- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
4264adam #598 üzenetére
LG-n nem is használtam kb. soha, csak átengedte a jelet, meg megemelte a fényerőt, nagyon más most az Alienen
viszont nálam tök szarul néz ki a windows11 hdr-ben ezen is, nem tudom akkor mi lehet az ok, ugyanolyan fakult, mint az LG-n, a színek telítettsége borzalmas, sokkal csúnyább mint sdr-ben
majd foglalkozom még vele este, lehet kell valami beállítás, esetleg ha van ötlet szívesen fogadom
monitor display -> smart hdr opció alatt van ilyen desktop, true black, meg peak 1000... de nem nagyon láttam érdemi különbséget
-
válasz
ggbuffon1897 #597 üzenetére
[link]
A BG 2022-es modell, a DG 2024-es. -
4264adam
veterán
válasz
DeathAdder #594 üzenetére
Azért mert az az LG IPS panel volt. Még a 8500 kontrasztos VA is kicsit fakult.
Oled az végtelen és a DCI-P3 színtér lefedettség egy másik dimenzió IPS-hez mérten. Persze a Windows maga SDR de ügyesen tolja be a Win11 a HDR tartományba
A legjobb IPS is 1300-at tud. Csak hogy érzékeltessem a VA 8500-at
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Jelenleg egy acer 27 es (franc tudja a tipus kodjat mar) 144hz es ips monitort hasznalok, szivesen valtanek 34re es 2 oled tv utan jo lenne oledre abbol is. (A jot konnyu megszokni..)
Segitene nekem valaki abban hogy mi a franc a kulonbseg a ketto kozott az ár es a csatlakozokon kivul? Olvasgattam redditet meg mindenfelet, de mar annyi a tipus meg kódjel hogy elvesztettem a fonalat teljesen.
Egyaltalan ajanlott ez a tipus? (Mert lattam akik odaig vannak erte es van aki a pokolba kivanja)
Bevallom oszinten h egy 2,5 honapos csecsemo mellett semmi szuksegem ra igazabol, ez csak onjutalmazo reflex
, de ha vmit kitalalok ugyis az lesz. Illetve nekem ergonomiai szempont is fontos, es bar tudok h blodseg, de ennek a talpa nekem nagyon bejon, szemben ezekkel az ormotlan szetallo csipeszlabakkal amik meg sok helyet is foglalnak. Es ami fontos h legyen beepitett hangszoroja.
Beeges stb bullshit nem izgat, 4,5 eves bx oled tvm koszoni jol elvan napi 12-15 ora hasznalat utan is.
-
válasz
Mindig....én csak játszok a gépen, nem netezek meg ilyesmik...
-
Csandi
őstag
válasz
Én SDR-ben vagyok állandóan
-
ti HDR-ben vagytok állandóan? redditen írták többen, hogy oled esetében még a W11-et is abban használják, de nem nagyon értem, hdr-ben ugyanolyan kifakult napfénysütötte magazinnak néz ki windows továbbra is
film, játék azért más dimenzió mint az lcd-n (lg 34GN850) volt
-
-
Gardaai
senior tag
Sziasztok!
illetve hozzá javasolt a SoftGrayNoHinting vagy a DeepGreyNoHinting preset használata
Valaki tudna letöltő linkkel segíteni? Egyszerűen nem találom őket..
Egyik sem található a profilok között (utóbbit amúgy is tölteni kéne) és kezd kifolyni a szemem a helyéről. -
csuzda
aktív tag
Sziasztok! Nagyon gondolkodok egy Samsung OLED G91SD monitoron. A legnagyobb dilemmám, hogy ha 32:9 helyett 21:9 vagy 16:9 képarányon szeretnék játszani azt hogyan tudom megtenni? Redditen megtaláltam, hogy nVidia control panelben hogyan kell beállítani, de az a gond, hogy AMD-m van
Jelenleg 6900XT, de váltani fogok 9070XT-re.
-
4264adam
veterán
válasz
4264adam #587 üzenetére
kb 1 táblából kivágják a megadott méreteket a lapszabászatban, és csak össze kell csavarozni.
[2800x2070x18mm Sonoma Tölgy] 27k
-Vágás + élfólizás + 1 teljes tábla: brutto 45k + csavarok.
-
4264adam
veterán
válasz
Killer01 #586 üzenetére
Sajnos nem fogok tudni adni. 2021-ben amikor lakást vásároltam a legtöbb bútort asztalossal terveztettem és készítettem.
120x50cm a munkalap.
10.5cm-re van a munkalap aljától a billentyűzet tartó.
71.5cm széles a billentyűzet tartó
80cm magas az asztal
Közepes árfekvésű de már minőségibb görgős rendszerrel:
[GOLYÓS FIÓKCSÚSZÓ HOME BOX HB 45SC-PO] 3k -
Skynet258
Topikgazda
Én ilyet nyúzok, nem tudok rá sok rosszat mondani.
A talpa mondjuk nagy, de én karra teszem mindig a monitorokat így nem számított. A kép kiváló, a QD-OLED technikai gyengeségei itt is megvannak mint mindenhol (VRR flicker-t már láttam az Avowed-ben, a tisztításra marhára oda kell figyelni mert nem szabad / tudod mindennel tisztítani, ha meg nem vigyázol karcolódik, text clarity nekem kicsit zavaró volt de MacType megoldja).
Én simán ajánlom. -
BullKoxa
őstag
Köszönöm a segítséget. ÚJ Driver 572.83 helyre hozta. És játék alatt is aktív.
-
Ehhh... nah ez az LG monitor elég szekszi.
-
Apone33
őstag
Sziasztok!
GIGABYTE AORUS FO27Q2 OLED 27 Zoll ezzel szemezek egy ideje. Ajánlott típus? 600€
Másik típus is szóba jöhet ha kb ilyen áron van és jobb. -
BullKoxa
őstag
válasz
Walter_White #574 üzenetére
Szia! Nekem a Predator monitorom csinalt ilyet altalában 2 játékban. De egy jó drága DP kábel helyre rakta a dolgot. Alzából vettem 2-t. Egyik 6k másik 7k volt. Az olcsóbbal is jó volt azzal adtam el múlt héten.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Köszi a segítséget nnektek! 1-es és 3-as . 1-t maga csinálja, 3. Pontot nem kapcsolja be. Monitoron az Adaptiv Sync aktiv, ha nem az akkor Nvidia panelon nincsen G-Sync fül.
Látom 4264adam irtál a másik topikba is nekem . Köszi érte!
-
4264adam
veterán
válasz
BullKoxa #576 üzenetére
1-es és 3-as menüpont legyen aktív "pipa" az Nvidia Controlba
és a monitoron a VRR On: Adaptive vagy Fressync: On
Nekem is ilyen a Samsung G6 OLED. Egyszerűen a Samsung nem fizetett semmi szabványt és bevizsgálást ki a partnerek felé (Nvidia / AMD) ezért nincs Nvidia Compatible plecsnije és nem ismeri fel az Nvidia driver. --> Emiatt kell a 3. pontot is aktiválni
Sőt nekem még VESA szabvány sincs, szóval nincs papírom, hogy tudja a HDR400-at.
AMD-t sem fizetett tesztelni így nem a Freesync hanem az Adaptive Sync van feltüntetve.
A kettő pedig ugyanaz (Adaptive Sync = Freesync) sőt még ha 48-felső határt nézzük akkor a G-sync is ugyanez.
Ha a montiroban van elektronikai modul amikor a 48 helyett 30 vagy 1Hz az alsó határ, na az a valós G-sync. Minden azon kívül Adaptive Sync szabvány, AMD marketing ezt Freesync-nek hívja. -
Skynet258
Topikgazda
válasz
BullKoxa #576 üzenetére
A monitorod használatija alapján "Adaptive Sync" néven keresd.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Segitséget kérnék. Vettem egy Philips 34M2C6500 QD OLED monitort.
Segítségeteket előre is köszönöm. Adatlapom kitöltve.
-
4264adam
veterán
válasz
Walter_White #574 üzenetére
Nem hiszem hogy a monitor lesz a hibás hanem a videókártya driverek.
Több monitors felhasználók 95%-a ezekről az anomáliákról számolnak be.Főleg ha két különböző típusú monitort és frissítési frekvencia kimenetet erőltetünk most rajtuk.
a Reddit ír:
állítsd át DP-n a VRR alsó limitét 20Hz-re 48-ról:
[link]
[link] -
-
-
4264adam
veterán
válasz
DeathAdder #570 üzenetére
Optikai boltba séta be és egy pár ezer forintos szemüveg törlő a legpuhabb dolog erre, vagy a DM-es
-
válasz
DeathAdder #570 üzenetére
Mindenhol van.
Én a Pepco-ba vettem, 5 db-os microfiber csomag.
Asszem 300 ft volt. 🙂 -
van valami tuti kendő aliexpressen ami ajánlott qd oled tisztításra?
-
Icewloxy
tag
a legjobb nekem ilyen cuppanós nagy kerek öntapadós lenne jó mert akkor 1 gondal kevesebb a legalsó forgó miatt, de ilyen monitor arm-ot nem is láttam , valószinű nincs is,gondolom a monitor súlyát nem birná el.
-
Icewloxy
tag
Nem hiszem mert az alja 180 fokot fordul összesen, ami 90 jobbra vagy 90 balra. nekem úgy kezdődik a történet hogy felfogatom az asztalra és instant 180 fok kell neki, a felfogatás ellenkező irányába hogy derékszögbe be tudjam tenni, majd 90 fokot jobbra a gázkar alatt hogy szembe kerüljön a monitor, de itt egy kép, ezt nehéz igy leirni. kezd elveszni a reményem hogy találok ilyen 100x100 monitor állványt, órák óta nézem.. mindegyik úgy van tervezve hogy előtted levő asztalra tedd max 1 méterre a clamp pedig feléd néz.
-
Icewloxy
tag
-
-
Icewloxy
tag
válasz
4264adam #559 üzenetére
Nekem nem lett jó a Arctic X1-3D a Támogatott asztalvastagság: 20 - 55 mm miatt. egy kicsivel vastagabb kell, 20-80/85 már jó lehet, viszont olyan kell aminek a legallja 180 fokot tud fordulni a gázrugója része meg minimum 90 mert a setupom olyan hogy az asztal a jobb oldalamon van, annak a széléhez tudom csak rögziteni és valahogy derékszögbe betenni magam elé. Tudsz ilyet?
-
Én 40-en használom a fényerőt (max 50) alatta számomra nagyon rossz, igaz nekem olvasó szemüveg is kell már, meg kb 55-60cm-ről nézem, lassan 6 hónapja van meg, csak ajánlani tudom, legalábbis a 360hz-es verziót, évekre vesz az ember monitort általában, én a helyedben már azt venném.
-
hdanesz
őstag
válasz
4264adam #557 üzenetére
Egy kérdésem még lenne.
Azt láttam a képek alapján, hogy eléggé 'kinyúlik' a monitor mélységben. Nekem az asztal egészen a falig van tolva - annyi hellyel hogy a kábelek elférjenek - kb. hány centire van a talp végétől a monitor maga?Remélem érthető a kérdésem. A zöld színnel jelölt távolság érdekelne...így talán egyszerűbb.
A mostani monitorom 15.5 cm-re van a faltól, most mértem. És épp jó távolság ez a szememnek. -
4264adam
veterán
szoftverfrissítés 1003-ra, ha nem azon lenne. És ennyi.
Nvidia kártya esetén DP-vel kösd össze.
Igényes, könnyen szerelhető fém talpa van. De ha kicsi az asztalod mint nekem akkor ajánlom az Artic X1-3D monitortartót 15k-ért. Én szeretem.
Mielőtt leveszed a fóliát előről: Érdemes google: Eizo mintor testet végig vinni.
nekem az első G6, beragadt subpixeles volt. A zöld sub nem üzemelt ezért 1 pixelnél rósaszínt tudott csak előállítani fehér és zöld allapot esetén.
-
hdanesz
őstag
válasz
4264adam #553 üzenetére
Az pont hiányzik mint tanyára a villany...a világítás.
Első dolgom lenne kikapcsolni.
Jelenleg 60Hz-es monitorom van (ez mindent elmond mennyire értek hozzá)...nem hiányzik a 360Hz. A 240-et is nehezen tudom értelmezni.
Játszani abszolút nem szoktam, nem hiszem hogy hiányát szenvedném az extra 120Hz-nek.
-
4264adam
veterán
SDR a windows anyag és a többi, mint a normál tv adás is ez.
HDR-t tud pedig a streaming.
HDR mode pedig aktiválható a win+alt+tab-al. Ha van HDR mint pl: film lejátszás vagy játékok HDR-re masterelve nem csak SDR anyagra.Cégekre is érvényes a kupon használat
Én a 360Hz-et venném. Főleg ha elenyésző árban a különbség. És azon van hátul világítás
-
4264adam
veterán
SDR: 15 (50 helyett)
HDR: 40 plusz peak brightness medium használom.Beégés elkerülése 1 ökölszabály: Ne max fényerőn használd. Minden másra ott a 3 év teljeskörű garancia.
Samsung webshop ár csökkentése:
Kuponok:
"kupon kunyeralo" topikban tudsz kérni kupont és a Samsung webes ügyfélszolgálata is ad ha szépen kérsz tőlük 5-10%-ot. Összesen 3 kupont tudsz még megadni neki.
5-10-15% kuponokkal lejebb megy az ár.Ha pedig Erste-s vagy vagy valaki a család / baráti körben akkor az Erste app:
partneri program van: Egyedi árak vannak [Ez a G6 300k helyett teljes áron 269k nekik]erre jönnek a kuponok amiket megszereztél + az Erste moneyback program további 10%-ot ad vissza következő hónapban.
G6 360Hz így bruttóban 212-ért volt elhozható 1 hónapja.
Pár hsz a termékről pedig ha a nevemre keresel.
Nem rejtek el tálcát, nem használom fekete mode-ban. Egyszerűen a windows 5 perc inaktivitás után nem ad jelet --> a monitor megkezdheti a pixel refresh-t. Illetve ahogy fent írtam nem használom max fényerőn. SDR 15 50 helyett azt a nit-et hozza mint az előző IPS / VA monitorom és bőven elegendő. De nyugodtan mehetsz feljebb egyéni preferencia szerint --> messze van még a max fényerő. -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Ez a monitor lenne a kiszemelt. Igazából nem játékra lenne.
Pár hónapja láttam élőben egy áruházban és nagyon megtetszett kinézetre is meg a képe is.Elég sokat böngésznék rajta, így az olvashatóság fontos lenne.
A beégést jó lenne elkerülni, de gondolom ez is túl van már parázva. Mac mini-vel használnám. Ma érkezik meg a gép is, így nem tudom ott milyen opciók vannak óvintézkedésként. (mint windows-on a tálca elrejtése...ilyesmi).
-
Dare2Live
félisten
válasz
4264adam #528 üzenetére
pl kedvéért 32" Odyssey OLED G8 G80SD UHD 240 Hz Gaming Monitor - LS32DG802SUXDU
439.000Ft
Ebből lejön:
-10% Erste kártyás kupon
-5-10% kupon kunyeralo topikos kupon
ügyfélszolgálat kupon: -5-10%Tehát 20-30%al tudom csökkenteni a G80SD árát = 307-351K lesz a vége.
Azért kérdem mert rendeltem egy AOC AG326UD 326Kért megjött, nagyon bejön képminőségre de:
Ha két gép van rákötve egyik DPn a másik HDMIn akkor a számítógépek random fagynak. (Full X akta de ez van és a korábbi 32"es Samsungal nem csinálják csak monitor lehet)
És ha 351Kból megállna a Samsung akkor inkább visszaküldöm az AOCt.más: Glossy és bizony le kell engednem a redőnyt különben látszik az ablak. Még a bill világítást is lejjebb kellett vennem mert az is látszott. De ezen két dolgon kívül képminőségben nagyon más kategória mint egy 10+éves VA/IPS. A betű szín "eltolódás" is kb észrevehetetlen.
-
válasz
4264adam #543 üzenetére
Én csak játékra használom (napi 1-2 óra), de nálam koppanásig jobbra van húzva a fényerő (game mode ON).
Abban a pár percben, amikor nem játszok, akkor csak odaböfögöm neki, hogy "game mode OFF" és akkor kikapcsol a HDR is, és 30-ra veszi vissza a fényerőt (50-es skála).
Kb. csak erre használom a voice command feature-t. -
4264adam
veterán
OLED technolgóiából adódóan ilyen.
Nem várható érdemi fejlődés a védelemben. Ami kell azt már elérték. Első ökölszabály ne 100% fényerőn használd.Ami fejlődésben várható:
- Fényerő növelése
- elektronika fejlesztése magasabb Frissítési Hz-re kedvezőbb gyártási költségek mellett
- nagyobb színtér lefedése -
c41r0^
őstag
válasz
szasanyi #541 üzenetére
Egyetértek, bár ezt a prioritást azért egy nagyon jó vétel felül tudja írni. Nálam a használati szokások miatt is éppen határeset az OLED, így inkább ezt most kihagyom, nem égető a dolog, csak a kedvező lehetőség miatt latolgattam, amúgy ha az nem jött volna szembe, el sem gondolkodom a cserén. Úgyhogy marad az IPS egyelőre, így is látszik, hogy nagyon gyorsan jelennek meg az új generációs OLED panelek, valószínűleg jobban járok, ha kivárok még, mire már valóban indokolt lesz a csere, addigra hátha kinövik ezeket a gyermekbetegségeket az épp aktuális high-end kijelzők.
Azért köszönöm mindenkinek!
-
szasanyi
félisten
Pontosan. De a legfontosabb, valóban megfontoladnó tényező a naponta és/vagy egyhuzamban történő használati időt ill. az, hogy akkor mire lesz használva. Ha ez megfelel az OLED technológia szempontjából, akkor jöhet a melyik típus, hol és mennyiért. Szerintem.
Nálam a napi 8-9 óra minimum meg van, aminek legalább a 80%-a statikus tartalom ezért maradt a jelenlegi MSI. -
-
válasz
szasanyi #534 üzenetére
Nálam a 27" OLED monitorok, legyen az LG WLED vagy Samsung QD-OLED az kb. egykutya, nagyon hasonlóak teljesítményben a tesztek alapján ahogy láttam
Anno azért vettem ezt az Asust, mert aprón egy tag ilyen 270k-s áron adta, miközben még 400k volt a boltokban és az olcsó OLEDek is 300k felett voltak - no brainer döntés volt.
-
c41r0^
őstag
Én ezek alapján írtam, amit írtam. Azért van nem kevés mérlegelendő pro-kontra.
Ráadásul itt a YT-os tesztben a QD-OLED az a glossy vagy semi-glossy (AW2725DF), nem a teljesen matt verzió, ami viszont a tesztek alapján még jobban fakulós érzetet kelt ráeső fény esetén. Bár a AW2725DF tesztjében megh azt írják h a G6 ebben jobb: The Samsung is a better choice if you have a lot of ambient light, as it has a matte coating that makes deep blacks look less purple in a room with lots of light. However, the Dell is the better choice if you prefer the clarity of a glossy display or you're gaming in a dark room and won't benefit from the matte coating.
-
szasanyi
félisten
válasz
deathcrow42 #533 üzenetére
Ez nem egy G60 és különösen nem egy 240k-a monitor. Tehát a viselkedése sem biztos, hogy ugyanolyan bár a kérdés.
c41r0^ - én is egy MSI Optix MAG274QRF-QD monitort használok, és itt azért nincs olyan lilásodó jelenség mint a QD-OLED-eknél mert más a kijelző technológia. És bár remek monitor nagyon jó színekkel, csak távoli köszönő viszonyban van egy natív 10bites QD-OLED kijelzővel (minden szempontból).
-
-
4264adam
veterán
Ez így nem igaz, nem lesz belőle IPS szint. És amiről te szeretnél írni az ez lenne:
- Matte bevonat miatt szépen használható nappali fényviszonyok miatt ekkor viszont a fekete rétegben lilásodás szín látható amikor nincs a kijelző használva.
Hidd el nappali használatban nem sokat fogsz ebből látni amikor használod. Ha pedig ez nem tetszik venni kell Glossy bevonatosat ami kevésbé ügyes a nappali fénnyel.
SDR: 15-ben használom nappal is
HDR: 40 -
c41r0^
őstag
válasz
deathcrow42 #530 üzenetére
Köszi, nem is a kevés fényerő miatt aggódom, hanem a ráeső háttérfény esetén megtörténő "fakulás" miatt. A "végtelen" kontrasztból lesz 1500:1 így ránézésre (tesztek).
-
-
c41r0^
őstag
Sziasztok!
LS27DG602SUXEN -en gondolkozom (240K B2B), de nem valami szimpatikus a QD-OLED matt kijelző viselkedése háttérfény esetén, tesztek alapján a ráeső háttérfény hatására szürkés/kékes lehet a kijelző, így veszít a kontrasztból (viszont a tükröződést szépen teríti), a szürkék/feketék így nem az igaziak a quantum dot +mattító réteg miatt ebben az esetben.
Nem tudom, mennyire radikális ez a torzulás egy szintén QD rapid IPS paneles monitorhoz képest, jelenleg ezt használom most: MSI Optix MAG274QRF-QD. Nyilván pont van a monitor mögött erkély ajtó és ablak... mondjuk redőny is van, de nap közben nyilván nem sötétítenék be. Ugyanakkor az is igaz, hogy a gépidő javarészt este történik. Nomeg azért használok zeneszerkesztőt is, fix elemekkel (beégés "veszély").
Amúgy nekem SDR-ben 120 nit elég lenne.
Lehetséges, hogy a tesztek felnagyítják ezeket a negatív tulajdonságokat, de nem hiszem, hogy teljesen alaptalanok, és emiatt nem csaptam le rá azonnal.
Bizonytalanítsatok el
-
4264adam
veterán
Ha bemész az appba partnerprogram miatt kedvezményes árad van és van a moneyback program ami 10% visszakapsz
plusz a kupon kunyeralo topikban tudsz kérni kupont és a Samsung webes ügyfélszolgálata is ad ha szépen kérsz 5-10%-ot. Összesen 3 kupont tudsz még megadni neki.
5-10-15% kuponokkal erre jön a money back 10% meg ugye az hogy eleve akciós áron kezdted a partnerprogram miattG6 így bruttóban 212-ért volt elhúzható 1 hónapja.
Ha meg cégként veszed akkor bőven 200k alá ment -
Icewloxy
tag
válasz
4264adam #510 üzenetére
most jó , csak rá kellett nyomni mikor bedobta. amúgy észrevettem ha windows használat után elinditok egy játékot van mindig egy gyors fekete-kép váltás majd bal felsőbe kiirja mindig hogy displayport, ez normális? (mintha akkor kapcsolnám be a bemenetet, dehát előtte is aktiv volt nyilván windowsba) DP az ilyen, vagy más csinálja ezt? Előtte csak hdmi-ket használtam.
-
G6-nál meg lehet nézni mennyit ment?
-
zimilaci
csendes tag
válasz
ricshard444 #511 üzenetére
Szia,
en a 32" ACER Predator IPS-emet csereltem egy szinten 32-es MSI MPG 321URX 240Hzs OLED kijelzore. En meg 880 Euroert juttotam hozza. En imadom. Ezen mar a szoveg/olvasas is olyan mint IPS-en volt.
-
-
4264adam
veterán
válasz
ricshard444 #511 üzenetére
Erste bankosként a 27" Samsung OLED G6 232k-ért kuponozható le. Céges vásárlésként 200k netto alá bőven.
-
ricshard444
veterán
Sziasztok, van valami különlegesen ajánlott modell ami jó ár / értékben vagy ami szimplán annyira jó és még megfizethető, hogy instant vétel ?
55" Samsung Oled tv -n játszom, mert úgy megszoktam az OLED -t, hogy a 8 éves 34" LG IPS -m nem túl kielégítő azután és néha igenis jó lenne beülni a gép elé.
-
4264adam
veterán
válasz
DeathAdder #506 üzenetére
Igen jó vétel, Alienware-t venném én is.
-
-
Icewloxy
tag
G6-nál hol lehet kikapcsolni hogy ne dobja fel középre mindig a product registrationt?
-
4264adam
veterán
válasz
DeathAdder #503 üzenetére
Minden kompatibilis vele.
azért nincs mert nem lett kifizetve a licencsz az Nvidia felé.
Samsung G6 OLED pedig a VESA szabványt se fizette ki. Még HDR400 tanúsítvány sincs neki. -
Üdvözlet
Dell Alienware AW3423DWF monitor gsync kompatiblis?
specifikációknál több monitorral ellentétben ennél csak AMD FreeSync-et ír
rtings.com-on azt írják kompatiblis, de van valami oka hogy a legtöbb monitortól eltérően ennél egyáltalán nincs feltűntetve a gyártó oldalán, hogy gsync kompatibis lenne?
-
4264adam
veterán
ebben az esetben a 2-3 óra használat közötti maradék 21 órában teszi meg. És ezért nem kapsz infót, hogy sikerült.
nekem többet megy használatba naponta, így napközben kapom az üzeneteket hogy nem ment végig. Pl: kávéfőzés / bolt / 15 percre elugrok valahova, vagy otthagyom a gépet: a háttérben csinál valamit, de nem kell a monitor előtt lennem.
Windows úgy van beállítva, hogy 5 perc után ne adjon ki jelet. --> ezért látom naponta sokszor megjelenni az üzenetet, hogy nem sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Benq xl2410t e-sport monitor
- LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync! BeszámítOK
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- Elkelt, értékelésre vár! Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS GSync full HD HDR10 gamer monitor
- SAMSUNG (LH55WMBWBGCXEN) 140CM FLIP PRO Q-LED INTERAKTIV MONITOR ! AKCIÓ!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest