- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Aktív témák
-
KrAt
veterán
válasz
bolondember #27929 üzenetére
Nemtudom
Megjelenik, nekem mindig feldobja a napom
Elszánt, az biztos
Amúgy számolom a topicjait
-
KrAt
veterán
Elmarad a Dakar?
-
KrAt
veterán
Tesómtól kaptam:
-
KrAt
veterán
Nemtudja vki, mi van a 18ker-ben? Ezrével mennek a tűzoltók, bkv-sok, mindenki
-
KrAt
veterán
Kaptam fúrókalapácsot az egyik szomszédtól, mert du amikor kértem, még nem volt.. Asszem mindjárt ébresztőt fújok (fúrok
)
-
KrAt
veterán
Mindigis egy krva nagy köteg pénzt akartam magamnak. Sikerült:
-
KrAt
veterán
Sziasztok
gyors kérdés, fontos lenne: mi van most a margit híd budai oldalán? Gázos a terep, vagy nem? Tényleg fontos lenne
-
KrAt
veterán
Remélem nem volt még: >>>link<<< Vmi nagyonjó sztem
-
KrAt
veterán
Frankó lett ez, köszönjük
-
KrAt
veterán
Hát nemtom, lehet, hogy velem van a baj, de én nyáron megkerestem közel 150k-t, abból berendeztem és felújítottam a szobám, vettem erősítőt, VGA-t, most még megcsináltatom a kocsit (ami még nem is az enyim), adtam szülőknek is, fogok nagymamámnak is. Szóval szép lassan elköltöm, de szvsz értelmes dolgokra. Most kezdjek el jövőre spórolni? Se barátnőm, se semmim, szal külön életem egyelőre úgysincs
Akkormeg? Inkább élek most jól, hamár úgyis eltartanak
-
KrAt
veterán
Na egérkarbantartás megvolt, szebb és jobb, mint újkorában
-
KrAt
veterán
válasz
(Kolombusz) #1137 üzenetére
Engem mindenki szeret
-
KrAt
veterán
Hát nem
Jut eszembe: de békésen döglök a TV előtt, erre csörög a telóm. Mondom dejó, biztos az erősítő miatt hívnak, ismeretlen szám, mondom stimmel. Felveszem, erre vmi csávó az RTL klubtólHá' mondom miva'
Kinyögi, hogy valaki megadta a számom, hogy én bevállalós vagyok, és szeretek kamerák előtt szerepelni. Mondom tesó ezzel nagyon mellényúltál
-
KrAt
veterán
Basszus itt ülök a gép előtt, erre vmi hangosodik. Méghangosabb, méghangosabb. Kinézek, itt ment el előbb 5 vadászgép kötelékben, mögötte még pár darab követte, de azok gyorsabbak voltak ránézésre. És vmi kurv@hangosak voltak...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest