Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
frame>24
addikt
Nekem kéne Grúziába mennem!!
(link) (csak mer az egyetlen ilyen közp. ott van a világon) -
frame>24
addikt
az lenne a kérdésem, hogy by dö way, meg lehet valahol tekinteni a moderáción KÍVÜL ESŐ képeket a találkozóról? (tehát a maradékot, ami szalonképes)
-
frame>24
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
ja, tudod, ők már értékelik a bókot

-
frame>24
addikt
válasz
venember83
üzenetére
beütöttem a gugliba, h néne és többek közt ez jött ki:kép
mod: javítva -
frame>24
addikt
Példák: (egy hsz-en belül)
- jönn, füstől, inteligencia, hangal (hang -val -vel ragos változata akar lenni), filling (feeling magyaros változata), rohad (melléknévi szerepben) (-t), beszáljon, leg nevetségesebb (így...), alakúl (itt döntöttem el, h megírom ezt a sírást az OT-be), szük, behülyűl, belűl, áttfogóbb, körülbelűl, el vannak, el kezd (
), futkosik. (A lesz szót 1 sz-szel írta, szinte el sem hittem)Szeretném kölcsönözni FehérHollótól:
ÁÁÁááÁÁÁÁááááááááááÁÁÁÁÁÁááÁáááÁÁÁÁ!
a jönn-füstől-alakúl hármas tetszik a legjobban, hogy eszem azt a palóc szívét neki.
(nem teljesen palóc nyelvi elemek, de arra emlékeztet leginkább)tudom, ezt a témát sokan elsírták már, de ez?!
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
egyébként, egyszer elő akartam terjeszteni, h mi lenne, ha beépítenének egy opciót a motorba, ami kijelzi az életkort (néha tanulságos lenne). nem kötelező feature-ként, csak opció...
mod: bár tuti, másoknak már rég eszébe jutott...
-
frame>24
addikt
-
frame>24
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
van a jobb oldalon egy csók-teszt, kár, h a kérdések alapján mintha csak nőknek szólna...
mindegy, kijött, h Old Hollywood kisser vagyok
jah, for the rest of the test result, regelni kell...pff -
frame>24
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
mióta megtudtam, h az Nvidiának van ez a memory leak hibája (lap alja felé), azóta letettem róla, pedig már nézegettem a 8800GT-t...
-
frame>24
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
a weblapon nincs ár, gondolom kolosszális ára lehet, csakúgy, mint a rescue team-nek...de aki ilyet vesz, annak úgyis...ilyen pilótáknak meg legénységnek készülnek ezek, esetleg őrült dzsungel-kutatóknak
tbs: tudom, azért tettem idézőjelbe (gomb); ua. olvastuk
meg azt is írtam, h állítólag... -
frame>24
addikt
Azt bírom, h az ember képes bármilyen megható dologból azonnal viccet csinálni.
Van egy óra (aszem Breitling - Emergency), mellyel lehet vész-rádiójeleket adni, ha valaki bajba kerül. Állítólag van vmi szerződés hozzá, h ilyen esetben a cég garantálja, hogy 12h belül a környezetnek megfelelő mentőcsapat érkezik a világ bármely pontjára a bajba jutotthoz. (később kiszámlázzák a mentés díját
) A story persze kocsmában merült fel, mi volt az első reakció?!:
Ismerős elkezdi imitálni, h részegen nyomogatja az óra "vész-gombját..." -
frame>24
addikt
válasz
venember83
üzenetére
apropó saw 4 - nem tudom, mért tiltották be ezt a részt, nem durvább az előző 3-nál, vagy már nagyon érzéketlenek lettünk? Ettől függetlenül beteg egy film, meg az is, aki kitalálta, és valószínűleg én is, mert megnéztem...dehát a story még mindig nem kitalálható...
-
frame>24
addikt
(( ping ))
van még itt valaki? -mit jelent a take it easy, azonkívül, hogy nyugi??
lehet ilyen együttérző "hát ja" -jelentése?? -
frame>24
addikt
válasz
venember83
üzenetére
ezentúl rendszertanilag besorolhatjuk: lapos~ (Planariiadae familia, Planaria)
(bocs, @)hééé, mi ez a bug? eltűnat a kép a hszből !!!
-->ez volt az: @
-
frame>24
addikt
haháá, mit találtam:

emlékeztet?vénember - áá, csak egy társunkra - asszem az érintettnek le fog esni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
frame>24
addikt
válasz
venember83
üzenetére
ja hogy ascii a kulcsszó a gúgelban...megen új vicc ez nekem

Bon3ss: namégegy, remek
- ez egyben megválaszolta, hogy jöttek létre az "exclusive" aláírások.áhh, nemvagyok elég kocka
-
frame>24
addikt
válasz
venember83
üzenetére
jó hogy felmerült!
hol lehet megtalálni vmi billentyűkód-táblázatot?Köszönöm!
-
frame>24
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
akkor te már fönn is maradsz Pesten...gondolom.
de úgy is van jól.Bon3ss: jó

-
frame>24
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
csak nem Pollack?
-
frame>24
addikt
mer jó, megvannak a maga hibái, de ahogy a fővárosiak szerint "Budán lakni életforma", úgy Sopianae-nak is megvan a maga varázsa, és nem kell -->tükének lenni, hogy ezt megélhesse az ember. (A mi szőlőinket pl. elkommunizálták ' 56 után, de így sem vagyunk kirekesztettek)
Boness #42316: erre csak a viccet tudom idézni:
- honna lehet tudni, h egy politikus hazudik?
- hogy mozog a szája.Jó, e tekintetben pl. Debrecenről vehetnénk példát, igaz. Majd alakul, mint púpos gyerek a prés alatt. <- van egy helyi önérzet, ami nem fogja hagynui elsenyvedni, ez tuti. (dehát tudod, sokáig bányászváros is volt, stb., de ez már politika, abba nem akarok belelépni)
-
frame>24
addikt
(#42165) egyébként, még a Mindenható 1. részében mondta Morgan Freeman, az "Isten", hogy a világ legboldogabb emberei izzadságban fürödve mennek haza...hát igen, akkor nemigen gyötörtek a világ nagy kérdéseinek problémái...
-
frame>24
addikt
helo.
új és felborult, két alvásos napirendemnek köszönhetően most kezdődik a napom második fele.
Rarri: nem. De mikor jobb híján egyszer egy hónapig kemény fizikai munkát vállatam, na akkor kb. az voltam: csak evés+alvás a szabadidőben
-
frame>24
addikt
Egyáltalán nem vagyok ideges a quicktime-ra!
Bármilyen alkalmazásból önkényesen kilép, megkérdezni, h frissüljön-e? (!) -
frame>24
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
és nem jobb? -
nem, hanem az XP! legszívesebben kérdőívet nyújtanék be mindenkihez, aki feltette a Vistát, hogy: MIÉRT? (azt a hoaxot hallottam, h Vista tkp. a windows 7 akart lenni, csak kifutottak az időből és kiadtak vmi bétát...+ persze átlátszó üzleti fogás is (dx10 --> új VGA, stb..)
-
frame>24
addikt
phehh, sokadik alkalom, hogy a "virus database has been updated" hirtelen ferhördülő notifikációja heveny infarktust okoz...
tachy-, majd barchycard lettem -
frame>24
addikt
jó dolog a google.
rákerestem vmi II. vh-s repülőtípusra , ami csak átmeneti terv volt, mindezt a képek kategóriában, erre előjön vmi otromba műpéló, munkatárs meg mögöttem grasszál. yea
-
frame>24
addikt
válasz
venember83
üzenetére
ha már itt tartunk, ma ilyen óósztréliai ösztöndíjakat nézegettem épp...
Montoya: tell me about ze rank

-
frame>24
addikt
az NW2 nem vágott földhöz, de mondjuk én abban kontár vagyok (rpg nagyon jó "műfaj", csak az 1. részt nem ismertem..)
és jah,
az én gépemen a 2003 körüli játékok végre normálisan futnak..ennyit a gépfejlesztés malmáról, belefáradtam a folytonos hardware update-bemás: saw4 - belenéztem...bírni fogom, de a kérdés, h most nézzem meg, lelövök-e ezzel bármi poént, vagy 1-2 cenzúrán kívül ugyanez vár-e az itthoni premierkor? (story!)
-
frame>24
addikt
ezt meg tudom érteni, ugyanis azok még jók voltak (retro gamek). Komolyan, a ~2000 körüli éra óta igazán élmény-progi nem jött ki...(najó, nekem az IL-2 1946, de az is 2002-ben kezdődött)
viszont bug-ot, na azt megtanultak programozni...
egyik barátommal beszéltük, hogy ugyanígy kb 8 éve kezdődött, h bughalmazokat adnak ki játékszoftver címén 
-
frame>24
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
ha már a filmeknél tartunk - és ngabor2 révén szóba került - még a SAW 4-re leszek kíváncsi ez év októberben...vajon mit talál ki Amanda, a game örököse? a 3. részben a koponyafúrós jelenetnél fel kellett kelnem, és elfordulnom...öregszem
40626: ez mi? - jah mind1
Thrawn: már van vmi kalóz-preview?
-
frame>24
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
dupla bug..
mindegy, amúgy: miért kell neki az a kék lötty, amivel mindent elmar/felolvaszt? Ez eddig nem vót...nem akar nyomot hagyni?
-
frame>24
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
és #40611 is:
ja-ja, tudom
de mondjuk egy FLIR sokkal menőbb lenne, nem kéne értékes secundumokat pazarolni a váltogatásra...
de igazatok van, lehet, h pl. látja a rádióhullámok v mikrohullámok tartományát, és akkor a földi médiák korában megértem, h kell neki a szűk filter![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na, befejeztem, amúgy még mindig az Alien 2 + Perdaotr 1 az ász, de már látom, h lesz AvP 3 is. -
frame>24
addikt
Megnéztem ezt az élien vées predátor 2 c. filmet. Komolyan mondom, hihetetlen, milyen szarul lát ez a rasztahajú ufo. Basszus, még mindig nincs 1 nézete sem a maskban, amin keresztül normálisan lehet percepciálni a környeztetet. Érted, esőerdőben rohangál ezzel kék heat-nézettel, hát én az első faágban orrabuknék. Akkor ilyen piros vision, azzal meg csak az alien-takony látszik. Nemtom, én felírnék neki egy szemüveget, v kontakt lencsét, ami lefedi a ~400-700nm-es tartományt, sokkal többre vinné. (Tudom, mert én is szemüveget hordok.)
p.s.:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
frame>24
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
én szokás szerint csekkoltam a szmajlidat, csak nemtudom, ott most mit kell olvasni? a szerelmes cikket?

vagy ez vmi nagy logáut-gyűjtőhely?
-
frame>24
addikt
következő kérdésem lenne:
beszerezhető-e könnyen és általában hol olyasfajta LED, mely áramforrásával együtt ~1cm^2 területű (v kisebb) helyet foglal el? Markernek kell fejmozgás követéséhez.thx
-
frame>24
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
nem legózott eleget gyerekkorában...
-
frame>24
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
ez az élet Babocsai néni...

már egy ideje gyakorlok, de nem merek belevágni élesben, mert mivan, ha el kell adni a házat

-
frame>24
addikt
bahhh, ha most real money-ban jáccok, $10.000 zsebbe (card)

-
frame>24
addikt
válasz
venember83
üzenetére
erről eszembe jutott egy beszélgetés, aminek egyszer fültanúja voltam:
- CGA monitor?
- nem, otthoni...
(nyerít) -
frame>24
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
mindig a békülős sex a legjobb...
-
frame>24
addikt
látom, az lesz a trend, h részegen kell írni az OT-be, amolyan digitális valóságSÓ keretében
-
frame>24
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
"nyaka rozsdás" - úgyhogy it's likely that you were right,
de csík meg nincs a nyakán (v. nem látszik?)
Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Le Mans Ultimate
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
even better

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), futkosik. (A lesz szót 1 sz-szel írta, szinte el sem hittem)

bár a kontra se rossz
de úgy is van jól.
)

egyik barátommal beszéltük, hogy ugyanígy kb 8 éve kezdődött, h bughalmazokat adnak ki játékszoftver címén