- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
aktív tag
Sziasztok. Pár napja egy LG 34GS95QE-B boldog tulajdonosa lettem
Elég gyorsan sikerült nagyot ugrani. 2 hónapja még egy LG 34WK650 en toltam az ipart , de jött a 9070 XT és a 2560x1080 már kevésnek érződött , de nem voltam biztos a Gpu erejében . Sikerült minimális ráfizetéssel egy AOC CU34G2X-t szerezni a 3440x1440-es felbontás láttán elmorzsoltam egy könnycseppet. Kb mintha egy másik világba pottyanna az ember, de az oled csak nem hagyott nyugodtan aludni így meg is érkezett az utód.
Első pár percben nem volt meg az a "WOW" érzés ( semmilyen oled termékkel nem rendelkeztem eddig hacsak az iPhonet nem számoljuk bele ). A 800-as curve soknak is érződött az 1500 után , de miután megszokta a szemem és elkezdtem felfedezni meg Hdr-t használni napról napra jobb . Tegnap este lefeküdtünk az asszonnyal filmet nézni egy ~5 éves LG lcd tv-n és igen végre megjött az érzés , hogy tudom ezt a szürkés nyálkás "ködös" képet bámulni évek óta ?
Lenne még rajta mit kalibrálni bár inkább a játékot választom mikor van egy kis idő. Last of Us 2 és Clair Obscur zseniálisan néz ki rajta. A panelen semmilyen hibát nem találtam nagyítóval seaz oled frissítés kb annyi mikor bekapcsol a gép mindig írja , hogy lefutott. Max egy negatívumot tapasztaltam eddig , de ez nem a monitor hibája a 800r miatt vagy 2-3 collal kisebbnek érződik mint amilyen. A Hdr asztalon még mindig használhatatlan igaz ? Én vagyok béna vagy tényleg ennyire buta a windows és nem lehet beállítani asztalra Off alkalmazásban ON ra ?
-
NyalokAA
aktív tag
Sziasztok! Oled monitor beszerzése van folyamatban
Samsung G8 illetve Dell AW3423DWF a 2 versenyző.
A Samsung nagyon okos szolgáltatásaira nincs szükségem arra van más. Paneljük ugyanaz , de a Dell kinézete nálam jobban betalált. A fő tényező így az ár maradt. Külföldön sok helyen az AW34 nagyon jó áron van mert kifutó modell. Sajnos idehaza még ez nem érezhetőAllegro-n most pofátlan "olcsón" be lehet szerezni. Nekem még ugyan nem volt Dell termékem , de mindenhol világhírűnek írják a supportot és garanciás ügyintézést. + még , ha szlovák vásárlás akkor is át tudom ruházni itthonra a garanciát elvileg. Amennyiben valakinek van dell garanciás esetleg garancia átruházásos tapasztalata és megosztaná megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Sorozatok
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen program, ami...?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest