Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
4264adam
üzenetére
Igazából 2010-2020 között koca konzol gamer voltam. 2020-ban vissza szólított gyerekkorom kedvence "World of Warcraft" újra indulása klasszikus formában. Akkor vásárolt gép Ryzen 1600AF + 5600xt
monitornak mivel szimpatizáltam az uw-vel vettem egy 2560x1080-ast és mindig szívtam a fogam , hogy a kevesebb az fps-em a youtube videókhoz képest. Kis brainstorming segítségével leesett , hogy azért az uw elég erőforrás igényes , de már nem volt vissza út. Elkapott a pc betegség 1600AF->5600x->5700x3d->7800x3d . Kártya 5600xt->6700xt->7900gre->9070xt ami már
2560x1080 -ra erősen túlkapás. 3440x1440-ben éppen elég ( nekem személy szerint ) . Felskálázást nem szeretek használni , ha szükségét érzem Fmf2-őt bekapcsolom. Nvidia frame gent még nem láttam , csak Amd kártyák vannak a környezetben , de sajnos itt pocsék latencyt csinál Antilaggal is. Nvidiam Geforce 256 , 2 mx400 , 3 ti200 és mire visszatértem pc-re már ár-érték arányban Amd felé billent a dolog.
Fmf3-nak drukkolok jó legyen , de hogy monitorról is legyen szó.
Lassan 4 hónapja élünk együtt és a mai napig le tudja dobni az állam. Hdr-t egyre jobban kezeli a windows . Image cleaning hibátlanul működik . Beégés sehol. Könnyfakasztóan szép a képe. A tökéletestől 3 dolog választja el
- horror takarítani ,
-lg firmware frissítése egy rémálom , -kb minden játékban utána kell állítania fényerőnek mert brutálisan erős indokolatlanul sokszor.
3440x1440-re igen 5080 ( kis ráhagyással 4080 , 5070 ti , 9070 xt , 7900xtx? )
4k meg az 5090 vadászterülete ( 1 milliót egy kártyáért én soha nem fizetnék ki )
csak nézek bután mikor 4060ti meg 7800xt-9060xt kártyákkal vaktában lövöldöznek a gamerek 4k monitorokra
( van akinek elég lehet természetesen minden embernek másak az igényei ez csak a személyes saját meglátásom ) -
NyalokAA
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Én 3440x1440 -ben tolom és pl személy szerint nekem a 9070xt ( raw powerban kb egy magasságban vannak az 5070ti-vel ) még ide is necces. Én egyszerű parasztember vagyok. Elindítom a játékot -> grafika -> minden fel ( rt-nél átgondolom ) aztán mehet a móka. Mikor ez nem válik be akkor kezdek morcos lenni. Fsr4 -re eddig rossz szavam nincsen ( fsr3 éppen elég nagy égés volt ) , de még a qualityra is cammogok nem , hogy balanced vagy éppen performance csúszkára nézzek.
+ júniusban vettem a 34GS95QE-t és 10/10 eddig
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
4264adam
üzenetére
G8 , AW3423DWF , LG között vacilláltam. Ránézésre a Dell tetszett a legjobban , de aranyárban mérik ( még itt aprón is ) . G8 tisen rendszerre nincs szükségem meg ez a legrégibb , ha jól tudom. A régi LG meg az AOC is "matt" volt . Elég világos a szoba és ezen talán kevésbé látszik a maszlag
+ olyan jó árat kaptam rá rendes 3 év garanciával , hogy nem tudtam neki ellenállni. Egy kérdésem lenne még a Screen move opciót is érdemes használni vagy a Panel clean elég ? -
NyalokAA
aktív tag
Sziasztok. Pár napja egy LG 34GS95QE-B boldog tulajdonosa lettem

Elég gyorsan sikerült nagyot ugrani. 2 hónapja még egy LG 34WK650 en toltam az ipart , de jött a 9070 XT és a 2560x1080 már kevésnek érződött , de nem voltam biztos a Gpu erejében . Sikerült minimális ráfizetéssel egy AOC CU34G2X-t szerezni a 3440x1440-es felbontás láttán elmorzsoltam egy könnycseppet. Kb mintha egy másik világba pottyanna az ember
, de az oled csak nem hagyott nyugodtan aludni így meg is érkezett az utód.
Első pár percben nem volt meg az a "WOW" érzés ( semmilyen oled termékkel nem rendelkeztem eddig hacsak az iPhonet nem számoljuk bele ). A 800-as curve soknak is érződött az 1500 után , de miután megszokta a szemem és elkezdtem felfedezni meg Hdr-t használni napról napra jobb . Tegnap este lefeküdtünk az asszonnyal filmet nézni egy ~5 éves LG lcd tv-n és igen végre megjött az érzés , hogy tudom ezt a szürkés nyálkás "ködös" képet bámulni évek óta ?
Lenne még rajta mit kalibrálni bár inkább a játékot választom mikor van egy kis idő. Last of Us 2 és Clair Obscur zseniálisan néz ki rajta. A panelen semmilyen hibát nem találtam nagyítóval se
az oled frissítés kb annyi mikor bekapcsol a gép mindig írja , hogy lefutott. Max egy negatívumot tapasztaltam eddig , de ez nem a monitor hibája a 800r miatt vagy 2-3 collal kisebbnek érződik mint amilyen. A Hdr asztalon még mindig használhatatlan igaz ? Én vagyok béna vagy tényleg ennyire buta a windows és nem lehet beállítani asztalra Off alkalmazásban ON ra ? -
NyalokAA
aktív tag
Sziasztok! Oled monitor beszerzése van folyamatban
Samsung G8 illetve Dell AW3423DWF a 2 versenyző.
A Samsung nagyon okos szolgáltatásaira nincs szükségem arra van más. Paneljük ugyanaz , de a Dell kinézete nálam jobban betalált. A fő tényező így az ár maradt. Külföldön sok helyen az AW34 nagyon jó áron van mert kifutó modell. Sajnos idehaza még ez nem érezhető
Allegro-n most pofátlan "olcsón" be lehet szerezni. Nekem még ugyan nem volt Dell termékem , de mindenhol világhírűnek írják a supportot és garanciás ügyintézést. + még , ha szlovák vásárlás akkor is át tudom ruházni itthonra a garanciát elvileg. Amennyiben valakinek van dell garanciás esetleg garancia átruházásos tapasztalata és megosztaná megköszönném 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR !UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS27BG650EUXEN) QUAD HD 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
monitornak mivel szimpatizáltam az uw-vel vettem egy 2560x1080-ast és mindig szívtam a fogam , hogy a kevesebb az fps-em a youtube videókhoz képest. Kis brainstorming segítségével leesett , hogy azért az uw elég erőforrás igényes , de már nem volt vissza út. Elkapott a pc betegség 1600AF->5600x->5700x3d->7800x3d . Kártya 5600xt->6700xt->7900gre->9070xt ami már
- horror takarítani ,
( van akinek elég lehet természetesen minden embernek másak az igényei ez csak a személyes saját meglátásom )

+ olyan jó árat kaptam rá rendes 3 év garanciával , hogy nem tudtam neki ellenállni. Egy kérdésem lenne még a Screen move opciót is érdemes használni vagy a Panel clean elég ?