta van OLED, egészen addit nem volt ilyen, amíg két hete nem váltottam Windows 11-re.
-
4264adam
veterán
Visszamondtam, majd megrendeltem újra, mivel valóban glossy szóval a mai nap -540k.
Az első rendelés összege 3 munkanapon belül visszautalódik.
262k volt februárban a G6, ha 170-ért elmegy majd már örülök. 100k-t nekem megér a csere, mert nincs tovább, DP 1.4-en nincs 360Hz 4K, csak 240Hz. -
válasz
4264adam
üzenetére
Visszamondtad? Még jó hogy megírtad, különben és is majdnem berendeltem
Ilyet szeretnék csak samsungba
Az a bajom nekem 330k-ba van a g6, azonnali cseregari meg ilyenek miatt, nagyon rosszul tudok kiszállni belőle, olcsón meg sajnálom eladni, hogy lecseréljem egy ilyen 4k 32"-ra
-
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nekem volt ilyen, és nem tudom hogy oldódott meg, de a g6 megvétele után jött a jelenség, kb 1 éve volt ez és win 11-et meg megjelenése óta használok, szóval biztosan nem a win 11 a gond. Valami windowsal induló program volt, de már nem tudom mi, de ha eszembe jut jelzem
-
-
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ahogy észrevettem, az Edge böngészőhöz kötődik a dolog,
Akkor mi a kérdés?
-
Sziasztok!
Úgy rémlik volt szó korábban a topikban a black screen jelenségről. Nekem azóta van ez, hogy az ótvar, ocsmány, szemétrevaló, hulladék Windows 11-et kezdtem el használni, vagyis nagyjából két hete. Két-három másodpercre elmegy a jel, fekete lesz a kép, majd visszajön, és megjelenik alul az OSD, hogy melyik bemenet aktív. Ahogy észrevettem, az Edge böngészőhöz kötődik a dolog, akkor jön elő, ha elnavigálok egy oldalról egy másikra.
Van valami ennek a megoldására? Más tapasztalt ilyet?
Köszönöm! -
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
- Artic X1-3D állványon lesz tartva, így a láb nem zavar.
- Gyatra menü kikerülhető, hogy az USB-B kábellel Windows alól vezérelhető a monitor a Philips programmal ha jól olvastam, ha nem az sem gond, hiszen 1-1 alkalommal beállítom az SDR és Peak HDR Brightness értékeim és csókolom.
- Ugyan szoftveresen nemtud hibamentes háttérfény vezérlést, de statikus színre állítva gond nélkül fog menni.
- VRR nálam mindig OFFElőny : USB-C 90W-nak örülök, hogy Home Office esetén nem a HDMI kábelt kell rákötnöm.
Röviden fogalmazva: ennyiért a hibákkal együtt tudunk élni.
Most már megjegyzem hogy az "Anti Glare" nem egyenlő a "Matte" coatinggal.
-
4264adam
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
és emiki6
:Köszönöm, 3 youtube videót most megnéztem és mindenhol glossy-nak mutatják be. Szóval rápróbálok, ma már akkor 2x 270k-t fizettem ki... Most már érkezzen meg

szasanyiItt is van Philips Evnia 32M2N8900: "The screen surface is glossy with an anti-reflective finish, as typical for QD-OLEDs. ":
Köszönöm Uram, Ez kellett nekem!
-
szasanyi
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
Itt is van Philips Evnia 32M2N8900: "The screen surface is glossy with an anti-reflective finish, as typical for QD-OLEDs. "
4264adam: szívesen, de hát erre való a fórum.
-
szasanyi
félisten
Igen, köben rájöttem... ott van felsorolva a Model Alias alatt (azonos típusok eltérő színnel és/vagy elnevezéssel).

emiki6: gyártói oldal nem egyértelmű, OÁZIS oldalán meg matt szerepel de videók alaján nem matt a 8900 kijelzője, Sajnos van más negatívum ami tesztekben leírnak, annak érdemes utánéni (Gyatra menü, rossz illszkedések, túl nagy láb, stb. ami miatt sokan elvetik).
4264adam - nézd meg! Persze ettől lehet jó választás 270k-ért, de jó ha tudod és TE döntöd el.
-
4264adam
veterán
és Grampy
: Köszönöm a válaszokat. Ezt most kihagyom és majd figyelem a használt piacot.

Csandi:Debreceni lakosként, a 13 kicsit messze van
de köszönöm. Igaz nov.10-28.-ig céges út van arra.
Ha már a házban kaptam egy szobát ami csak pc használatra lesz és keleti oldalon van az ablak, szeretném a glossy-t megcélozni mert szépen szabályozható a fénybehatás most már. -
4264adam
veterán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Akkor sajnos el fogok állni. Mindenképp egy Glossy-t akarok legközelebb kipróbálni.
-
-
jimpo
senior tag
Ez sem rossz, igaz nem 360Hz...
-
4264adam
veterán
és deathcrow42
és koxx
és emiki6 
:Köszönöm és egyben mindenki "kapja be"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
6:00-kor jött az értesítő, hogy 310k alatt van az ára, kibírtam hogy csak kosárig ment a cucc. Aztán megjelentetek ti tovább nyomva
és engedélyt is kértem feleségtől.
Csandi : Pont az ár az ami vicc kategória ha belevesszük, hogy a 9 hónapos G6 eladható. Debrecen keleti régióban amúgy sem nagyon van használt motyó, gyorsan el fog menni. De akkor sincs igazán szükség a cserére ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mehet a teszt: 1440p 360Hz 27" vs 32" 4K 240Hz, Matte vs Glossy QD-OLED
Alza tagság miatt 60 nap tesztelés lehetséges

-
ACE-
addikt
Ohhfaxom nem gondoltam hogy mostanában 310 alá fog menni, én még annyiért bótoltam. A KVM benne kb. használhatatlan, meg a szoftvere, menürendszere is egy fos, de a képminőség kárpótolja. Pl. azt is ruhellem hogy 28 gomb mire elindítok egy pixel refresh-t, nincs rá gyorsgomb. De jó lenne valami parancs is a szoftverén keresztül, az sincs. Ja és a háttérvilágítás is nagyon bejött.
-
-
-
Csandi
addikt
válasz
deathcrow42
üzenetére
Hát meg 32-esben nem is kapni "megfelelő" display portos modellt még azt hiszem, csak 27-esben van UHBR20. Ha erre értetted a megfelelőt.
adam: Haha szép

-
-
4264adam
veterán
pontosan ez a terv, ahogy eddig is tettük az előző hardvereinkkel

Erős a dilemma, hogy most jóáras a termék, meg akarom venni, de most nincs szezonja. Ha meg szezonja lesz de újra 350 ezer lesz az ára akkor meg ugyan úgy megvenném mert akkor már kell és nem érdekel az ár
-
4264adam
veterán
Pontosan, jött is az értesítés reggel 6:00-kor, remeg is a kezem a rendelés gombon.
házvásárlás és felújitás kellős közepén, nem is tudom hogy adjam elő az asszonynak ezt a deal-t, na meg nem is használom most a gépet kb februárig, csak a "must have érzés" és a miért is ne
-
-

Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- DJI topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ez felejtős nálam ez a méret. Köszönöm egyébként, hogy alátámasztod, majdnem beleugrottam

:

Skynet258