Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Egy nagyon jó angolos kéretik aki tudja értelmezni az amerikai nyelvjárást.
Ez most negatív vagy pozitív kritika?
http://www.massively.com/2007/12/22/cinemassively-virtual-tribute-band-depeche-mode/1#c9462459 -
Nimrod
addikt
Valakinek megvan a Frakk-ból a vauuu Frakk rész (csak audio)? YouTube-on nem találtam használhatót, most warez szerókon nézelődöm.

-
Nimrod
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Örülök is meg nem is. Örülök, mert legalább nem kell abba a koszba, zajba dolgoznom, "minimálbérért". Sajnálom, mert sok emberrel jól kijöttem, nem volt nehéz a meló sem, most meg így nincs munkám.

-
Nimrod
addikt
Hurrá! Kirúgtak!

-
Nimrod
addikt
Uff
De fura ez az új motor. Olyan Commodore-os.

Thrawn:
Köszi.
http://prohardver.hu/tema/filmezes/hsz_1-50.html
A lámpaláz meg egy olyan dolog, hogy magától mindenkinél elmúlik. Én például az első iskolai fellépésemen elájultam. Azóta meg...
Tildy:
Mit csinálsz jövő nyáron? (link fent)
Csöndben megjegyzem, hogy azért Opera alatt még csinál érdekes dolgokat az oldal. Most például megnyújtotta a smájlikat mint nagymama a rétest.

-
Nimrod
addikt
Néhány hónappal ezelőtt amikor elkezdtem leiratkozni a spamekről ahogy bennük meg volt adva (katt ide oda amoda), az úgy tűnik, hogy működik. Egy vagy két hétig még kaptam spameket, de most már alig jön.

-
Nimrod
addikt
Tele van a tököm az összes munkáltatóval, gyáva nyulak. Azt bezzeg elvárják, hogy pincsiként nyőgjük a munka terhét, de ők nem képesek arra sem, hogy az embert visszahívják, hogy bocs, de nem kellesz.

-
Nimrod
addikt
Tegnap megint egyel nőtt a piaci hozzászólásaim száma, ami képtelenség, mert nem piacozom. Viszont azt sem tudom, hogy melyik topic számolhatta hozzá. Vagy ez szépen, lassan nő magától?

-
Nimrod
addikt
Egy olyan topicot nyitni, hogy kinek mi jár a fejében amikor nincs semmi dolga, az beteg ötlet?

-
Nimrod
addikt
A másik anyázása úgy tűnik, hogy nem magyar betegség. Mentor levlistán két napja más se megy, csak az hogy az amcsik és a németek mocskolják egymást. Akkor admin minek van?

-
Nimrod
addikt
Platán jó lett volna, csak ezt a talajt nem szeretné.

Meg ősszel lenne mindig munka a leveleivel.
Lehet, hogy marad az alma, vagy dió. Van néhány almafa, de nyeszlettek és már ki kéne vágni. Cseresznyefa volt, nemrég lett kivágva mert már haldoklott.
Hársfa kilőve, mert arra allergiám van.
Mi jöhet még szóba? Gyertyán, juharfa, bükkfa, mogyorófa, diófa. Majd utánanézek ezeknek.
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Ásó, kapa, kertészkedés.
Milyen fát érdemes ültetni, ami nagy árnyékot ad, sokáig él és elvan poros, agyagos talajon is? -
Nimrod
addikt
Világ kockái egyesüljetek, avagy jó reggelt.

-
Nimrod
addikt
Ki tudja, hogy a Campona felé a 138-as busz közlekedik-e rendesen, vagy van valami útlezárás?

-
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Mikor kezdődik az átállás? Ma éjféltől stop és legkésőbb hétfőn már on?
-
Nimrod
addikt
Megvan a tegnapi esti vérszívóm.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hajtom fel a paplant az ágyon, nézem, a szúnyog ott ücsörög a párnán. Puff.
-
Nimrod
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hátteret szokás homályosítani, csak ügyesen kell használni.

-
Nimrod
addikt
Jó reggelt!

-
Nimrod
addikt
Tényleg hülye ez a magyar posta. Később keltem ma, nézem, posta az asztalon (számlák), mondom mi van? Szombaton posta? Aztán később őseim mondják, hogy nekik is jött pár levél, ami már korán hajnalban be volt dobva, ezek meg később jöttek. Most vagy bagoly-műszak lett bevezetve a postán, vagy valaki volt olyan kedves és bedobta a félresikerülten kézbesített leveleket (köszönet érte, ez a sanszosabb).

-
Nimrod
addikt
Budapesten a 2-es villamos most jár? Ha csak a Vágóhídtól a Borárosig nekem az is elég, csak jó lenne tudni.

-
Nimrod
addikt
Jaj de édi

[link]
Előny:
- DOS operációs rendszer ismerete -
Nimrod
addikt
Hülyék napja van ma, komolyan mondom. Pár órával ezelőtt egy nő ment végig az utcán az esőben, közben ordítozott, magával beszélgetett vagy én nem tudom, a kutyáktól nem lehetett tisztán érteni.
Most hallom ugatnak a kutyák, az enyém is, kinézek, hát etnikum tolja a bálát (há nem kell takaró? occsóé adom), egyik kezébe vizesflakon, laza mozdulattal belevágja az árokba és mennek tovább röhigcsélve.
-
Nimrod
addikt
Jó reggelt PH!

-
Nimrod
addikt
Csak én vagyok kocka e vidéken?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jóccak mindenkibe. Picit hűvösebb van ma mint tegnap volt (legalábbis a hőmérő szerint), talán nyugodtabban alhatok.
-
Nimrod
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Arra gondolsz, hogy anno ha netán reklámoztad a melegséged akkor kaptál a gumibottal?
-
Nimrod
addikt
Mi a manó van? Nincs külföld, Gmail se megy.

-
Nimrod
addikt
Jó reggelt. Itt légy nem volt, van helyette meleg már most.

Tavaly vettem egy szobai ventillátort (occsó klíma), akkor nem sokat használtam, idén nyáron viszont megdolgozott/zik az áráért. -
Nimrod
addikt
tesztelek
nem értem
[Szerkesztve] -
Nimrod
addikt
Nekem a piacban hogy lehet két új hozzászólásom tegnap óta (adatlapom szerint), amikor legalább egy éve arra se néztem?
-
Nimrod
addikt
Ha minden fórumpost egy spam de nem minden post spam akkor ez most spam?
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS routerek
- Pánik a memóriapiacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)