- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gigabyte FO32U2(P) tulajok
Ne frissítsetek F07-es firmware-re mert szétcseszi a felbontást, 2560x1440-nél nem lehet feljebb állítani. F05-ről gondoltam jó ötlet felrakni a legújabbat, de úgy látszik Gigáéknál nem bevett szokás a termékek tesztelése. Szerencsére könnyen visszarakható az F06, ezután ismét működött minden ahogyan kell. -
Anno már néztem korábban mikor az Alza napok voltak akkor 265K környéke volt agyaltam is sokat rajta, de akkor még ugye elérhető volt a G6 és inkább elengedtem.
Most meg mikor már akartam venni G6-ot, akkor már nem volt elérhető a samunál kuponozva, ez meg pont akciós lett így ez maradt -
Årpi
őstag
válasz
deathcrow42 #996 üzenetére
Igen-igeny, az az OLED. A ket oldalso egy ASUS TUF VG249Q es egy VG249Q1A. 1080p, 144 Hz, IPS mindketto. Emag BF vasarlasok voltak, ketto talan egyutt volt 65k.
-
-
Årpi
őstag
Még két monitortartót be kell rendelnem, hogy cleanebb legyen az asztal, de alakulgatunk. Philips Evnia 27M2N8500 a monitor, imádom nagyon így egy hét után.
-
Skynet258
Topikgazda
Első gondolatom az volt hogy most jön egy újabb off tenger, de igazából ha odairjátok a monitor típusát akkor tulajdonképpen még hasznos is lehet, természetes közegükben láthatjuk az OLED-eket. 😁
-
Gomez1984
aktív tag
Az ott jobb oldalon kéz fertőtlenítő, nem testápoló
-
-
válasz
deathcrow42 #988 üzenetére
mármint az egérpad
-
-
Nagyon jó mindkettő!
-
válasz
Hegyirabló #984 üzenetére
Én meg irigylem az ilyeneket mint te, mert az én rendmániám sem jobb, sokkal jobb lenne ha "lazább" lennék, mivel az egész asztal egy egérpad, így ha van egy szösz vagy folt, azonnal megy a mosógépbe, vagy jön a kefe ha az megoldható gyorsba
Egy vezetéket nem tudok elviselni az asztalon, a telefontöltő meg az óra inkább máshol van a lakásban, elég volt eltüntetni a géphez tartozó kábeleket, na meg vezeték nélkülit használok inkább mindenből amiből lehet. [kép] [kép]
-
Csandi
őstag
válasz
Hegyirabló #984 üzenetére
Haha, akkor az enyémen lehet a legnagyobb rend, mert SEMMI nincs rajta
-
-
Skynet258
Topikgazda
válasz
Hegyirabló #980 üzenetére
Hát lehetett az sok raklap is akár.
Az aftermarket kar sem ördögtől való dolog amúgy, én csak így tudok már elférni az asztalon (a mai csirkelábak annyi helyet elvesznek, hogy nem igaz, plusz nem is kerül annyira hátra a kijelző mint ahogy én szeretem).
Ok itt most nálam belerondít a céges laptop kábele de anélkül jó letisztult minden, ahogy én szeretem. -
-
válasz
Hegyirabló #980 üzenetére
Aftermarket kart néznék, ha ez a mostani abszolút pixelhibamentes és nem küldözgetném vissza, hanem elkezdeném használni.
3-5 évig fogod nézegetni… igen, fos a tartója, de istenigazából nem az a lényeg, hanem a monitor maga.
Amúgy addig meg esetleg egy súlyosabb VGA-hoz járó kitámasztóval használod addig?
-
-
Skynet258
Topikgazda
válasz
Hegyirabló #976 üzenetére
Ha van türelmed ezzel játszani, akkor ezt visszaadod, és berendeled máshonnan ugyanezt. Hátha az Alzában landolt egy raklap szar széria (és nem hiszem, hogy ez a kategória túlzottan gyorsan kipörögne). Természetesen olyan helyről ahol szintén nem szarakodnak egy 14 napos elállás esetén - persze tudom, ezt sehol sem tehetik meg igazából, de az Alzát én is emiatt szeretem a legjobban, lerakom a szekrénybe azt jön az utalás szó nélkül.
-
Most várom az Alza meg az Asus válaszát. Semmi bajom nem lenne a háromlábú állvánnyal, a monitorkar eléggé idegen nekem. Nem zárom ki, de én alapvetően használni szeretném ezt a monitort, és nem még kart keresgetni hozzá hetekig.
Szerk: Mert hogy nagyon kíváncsi vagyok az Asus válaszára. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem tudnak erről a dologról, magyarul sunnyognak. Ezt viszont pofátlanságnak tartom a vásárlók felé, és ilyenkor szoktam én álmodozni az államosításról, feldarabolásról és a billió eurós bírságokról az ilyen vállalatoknak! -
Csandi
őstag
válasz
Hegyirabló #976 üzenetére
Ha a képe amúgy jó meg ez a legjobb, akkor esetleg egy aftermarket kar? Tudom szembemegy az elvekkel, hogy veszel valamit drágán aztán még oldd meg a baját amit gyárilag tudnia kéne, de ha meg a kijelző maga a legjobb akkor ennél csak rosszabbat fogsz kapni azért cserébe, hogy nem billeg, vagy pedig annyival drágábban ugyanilyet, hogy vehettél volna egy kart is.
-
válasz
Lizard0828 #975 üzenetére
Ugyanúgy Asus PG32UCDM, egyrészt itt is mindenki azt írta, hogy nincs vesztenivalóm (tényleg nincs, mert visszaküldöm a gcibe ezt is), illetve az Alza árulók is győzködtek, hogy ez biztos csak egyedi balszerencse, nincs ennél jobb monitor (ez részben igaz is), és rendeljem meg újra.
-
Lizard0828
tag
válasz
Hegyirabló #970 üzenetére
Melyikbe sikerült ismét belenyúlnod?
-
-
emiki6
veterán
válasz
deathcrow42 #967 üzenetére
Mondjuk kicsit más a 120 fps 240hz-en, mint 120hz-en, bár olednél kevésbé, mint lcd-n.
Ez amúgy olyan, hogyha a 360hz-et megszoktad, akkor látni fogod a difit 240 és 360 között. Nem feltétlen játékban, hanem görgetés, egérmozgás, általános fluiditásban.
-
válasz
Hegyirabló #970 üzenetére
sorry, de tudom nem vicces, de te megvagy átkozva ezzel a monitortémával
-
A második is lejt. A változatosság kedvéért ez a másik irányba.
-
válasz
Lizard0828 #968 üzenetére
De melyik modern single player játék megy 3 számjegyű fps-el?
Leginkább egyik sem.
Felskálázás és fake framek nélkül az 50-60 fps sem ritka. -
Lizard0828
tag
válasz
deathcrow42 #967 üzenetére
Igen ,én is lockolt FPS szàmmal szoktam singelt jàtszani,feleslegesnek érzem elengedni mindig a lovakat,így legalàbb kicsit kímélve vannak az alkatrészek.
Amúgy most felfedeztem még egy különbséget a két Odyssey között, a "gyengébbiken" nincsen hàtul rgb -
válasz
Lizard0828 #966 üzenetére
Tudtommal minimális, sőt megkozkáztatom, hogy az emberek elsöprő többsége meg se tudja mondani a 240 fps vs 360fps közti különbséget.
Én a 120 fps vs 240 fps közt is alig érzem a különbséget, szal egy csomó single játékot simán lelimitálok 120 fpsre. Csgo2 meg a haverjai maradnak 240Hz.
-
Lizard0828
tag
Sziasztok!
Az Odyssey G6 Oled 240hz és 360hz-es vàltozatt között,az eltérő frissítési ràtàn kívűl van érdemi különbség? Kompetitív vonal nem igazàn foglalkoztat,így ha nincsen, szàmomra a 240hz-es vàltozat is tàn megfelelő lehet. -
emiki6
veterán
Arra emlékszem, hogy vrr esetén, ha a rendszer el tudja érni a max rr-t, akkor érdemes cap-et tenni 3 frame-mel alá és a v-syncet kikapcsolni. Minden más már hókuszpókusz.
Ha nem capel a monitor akkor meg úgyis mindegy, hardver bottlenecket szoftverrel aligha lehet megszüntetni.Van egy játék amire a moddoláshoz kell egy másik progi. Na ott volt, hogyha a mod progi fut, még modok nélkül is képes rátenni több száz ms latencyt. Azt az amd anti-lag teljesen megszüntette. De amúgy én se használnám.
-
Gomez1984
aktív tag
Én úgy vettem észre hogy akkor a legjobb a válaszidő ha a GPU kihasználtság nem megy 80% fölé.
Így szoktam belőni a multis játékokat legtöbbször. -
Csandi
őstag
-
4264adam
veterán
Nehezen hiszem, hogy a 120FPS 16ms lenne míg a 60 FPS kijön 1ms alatt ha a G-sync on.
Gondoljuk végig mi történik ON esetben:
1: A GPU és Kijelző lekommunikálja mennyi FPS lesz (ez ms időbe telik) (Reflex ezért született meg)2: a monitor hirtelen beáll arra az értékre amennyi FPS fog érkezni
(360Hz frametime 3.2ms értékét lerontjuk a 60FPS 18.5ms-re)3: V-sync pontosan azt csinálja amit a kézi cap 3% így értelmét veszti még kézzel is beállítani az értéket
-
Csandi
őstag
-
emiki6
veterán
válasz
karacka01 #959 üzenetére
Talán ide jobban illik a kérdés: uhd filmek lejátszása
-
karacka01
lelkes újonc
Sziasztok!
Szerintetek 21:9 képarányú 3440x1440 felbontású UW-QHD Oled monitor filmnézéshez mennyire ajánlott?
https://oaziscomputer.hu/termek/33493/samsung-odyssey-oled-g8-g85sd---ls34dg850suxdu
Kisebb felbontású (720p, 1080p) filmek mennyire élvezhetőek rajta? Ilyen esetben nem lehet a felbontást kisebbre állítani? (az üzlet szerint nem ajánlott) -
emiki6
veterán
válasz
Hegyirabló #956 üzenetére
Látjátok, kár volt keresni, szimplán csak venni kellett volna egyet.
-
válasz
Lizard0828 #951 üzenetére
He-he, én egy éve keresek OLED-et, mégis mellé nyúltam.
Nem ezzel a modellel.
-
-
emiki6
veterán
Hoppá, mit találtam! Az 500Hz-es samu panel nem gen4, csak frissített gen3:
More recently in April 2025 Samsung Display have contacted us to correct a point about the new 27″ 500Hz panel. They’ve confirmed now that this particular panel does not actually use EL 3.0 material and is officially therefore an update to their Gen 3 panel from last year (27″ 360Hz version). It still uses EL 2.0 but updates have been made to the driving circuit to allow for an increased refresh rate, and to the organic material that have enabled a higher brightness to be achieved. We have now updated this article to reflect these corrections and the naming schemes for each panel.
-
Lizard0828
tag
válasz
deathcrow42 #949 üzenetére
Én sokat olvasgattam mielőtt megvettem/nagyon jó áron volt,bár felbontott ként vettem,úgy tűnik nem hiába küldték vissza/de sajnos bele is futottam a hibába
De hála isten 14 napon belül...
[link] Itt találsz infókat a hibajelenségekről.
Mind1 hamarosan akkor érkezik az utód a Odyssey G6 személyében -
válasz
Lizard0828 #947 üzenetére
Nem fogod megbánni
-
válasz
Lizard0828 #945 üzenetére
Nekem is ez van, nem is tudtam, hogy ilyen gond is van ezzel a típussal, huhh.
-
4264adam
veterán
válasz
Lizard0828 #947 üzenetére
Van 1-2 képem felrakva az én nappali elhelyezésemmel ablak mellett. Ha azokat megnézed és hasonlóságot találsz a te helyeddel nem fogod megbánni a G6-ot. Nappal is használom felhúzott redőnnyel.
-
4264adam
veterán
válasz
Lizard0828 #945 üzenetére
Samsung Odyssey OLED G6 S27DG600SUXEN
Nem lehet teljesen kijelenteni melyik a jobb. QD-OLED szín spektrum magasabb, WOLED magasabb fehér csúcsot tud de szerintem nem mérvadó ilyen távolságban. QD OLED subpixel 3th gen miatt szebb az olvashatóság.
+360Hz a G6 Matte
Glossy a legszikrázóbb színélményt adja cserébe fénynél nem használható rendesen
-
Lizard0828
tag
Sziasztok! Nagy megelégedettséggel 9. napja használt asus rog swift oled pg27aqdm monitorom tegnap előjöttek a redditen már sok panaszt okozó csikozódások. Táp kihúzása után megjavult,majd pár perc múlva ismét megjelentek.Monitor alaphelyzetbe állítás,szintén pár percig rendben,majd újra jött a csikozódás. Legújabb firmware fent van,de semmi nem segített.
Űgy döntöttem elállok a vásárlástól,nem szórakozok a gariztatással.
Elkezdtem keresgélni az utódot.
1.Philips Evnia 27M2N8500 OLED (Oázison most nagyon jó ára van)
2. Samsung Odyssey OLED G6 S27DG600SUXEN
3.LG Ultragear OLED 27GS95QE-B
E 3 közül melyik az ajánlottabb,megbízhatóbb szerintetek?
W-oled és Qd-oled különbségek mennyire érzékelhetőek? Rengeteg videót néztem,egyszer az egyik tetszik egyszer meg a másikA biztos ,hogy matte borítást akarok,mert ablak van a közelben.
Köszönöm
Üdv -
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezném nektek is így vált a monitorotok ha HDR be van kapcsolva a alt+win+b-l a profilok között?. A video végén pedig mikor kikapcsolom a HDR-t akkor is vált a monitor, mikor fekete lesz kicsi időre.
-
4264adam
veterán
válasz
Skynet258 #941 üzenetére
+1
Ha a forrást úgy akarjuk látni amire készítették csak az SDR HDR fényerőt szabad állítani.
Igaz a HDR ahogy írtad a neve is adja "High Dynamics Range" szabvány szerint is 20.000 nit kellene hozzá --> nem lehetséges, de törekszünk a maxra ami van. Monitor esetén 400-500nit csúcs 20% ablakon.
A monitoron található beállítási lehetőségek helyett még mindig a "Reshade" alkalmazást javaslom és a RenoDX-et hozzá. Sokkal több kihozható velük a játékokból HDR-ben mint a monitor globális beállításaival és nem kell vele elállítani a monitort.
Ha fut a szoftver -->színek ott ahol a felhasználó állította
Kilépve -->visszakapjuk a monitor gyári sRGB / HDR alapszintjét. -
Skynet258
Topikgazda
válasz
BullKoxa #939 üzenetére
Alapvetően a képmegjelenítésnek vannak szabályai. A HDR max fényerőn üt, mert úgy jön ki leginkább a különbség a sötét és világos részek között. A Gamma 2.2, az élesség alapbeállításon, a color vibrance-ot sem szokás állítani, és...
...és van a monitorokon ezeknél még többféle beállítás is, amik azért vannak ott, hogy mindenki úgy állítgassa ahogy szeretné és neki tetszik.
Az a baj, hogy az emberek mindig követni akarnak valamit. Kell egy irányelv, egy útmutatás, és sokan magukra erőltetnek valamit, ami nekik igazából nem is tetszik. Én meg erre azt mondom, hogyha grafikus vagy, vagy fotókat szerkesztesz, videókat vágsz, akkor fontos lehet, hogy az arany standard sRGB-t használd (nem véletlen, hogy ott nem tudsz állítani semmit, hisz az egy kvázi szabvány). Ha az említett csoportba tartozol, akkor ezzel úgyis tisztában vagy BTW.
De ha csak játszol, tartalmat fogyasztasz... használd úgy ahogy neked tetszik. Ha sok a fény és kiég a szemed, akkor vedd lejjebb a fényerőt ahogy neked jó. Nálam lehet van egy kis háttérfény, és ugyanazon monitort magasabb fényerővel használom, mint más, akinél tök sötét van a szobában. Az egyikünk hülye? Nem, csak eltérőek a felhasználói szokásaink.
Egyik monitort és tévét sem kell sehogy sem használni, csakis úgy, ahogy a nézőnek kényelmes. PS5, HGIG módot kéne használni, mert azt mondják az a jó - hát nekem az sötét, marad a jó öreg dynamic tone mapping. Gondolom valahol elveszítek valamit a képből, amit amúgy nagyítóval kéne keresnem, de nem bánom, mert legalább látom mi van a tévé kijelzőjén.
A beégés dolgot sem kell túlmisztifikálni, egyrészt elég jól állnak már ezek a panelek a dologhoz, másrészt ott a gari, majd ha baja van akkor cserélik.
Nekem egy több mint 3 éves LG CX OLED tévém van. Lehet van már 4 éves is, a lényeg, hogy a gari már lejárt. napokban töröltem le a kijelzőt, látom, hogy a széleken van pár halott pixel, mittomén, a teljes panelen 15 darab szétszórva, meg a kijelző szélén világosabb a kép olyan fél centis sávban. Gari ugye már nem volt, de írtam az LG-nek, hogy ez van, lehet tenni valamit, vagy a garin túl ez már bukta? Írták hív a szervizes, hívott, kérdezte mi a helyzet, majd mondta ok, rendeli a panelt. Bő egy hét múlva itthon szétkapta a tévét, új panelt berakta, és viszontlátás. Gari időn túl.
Ok ez az LG és az ő legendás OLED tévés garijuk, de szerintem perpillanat a legtöbb gyártó úgy áll az OLED kijelzőkhoz, hogy fel akarják futtatni a technológiát (azért még mindig nincs minden háztartásban valamilyen OLED megjelenítő) és ezért nem is szívóznak az emberrel túlzottan. -
Csandi
őstag
válasz
BullKoxa #939 üzenetére
Nem használok HDR-t monitoron/gépen, viszont TV-n igen (LG C4) és azon a HDR maxon van. (ahogy kell)
Mint írtam, olyankor nem az egész kép folyton max fényerős, csak bizonyos jelenetek bizonyos pixelei, az meg ha kisüti a szemed az a célja, hogy ott kisüsse. Ha a szemedbe világítanak egy lámpával akkor ha arról nézel egy felvételt ugyanazt a hatást érje el.
Egyébként az SDR fényerőm 56-on van jelenleg a monitoron, a TV-n meg 60-on és nem süti ki este, teljesen jó így.
-
BullKoxa
őstag
válasz
Skynet258 #907 üzenetére
Szia! Ezt most így kell használni ,( játékok, film) ? vagy ahogy szokták itt írni a fényerőt vegyük visszább hogy tartósabb legyen a QD OLED.
-
-
Årpi
őstag
válasz
Hegyirabló #929 üzenetére
Én sem szeretem, ha valaki kihasználja túlzottan az ilyen visszaküldéses, elállásos mókát, de ebben az esetben szerintem minden jogod megvan rá. Brutálisan drága monitor, "szériahiba", meccseljék le az Asus-szal, ha nem tetszik nekik.
-
4264adam
veterán
válasz
Online rendelés , elállás jog.
-
válasz
ennyi
Persze az is igaz, hogy le sem kell szednem róla a fóliákat, rárakom a talpat, ha ferde, leveszem, visszacsomagolom, viszlát. -
válasz
4264adam #927 üzenetére
Oké, akkor ne sajnáljuk a céget, ami egyébként is állandóan több száz milliós büntetéseket kap, mert megtéveszti a vevőit!
De mi van, ha a második is lekókad? Akkor én is rábaltázok, megint vissza, és persze ki és becsomagolós videót úgy is csinálok mindig, de egyszer csak kitalálják majd, hogy tíz százalék értékcsökkenés, mert izé. Nyilván ezt sem tehetik meg hasra ütve, ha vitás ügy van, akkor független szakértőt kell alkalmazni, csak hát akkor balhézni velük... nem szeretek. Erre írta valaki Redditen, hogy nem próbálkozik többet az Asus RMA lottóján.
Persze az is igaz, hogy le sem kell szednem róla a fóliákat, rárakom a talpat, ha ferde, leveszem, visszacsomagolom, viszlát. -
4264adam
veterán
válasz
Hegyirabló #925 üzenetére
Ne legyünk már naívak és a saját pénztárcánk ellenségei. Főleg ha még Jog is van rá
-
Hauptmann
veterán
válasz
Hegyirabló #925 üzenetére
Egy fél milliós monitornál ne legyen aranyból. Főleg, ha még ők ajánlgatják is.
-
-
Hauptmann
veterán
válasz
Hegyirabló #923 üzenetére
QD után WOLED-et biztos nem.vennék. A helyedben rálróbálnék egy másik UCDM-re. Erre való a 15 nap. A kerwskedőkért meg nem aggódnék.
-
+ #922 Hauptmann
Az Asus PG32UCDM tökéletes lenne, ha nem lógna az egyik oldala. Visszavittem, próbáltak nagyon rábeszélni, hogy tartsam meg, és a netes házikókánnyal csináljam meg magamnak. Ebbe nem mentem bele, és nem is bántam meg, mert ahogy olvastam külföldi fórumokon, nem mindenkinek sikerült a kókány. Azt is felajánlották, hogy rendeljem meg még egyszer, ettől meg azért félek, mert ha az is olyan, akkor nem akarok a kereskedővel sem kiszúrni, hogy megint visszaadom. (Nem saját fotó, de nekem is ilyen volt.)
Bementem tegnap LG bemutatóterembe. Ugyan 32GS95 nem volt, de ami volt OLED annak bizony hallatszik az aktív ventijének a hangja. Tök jó árat kapnék LG-től a WOLED-jükre, de ismerem magam, nem tudnám elviselni a venti hangját, még a promóter is elismerte, hogy van neki, és öregedéssel csak rosszabb lesz a hangja, plusz a netes felhasználói tapasztalatok is erre mutatnak. -
Hauptmann
veterán
válasz
Hegyirabló #920 üzenetére
Miért? Pedig az UCDM kurva jó monitor.
-
Csandi
őstag
válasz
Hegyirabló #920 üzenetére
Mik az igények, mi a keret, és mik a kinézett opciók? Vagy ua utóbbi nincs akkor nézünk neked.
-
Eléggé meglövődtem most OLED ügyileg.
-
-
Csandi
őstag
válasz
Hegyirabló #917 üzenetére
Preferencia kérdése. Ha mindig sötétben játszol glossy ajánlottabb, ha sokszor esik fény a monitorra akkor inkább kevésbé glossy.
-
Melyik a jobb bevonat? Glossy vagy semi-glossy?
-
Csandi
őstag
Kommentek megoszlóak ezzel kapcsolatban. Szerintetek on vagy off? Én most néztem nekem on-on van alapból.
[link] -
4264adam
veterán
Tarkovra is próbáld ki az NvTrueHDR-t vagy az Nvidia App belsős RTXHDR-t. A kettő ugyanazt teszi
Fallout4 nekem előbbivel fut HDR-ben. Teljes más a szín paletta és Black crush szint .
holott ez a cím nem HDR 2015-ből
Örök igazság marad, hogy nemcsak kijelző kell hanem sajnos megfelelő forrás “anyag” is hogy a HDR és OLED előnyös legyen a mindennapokban
-
Skynet258
Topikgazda
válasz
4264adam #906 üzenetére
Na igen, az OLED monitor játékokban, filmekben, na és persze HDR anyagoknál mutatja meg az igazi arcát - amikor az ember egy jobb IPS alól rántja ki az áramot és az OLED-et bekapcsolva ugyanazt a desktop-ot nézegeti... nem feltétlenül tátja el a száját. Egy normálisabb Youtube videó már bőven érzékeltetni fogja a dolgot, aztán meg a fentiek főleg.
Én ugye dolgozom is rajta napi 8-9 órát, Excelekben és különféle programokban szambázva én sem érzem igazoltnak a rá költött összeget. -
4264adam
veterán
Legjobb IPS is 1300 kontraszt, VA 4500
miniled miatt 9000 környékeAmit most nézel hogy nem több nem csodálom mert az IPS is tud szép SDR magas színlefedést.
Amiben más és ez biztos : kontraszt egy sötét jelenet esetén, HDR sehol nem lesz fátyolos.
Amitol nem esik le az állad: jobb IPS is tud vibráló vivid színeket, HDR-ben pedig csak az OLED
black crash szintén más szint
-
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- fűnyíró traktor
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest