Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Köszönöm szépen, a legtöbbnél tényleg működik is, van pár videó aminél valamiért nem. Egyébként hogy ON is legyen egyik barátom megtalálta, hogy miért villan be a kép az oleden amikor ki van kapcsolva és a tv-n nézem a pc-ről a filmet. Valamiért nem kapcsol ki mégse teljesen a monitor. Gondolkozok rajta, hogy ezzel a rendkívül apró hibával várjak még firmware frissítésre vagy garanciával intézzem. Nem igazán zavar, de szerinte ez hosszú távon jelentkezni fog a villány számlán hacsak nem nyomom le a monitor hosszabbítóját, amit nem szoktam max ha elmegyek itthonról több hétre. Na meg ő alapból úgy véli, hogy ez úgy nem oké, hibás. Kicsit sem rugalmas. Szerintem én hagyom a fenébe max frissítés meglátom mit hoz.
-
Hummin
tag
Én is ilyen Philipsen nyomom, általában 29-es fényerőn, és valóban zavaró az 5 perces frissítés utáni megnövelt fényerő. Szerencsére nem az van, hogy vissza kell venni x lépést a fényerőből, elég csak hozzányúlni a fényerőállításhoz.
Jó lenne ha javítanák FW-ben valahogy.Egyébként nálam nincs gond a megjelenítéssel, B450, RX7090XT.
-
NyalokAA
senior tag
Tiszta Windows telepítést mondtam volna , de azon túl vagy. Én megpróbálnék másik dp kábelt. Biosban a gpu beállításokat átnézném. Esetleg kapcsold ki a Sam-et. Illesztőprogram időtúllépés az egyik “legjobb” hiba mert ezer oka lehet
, de biztos nem a monitor a rossz. Am4 platformon b450 es lapban nekem pl ugyanez a hiba akkor jött elő , ha a ramok 3600mhz-en mentek 3200mhz helyett. Pedig a gpu illesztőprogramnak meg a ramoknak aztán sok köze nincs egymáshoz -
weri
senior tag
-
ACE-
addikt
Na hát ez a leírás eleve hülyeség... Ha a monitor alvó módban van eleve villog a led. És én már kapcsoltam be többször úgy, hogy elindítottam, visszajöttem, villogott ahogy szokott sima kikapcsolásnál, mégis bekapcsoláskor azt írta, hogy nem végzett a refresh-el...
Ez az EVNIA szoftver is ami hozzá van, csak mire elindul megőszülök...
Na tessék és most már regisztrálni is kell... -
hopeless69
csendes tag
Én mindenképpen fehéret akartam,de óriási macera. Az árak kb 10%-al drágábbak, mire eldöntöttem valamit már el is fogyott vagy az árak kilőttek ram és ssd miatt kb a hajam téptem. Az a ram amit vettem most kb 80 e és 45 ről indult.
Az NZXT hűtővel szerencsém volt, mert amit rendeltem másnap kb fél áron lehetett beszerezni ezért gyorsan újrarendeltem és 80 helyett 44 lett.
A ház is drága volt, de az NZXT H9 full verzió mellett döntöttem, mert járt hozzá HUB, és 7 gyári venti, ami eleve nagyon drága és így jobban jött ki. A hátránya az kb annyi, hogy mocskos nagy a ház plust nehéz is. Viszont ebben pakolászni egy álom mindenre is gondoltak.
A tápot spec benéztem az ASUS táp fehér,de a kábelei feketék. Persze nem olyan egyszerű kábelt cserélni,mert a pinek nem fognak egyezni ezzel a táppal, szóval egyelőre hanyagolom.
Itt még telepítés előtt van (piros led miatt) és még a kábeleken húzgáltam egy kicsit utána. 820.ban állt meg. Ha nem fehét és még időben vettem volna ramot ssd-t szerintem 700 alá ment volna kissebb hűtés mellett.
Viszont WOT-ban a 400 körüli FPS és a 35 fok nagyon meglepett. Ahhoz a játékhoz túl lett építve. De majd még meg lesz dolgoztatva egy jobb monitorral is.
-
-
4264adam
nagyúr
A fóliát le kell venni.
Nem találtam még én sem megoldást a villogó LED-re. talán a fekete szigetelőszalag.
Vagy a piros mint deathcrow42
kollégánál 
Vagy olyan helyiségbe rakni ahol nem zavar
Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de biztos nem a monitor a rossz. Am4 platformon b450 es lapban nekem pl ugyanez a hiba akkor jött elő , ha a ramok 3600mhz-en mentek 3200mhz helyett. Pedig a gpu illesztőprogramnak meg a ramoknak aztán sok köze nincs egymáshoz

Skynet258