- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
HDR + VRR game indítás azonnal windows újraindulást okoz (akár van OC akár nincs). Egyszerűen nem megy át a DP 1.4-en.
VRR nélkül megy a HDR gond nélkül 360Hz-en.
VRR-el csak 240Hz-ben lehetek. De ugye ez nem is gond.Majd a DP2.1-es monitorok fogják tudni gond nélkül ezt 2025 közepétől.
Mondjuk áldjon meg minket az ég
az 500Hz-es Samsung QD-OLED 27" 1440p monitor árától.
Nem hiszem, hogy 330k közelében lesz. -
Köszönöm Ádám hogy próbáltál segíteni, de nem szenvedtem tovább, csináltam egy win alaphelyzetbe állítást, az megoldotta, most minden ok.
-
Most aztán f@sza lett
nem tudom mi történt de a windows ahogy bejön mind a két monitorom elsötétül 3x egymás után néhány másodpercre, majd helyrejön. Minden indítás követően ezt csinálja.
-
Skynet258
Topikgazda
Ezek az ICC profilok az adott panel kalibrálása után keletkeznek, tehát ők teszteltek egy adott monitort, és abból született ez. Nem ajánlott felrakni a panelek eltérése miatt, ami náluk tökéletes volt az lehet nálad pont nem az. Venni kell egy kalibrator eszközt vagy fizetni egy szaknak aki megcsinalja, de ezt csak akkor érdemes, ha mondjuk grafikai munkát végzel vagy egyéb okból fontos számodra, hogy minden megjelenitessel kapcsolatos beállítás maximálisan jó legyen.
Egyéb esetekben van egy általános beállítás amit a monitor menüjében tudsz megtenni, de egyébként használd úgy ahogy a te szemednek a legkellemesebb. -
4264adam
veterán
válasz
Hauptmann #73 üzenetére
[Samsung Odyssey OLED G60SD S27DG602S vs ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM]
RTINGS: Amerika egyik legnagyobb tesztelő cége. Szinte minden ami elektronika. TV-Monitor-Soundbar-Fejhallgató-Earbuds
Első linken tudsz a listából side by side összehasonlítást is végezni. Illetve külön külön is termékekre.
adott fejezeteket olvasva lenyitva megtalálod miket állítottak be az eredmény eléréséhez:
Kicsit azért csalóka tud lenni a számozás sárga és zöld háttere mert Monitornál 50-70cm-re ülünk és a kalibrációk 120-200nit között vannak napi használatra. Szóval hiába kap 6.9 értéket az OLED SDR-re míg az LCD tud 7.9-et közel 400nit-el. Valóságban nem fogod ott használni, persze mint technolgóia el tudja érni.
Ezért nem szabad készpénznek venni a beállításokat mert az panel és egyén függő. Ezért nem szoktak kalibrációs eredményeket csak bemásoni, panelenként kell kimérni mérőeszközzel.
-
4264adam
veterán
Nézd meg van e újabb firmware neki. Nekem a Samsung
1002.30 firmware kikapcsolt állapotban első alakommal fent hagyta a hátsó LED világítást. Update után minden jó lett.
1003-al minden olyan amilyennek kell lennie.Fel le kapcsolást elő tudja idézni az is hogy valami jel érkezik a windowsnak ami vissza löki. Pl: egér mozgás USB-n keresztüli jel érkezése
-
Sundesz
addikt
Kis anomália: beállítottam Win 11 alatt, hogy 2 perc után alvó állapotba menjen a monitor, de ahogy lekapcsol rögtön vissza is kapcsol és ezt egymás után csinálja folyamtosan 2 percenként. Másnak nem volt ilyen baja?
-
4264adam
veterán
Érdekes, hogy a kontrasztot csökkentetted (ez a végtelen OLED-en) és a szín-t is a fehér fekete felé toltad el a 0 pontról ami a 25-ös érték. Felfelé pedig szaturált.
Max fényerő nem túlzottan OLED ajánlás, hogy a burn in-t elkerüld.
Ha az RTINGS ajánláson mentél végig akkor tudod, hogy kontrasztot végtelen hagyják kalibráció előtt és után hiszen ezért OLED, nem elvesznek belőle, és SDR fényerőt 28-on lövik be.
persze erre jön minden szubjektív ajánlás szóval jól van az úgy ahogy a te szemednek jó.
U.i: profilt ne is telepítsd az előző mondat miatt, na meg mérőműszer kell az egyéni panelhez.
-
Sundesz
addikt
Nálam ilyen a setup. Az a fránya tápkábel kikandikál sajnos.
Panaszkodtak a neten, hogy felfogatásnál az M4x10 mm csavar nagyon kilóg a monitorból és nem lehet rendesen rögzíteni. Az Alza-s monitorállványhoz 12 mm-es csavarok voltak, így vennem kellett 10 mm-est és alátéttel nálam rendesen lehetett a VESA foglalathoz rögzíteni.
-
QD-OLED a s27dg60 360Hz, vagyis azt hiszem az
Hát a led világítás azért élőben nagyon ott van, a képen nem jön át, sőt kimondottan csúnya a képen, csak az asztalt világítja meg, és nem a szemembe, meg itt a képen 80%-on volt a kép miatt a fényerő, de egyébként 30%-on használom.Az asztalt mondjuk én úgy használom, akár játék közben is, hogy az egész alkarom fent van, lehet ezért is kell nekem ilyen mélység..
A monitor meg nekem így van beállítva, lehet lehetne jobb is, de amit letöltöttem rtings-es profilt, nem tudtam telepíteni
-
4264adam
veterán
WOLED vagy QD-OLED?
Én most a HDR Peak brightness-t :Medium-ra vettem mert így 20% ablak mellett 400nit helyett 500nit-et tud. És a max fényerőt 35-ről 40-re emeltem (csak HDR)
SDR-t pedig: 15-re. De éppen hogy csak nem sok nekem.
Távolabb is ülsz a monitortól. De hogy miért is lenne keskeny nem értem, semmire nem használom az asztalt. Nem is dolgozom előtte. 50-70cm-re vagyok a monitortól.
És igen érdekes ez a LED elővilágítás
Asztalmélység: 50cm, megvan még nekem is az Artic X1-3D konzol, de asszony azt mondta szép ennek a talpa szóval a Samsung maradt.
-
Nekem maxon van a fényerő, igaz én ledvilágítás mellett használom este, de talán még a 40 belefér de alatta nekem nem jó, mondjuk a szemem sem jó már, olvasó szemüveg kell
Amúgy csoda hogy elférsz azon az asztalon, mélységre gondoltam, nekem 75cm mély, igaz én vettem állványt, de ennyi mélység kell, nekem legalábbis
-
Sundesz
addikt
Beüzemeltem én is az Aorus FO27Q2 monitort. Tartottam a text clarity-től, de teljesen jó, nem zavaró.
-
4264adam
veterán
Már csak azt kell érzésre megtalálni, hogy:
360Hz VRR OFF
vagy
240Hz VRR ONfix 360Hz, ha nem érzek tearinget lehet folyamatosabbnak fogom érezni mintha G-sync-el 60-120FPS között ugrálna a frissítés is és magas a frametime alacsonyabb FPS mellett.
Szerencsére mind a 120-90-80-60-40 közös többszörössel osztható a 360-ban. Ilyenkor biztosan nincs képtörés ezek között pedig előfordul, de nagyon magas a frissítés és emiatt az alacsonyabb framtime görbe is simábbnak érződhez.
Persze lehet teljesen tévuton járok elméletileg.
az FG Artifact-et is okozhat, de mégis simább a 120-140FPS érzésre mint a hullámzó 60-120 FG nélkül.
--> ebből a gondolatból született a 360Hz VRR OFF kérdéskör -
4264adam
veterán
Aktiválni kell és címe válogatja mennyit kell kézzel állítani, egyenlőre még egy cím sem jött ki tökéletesen. Kb a Ghost Of Tscusima ahol nem kell Reshade de nem is tesz hozzá sokat legalább nem vesz el a HDR.
Assassin Creed-ek nem sikerült implementálni ott az SDR minden címben szebb
-
Sundesz
addikt
Ez a PC-s HDR téma nem egyszerű. PC-t rá szoktam kötni egy LG C1 oled TV-re, ahhoz hogy játékban legyen HDR, a Win 11-ben is mindenképpen aktiválni kell? Indy-ben furcsán működik. Asztalon nem használnék HDR-t az tuti.
-
4264adam
veterán
Fényerőt és minden mást nekem is
Monitoron:
SDR: 10
HDR: 35Windows:
Windows Calibration lefut 400nit-re és SDR 50-es SaturationCP2077-en belül:
RenoDX 65-ös fehéregyensúly és az alapjáték HDR PQ 400-as érték beállítva.2m távolságból , lámpa nélkül nappaliba ilyen a 10-es értéken:
-
4264adam
veterán
[HDR comparison: QDOLED Monitors vs TVs: MSI MAG 271QPX 360Hz vs Samsung S90D 144Hz.]
Jó dolog a TV-n való PC használat is, viszont akkor is vigyázni kell 50cm-ről ülve a fényerő máshogy hat mint ilyen tesztvideókban "eldobni az agyunkat", hogy a TV 1000nit csúcsfénye mennyivel jobb színekre is képes mint a Monitorok 250nit-je HDR-ben.
Ezekből van a szem és fejfájás.
Viszont én is az LG-t venném
Lefelé tudjuk venni a fényerőt, felfelé nem tudunk nyújtózni
És nagyon Szívesen
-
Grampy
aktív tag
144Hz-es csak, de az 4K ugye, oda hardver is kell. Volt anno 65C1-em, szerettem nagyon, ez is biztos ütne. Majd meglátom, de a Samsung G6-ra is kíváncsi vagyok. Köszi a személyes monitor beszámolókat, az AOC tapasztalataidból is okosabb lettem!
Shkiz0: Köszi a gari infót!
-
4264adam
veterán
válasz
Gomez1984 #49 üzenetére
Megvan az első gixer amitől féltem is a G6-al kapcsolatban.
CP2077:1440p + HDR + 360Hz = DP-n működik
CP2077: 1440p + HDR + 360Hz + VRR = Windows újraindulás, minden esetben akár van MSI OC akár nincs.És akkor is crash van ha erőltetem a 120FPS limitet vagy V-sync-et tehát max 356Hz-ig kellene kimenni rajta.
Szóval ha HDR + VRR kell akkor 240Hz-en használom a monitort DP-n.
HDMI 2.1 csökkentettel (ami 40Gbps) nem is foglalkozom mert Nvidiam van.
-
4264adam
veterán
OLED 27" Text Clarity:
Ha a windows Clear Type Off-ra állítod valóban nagyon rossz, de vele nem annyira feltünő.
Viszont ajánlott a csere a Mactype "SoftGrayHinting" cserélni. Ezzel már nagyon közelít az LCD 27" 1440p-hez:
[Better Text Rendering for OLED displays (Getting rid of ClearType)]
-
Én azért rákérdeznék, samsung chaten, hogy ez biztos így van e, mert most az, hogy ki mennyi kedvezményt tud intézni, az egyéni dolog, maga a termék ettől még 250K felett van mindenhol normál áron.
Szóval ha az eredeti "lista" árát nézzük akkor ugyanúgy kéne járjon rá a 3 év gar. -
Grampy
aktív tag
Igen én nekem is ez motoszkál a fejemben. Bukni nem buknék rajta eladásnál. Annyi, hogy még filózom, hogy a G6 vagy 42C4 legyen (ez 190k lenne). Mert akarok dupla monitoros rendszert, sarokasztallal, ugyanis sokat böngészek, szoktam fotókat szerkeszteni, zenét szerkeszteni, és ezek mind olyan programokban történnek, ahol sok a statikus tartalom. Ezekre meghagynám az IPS paneles 27GP850-et, játékra, filmre meg menne OLED.
-
4264adam
veterán
-
4264adam
veterán
válasz
kurtiszp78 #32 üzenetére
262k lett nekem a második kör így van 3 év garancia. Maradj te is a telekomos 256k-ért.
És ha te is ablak mellett vagy mint én ahogy látod akkor jó lesz mert ez Matte QD-OLED, nem Glossy. -
válasz
kurtiszp78 #32 üzenetére
Nagyon jó ár érte, én 330.000ft vettem az alzába néhány hónapja, azonnali cseregaranciával, nekem ennyit is megért, nem bántam meg. Szóval nagyon jó annyiért
-
4264adam
veterán
válasz
kurtiszp78 #32 üzenetére
Tökéletes, Az én második G6 pont most raktam össze. Nincs gond vele, a fólia is lekerült.
Kicsit tényleg szokni kell a betűket vagy mehet fel a Mactype program.
SDR: 15-ös fényerő
HDR: 35-re állítottam, nem sokat tér el a max 50-től és nem kell félni a beégéstől, de a Samsung is megadja 250k felett a 3 évet.
-
4264adam
veterán
DP 2.1 hasznos lesz ha akar valaki DLDSR-t használni. Igaz akkor a VGA fel van zabálva és soha nem látott hőfokok jönnek elő. Akkor meg már mindegy ha DSC-s 4K-t használunk ahelyett, hogy 1440p monitoron skálázzuk fel 2.25X DLDSR-el
Egyéb esetben meg a 4K 360hz HDR VRR DSC ON nincs gond.
Persze jobban érezzük magunkat ha már a pénzünkért nem a sávszélességen kell elméletileg csorbát szenvedni.
HDMI-ből pedig inkább a 2.2 várós. Persze aki konzolt használ megértem a 2.1 várást. -
szasanyi
félisten
-
malacka87
őstag
Kár hogy most már minden 2k monitor 27" vagy 26.5"! 32" 4k monitort meg kakóval ellátni vga terén horror! Lett volna egy G6 telekomnál de inkább kivárom az április májust az új szériákkal! 32 col VA paneles LG után tényleg fura lenne egy ilyen "kicsi" monitor!
-
Hauptmann
veterán
Asus PG32UCDM fényerőssség értékek "Uniform Brightness On" állásban, SDR-ben.
42=120 nit
55=150 nit
75=200 nit
100=265 nit -
Tangerine
senior tag
Pont jókor indult a topik, mert tegnap reggel jött meg a GB FO27Q3, ami egy LG 24"-es TN 144Hz-est vált le.
-
4264adam
veterán
válasz
Gomez1984 #21 üzenetére
Jó találmány TV-re a Contrast Enhancer Samsung vonalon. Viszont Windowsban az sRGB miatt nem érdemes használni mert eltér a tartalomtól illetve játékoknál HDR-ben:
- elég sok cím el van cseszve HDR implemetációban amit nekünk kell szintre hozni Reshade-el vagy nem sokat tesz hozzá az SDR-hez nézve mert alig tartalmaz HDR színteret pluszba.
Szóval szerintem a CE-t ne használd hanem ahol kell ott Reshade alkalmazás.
CP2077-ben van bőven HDR színtér de a gyárilag a fekete szint 0 pontja felfelé van tolva (nincs mély fekete csak szürke) és azért fakóbbak a színek is HDR-ben. Ezen a képen már a beállított értéket látod nálam és tartalmaz bőven HDR Gamut-ot.
Elegendő a RenoDX féle Reshade On, ők mindent beállítottak: DT65 fehér egyensúly, black level és saturation. Ha mégis szeretnél további értékeket minden állítható a Reshade-n belül.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Skynet258 #14 üzenetére
Nem volt 6 kiló, volt rá karácsony előtt némi kedvezmény, 530 volt a vége. Az utolsót hoztam el, utána felugrott 730-ra.
De ha még korábban kapcsolok, akkor olyat tudtam volna behúzni, amihez ajándékba járt az Asus monitorlámpa, és ha azt eladom, még kevesebb lett volna.
-
wednesday
őstag
Akkor üdv mindenkinek az új topicban.
Én is nemrég szereztem be az ROG Strix OLED XG27ACDNG monitort.
Azt kell mondanom teljesen meg vagyok elégedve vele. Sőt, amiket még offban fejtegettünk Milyen monitort vegyek? topicban, azokon a hátrányokon is sikerült rendesen faragni.
A szemfáradást azt tényleg a magas (55-ön használtam, most 45-ön van...hol van ettől még a 100) fényerő okozza. Szerintem így visszavéve is még erősebb, mint az IPS. Ezt kell jól belőni (szobai fényviszonyokhoz is), meg még néha mehet rá kék fényszűrő, ha sokat kell a monitor előtt lenni. Ma sokat ültem a monitor előtt és teljesen más érzés volt, mint hétvégén mikor kaptam az áldást.
A VRR flicker jelenség is kezelhető. Most már direkt keresem, de nem tapasztalom. Ahol inkább előjöhet azok a betöltő lépernyők, mert ott elszabadulhat minden értelemben a frame. Az FPS korlátozás sokat segít, amellett, hogy más előnye is van.
-
4264adam
veterán
QD OLED headache eye strain:
1500 szavazatból, 86% nem tapasztalta.
Szóval ahogy "Vhiktor" kolléga írta:
Nagy valószinűséggel túl magas fényerőn van használva a QD-OLED.
Esetleg mellé még teljesen csak a monitor felől érkezik a fény semmi háttérfény nincs.
Százalékosan ugyanannyi mint a LCD / MiniLED:Mivel van MiniLED VA monitorom "még" és a CP2077 HDR valóban 1110nit-et tud, ha kimész játékban sivatagba. --> nem ajánlom senki szemének azt a fényerőt teljesen sötét szobába.
-
Bl@tty
tag
A KVM switch funkció tudtommal ezeknél úgy működik, hogy egyik géppel az USB-B csatlakozón (upstream) van összekötve, a másikkal pedig a C-n. A megmaradó USB-A kapuk pedig a perifériáknak vannak. Elvileg nem szabadna, hogy gátolja a szoftveres funkciókat.
Ha a C kapura nem gépet kötsz, nyilván már nem KVM funkció lesz, hanem simán egy HUB egyel több csatlakozó felülettel (amin akár lóghat másik elosztó/dokkoló is).
-
4264adam
veterán
Tökéletes, gondolkodtam kicsit, hogy mondjam-e le a második OLED G6 érkezését és inkább Semi Glossy bevonatos FO27Q2-t rendeljek.
De végül maradtam a 360Hz és Matte bevonat mellett mert pontosan az ablak mellett ülök. Meg szubjektíven kicsit szebbnek találom a külsejét a Samsungnak.
Jó sok előnye van a Gigabyte QD-OLED variánsnak
-
Hauptmann
veterán
Jövök én is egy Asus PG32UCDM-el. Kurva drága volt, de nem.bántam meg.
-
Skynet258
Topikgazda
Illetve akkor jöjjön is egyből némi élménybeszámoló így pár nap után; nálam a választott a Gigabyte AORUS FO27Q2 modell lett.
· 27-inch, QD-OLED, 10bit (tehát Samsung féle panel)
· 1440p
· 240hz
· 0.03 ms gray-to-gray (GTG)
· HDR True Black 400
· KVM Switch
· Freesync / G-Sync
· 2x HDMI 2.1
· DP 1.4
· USB Type-C (DP Alt móddal)
· 2x USB Type A
· 2X 5W hangszóróGyakorlatilag a képfrissítésen kívül megegyezik az FO27Q3 modellel, ez 240hz-es az pedig 360hz-es maximális képfrissítésre képes. Mivel számomra ez utóbbi nem volt mérvadó (sőt, eddig a 144hz-en is kiválóan elvoltam), így bőven elegendőnek gondoltam ezt a variánst.
A panel maga be van vonva tükröződést gátló bevonattal, de ettől még glossy. Számomra ez előny volt, én az OLED-et így szeretem leginkább, és a betűk olvashatóságára is jótékony hatást gyakorol. Apropó text clarity, OLED-en ez még mindig kicsit problémás, WOLED esetében meglehetősen, QD-OLED-nél mér visszafogottabban, de aki érzékeny rá az tehet ellene; Mac type program használata "SoftGreyNoHinting" preset-tel, és konkrétan szebbek és simábbak a betűk mint előtte az IPS monitoromon (LG 27GL850) - pedig a pixelsűrűség mondhatni azonos...
Játékok mellett dolgozom is rajta (semmi komoly, home office bohóckodás programokkal és Excel táblákkal), szóval nálam hosszú távon ebben is fog vizsgázni.
A KVM switch kiválóan teszi a dolgát, egy Keychron Q6 és egy Lamzu Maya X került bedugásra a monitorba, ha a céges laptop aktív akor bemenetet vált és működnek a perifériák, a dedikált gombot benyomva pedig a saját gépemre vált és ott működnek az eszközök. Döccenés nélkül történik mindez, és pont ezért fáj marhára, hogy csak 18W-ot ad le ilyenkor az USB-C csati! Ez a próbából rádugott Samsung Galaxy S25 Ultrának elég DeX módban, de egy laptopnak édes kevés... szóval kell az a laptop töltő mellé sajnos, és ez rohadt nyomi húzás de mindegy.
Gyakorlatilag ez az egyetlen hibája ennek a monitornak számomra, és ezzel bőven együtt tudok élni.
Ha hosszú távon is nyújtani tudja amit ebben a pár napban, akkor jó üzlet volt. -
4264adam
veterán
Gyors összeollózás amit eddig összeszedtem:
QD-OLED: Samsung szállítja, kék emittálásból állít elő különböző színeket. Emiatt telítettebek a színek és spektrumos képe magasabb, Színekre bontva magasabb a fényerőt tud külön külön. Elméletileg ennek szebb az érzékelése gyakorlatilag a kék fény magasabb --> szemfáradást jobban tud okozni. Ezen a Matte coating segít a Glossy helyett.
WOLED: LG szállítja, van az RGB mellett fehér LED, ezért magasabb fényereje van ha 100% fehérminta kerül a képre. Ellenben a színek kevesebb fényerőben tudnak megmutatkozni.
Samsung generációk:
Samsung magyarországi garancia és beéégés nyilatkozata:
DP 2.1 / 1.4a / HDMI 2.1
DP 2.1-el lesz elegendő sávszélesség a tömörítetlen adatközlésre (DSC off mode) így a HDR + VRR + DLDSR is aktív tud lenni 240Hz feletti frissítési frekvencia felett.
Jelenleg csupán a 240Hz fér be a sávszélességbe és ez is a HDMI 2.1-ben (48Gbps) ahol a DLDSR aktív tud lenni mert nincs DSC. Viszont ekkor sem teljesül mindenhol a HDR és VRR feltétel mert már nem fér be.2025 érkező OLED monitorok listája:
[link] -
Skynet258
Topikgazda
Sziasztok!
Van "Milyen monitort vegyek" topik, van "OLED TV" topic, de kifejezetten OLED monitor topik nincs - vagyis nem volt, egészen eddig.
Meglátjuk, hogy elhal-e vagy pezsegni fog élettel, igazából rajtatok, rajtunk múlik, ahogy mindig is...
Viszont azt gondolom, hogy 2025-től egyre többen fogunk OLED technológiájú monitorra váltani (ezt tettem én is nemrég), mert elértük azt az ársávot, ami már az ingerküszöbön belül van.
Na de miről is szólhatna ez a topik? Tervezek összedobni ide egy rendes nyitó hsz-t (WOLED/QD-OLED különbségek, OLED panel generációk, VRR Flicker, beégés és egyéb rémisztő dolgok), szóval mehetne itt edukáció, tapasztalatcsere, típusajánló, OLED köpködés, majd alakul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BMW topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- LG 38WR85QC-W 38" UltraWide Nano IPS Élmény, 144Hz-el és 1ms válaszidővel!
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- LG 27GL850-B monitor eladó!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest