Hirdetés
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
egykori
őstag
-
Mirman
őstag
Sziasztok!
Ma elég fura dolog történt. A telefonom egyszercsak kiirta hogy nem található benne sim. Fél percel később kiirta hogy kártya zárolva, adjam meg a PUK kódot. Ez meg is történt, majd új pin kódot kért amit meg is adtam . Utána újra elérhetővé vált a kártya.
Találkozott bármelyikőtök hasonlóval, mitől lehetett ez ? -
Diák66
őstag
No, hát csak lesz valami a Bakonyban a 3G lekapcsolásáig. Bakonybánk B20, Hánta B28, Várpalota B28 és a Digi Inotai bázisállomása mellé felkerültek plusz antennák, továbbá nem messze tőle egy 3 cellás új adótorony is épült. B3+B20. Valószínűleg a Digi antennák alá Vodafone antennák kerültek.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Ha veszek a gyereknek egy Vitamaxos feltőltőkártyát és rátőltők 3000Ft akkor azzal meddig lesz aktív a kártya?
-
törölt tag
válasz AMD Power #67317 üzenetére
A tuti100 elég gyenge csomag a tuti+ -hoz viszonyítva.
Kapsz havi ingyen 100MB-ot, aminek az értéke kb. 47 Ft az alábbi netes csomagból arányosan számolva: 166. oldal
cserébe nincs 300 Ft felett díjmentes beszélgetés, mint a tuti+ esetében.
-
törölt tag
-
MadMancs
veterán
válasz Diák66 #67306 üzenetére
Extra fejlődés.
Várpalota, elvileg lefedettségi térképén se híre se hamva 5G, ehez képest most tűnt fel hogy van 5G.
.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
tlala
addikt
válasz baloghgabor #67324 üzenetére
Ugyanez, nálam is - wifiről és mobilinternetről egyaránt.
Ez az app egy hulladék a korábbihoz képest.
Azt hittem, hogy ez az átállás fiaskó elmúlik ennyi hónap után, de nem, a webes felület is pocsék.
Egy szolgáltató ennyi hónap után sem tudja megoldani a saját maga okozott technikai problémáit, és ezzel a fogyasztókat szívatja, ez szégyen.
Remélem a GVH kiszab rájuk valami büntetést a fogyasztóknak okozott rengeteg bosszúság és időrablás miatt. -
MadMancs
veterán
válasz baloghgabor #67330 üzenetére
3G hálón nem olyan rossz ez.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz baloghgabor #67332 üzenetére
Lehet úgy vannak vele, ha működik már rendben van. :D
Egyébként tényleg volt tavaly olyan időszakom, hogy önként vonultam hasonló sebességre 3G hálóra, mert 4G még ennyit se tudott.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
baloghgabor
aktív tag
válasz MadMancs #67333 üzenetére
Az a baj, hogy a 3G borzalmasan rossz errefelé. A mérést is eldobálta párszor, mire egyáltalán tudott mérni. Még az EDGE is stabilabb, csak az már borzalmasan lassú tényleg. De hát ez van. Konkurencia még hitványabb, dolgoznék a kapott tablettal, amit csakis a saját kártyával szabad használni, wifivel tilos és nem is működik. Hát, otthon max EDGE van nekik, de érzékeli, hogy ez bizony kevés és pár perc után le is zár, hogy az bizony nem lesz elég neki. :( Mehetek arrébb pár km-t, és a kocsiban dolgozhatok. XXI. század, igen....
bégé
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
A My Vodafone továbbra sem működik? A kifizetetlen számláknál mutatja az előző havit, amit rendeztem, de nem mutatja az aktuálisat, amit emiatt nem is vontak le tőlem.
Let the Zone take me if I am.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! 19.-én van számlazárásom ès mèg mindíg nincs e havi elkèszült számlám. Esetleg megint gond van vodáéknál? Nem tudja valaki?
-
pitiless
senior tag
Tudom. De november van és látható 2 számla, amiből letölthető 1. A harmadiknál a 15 perces frissítés tegnap délelőtt óta tart. Hol a többi? Az appban viszonylag jól lehetett látni, de ott most nincs semmi. Hozzátenném, hogy annak örülök, hogy megjelent a számlázás alatt a nevemhez kötve az aktuális számla, amit még ki kellett fizetnem. A telenornál még a mytelenor fiókot is törölték, a számlát meg fizesd be úgy, ahogy akarod.
-
einstein
senior tag
Sziasztok!
Vodafone ügyfélszolgálata telefonon elérhetetlen. Már nem tudom hány percet várakoztunk a 1270-en....
Van valami írásos mód? Az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com -ra azt írja az összefoglaló, hogy írnom kell bele a személyes biztonsági kódomat, azt meg nem tudom...De az is jó, ha itt tudtok valami alternatív megoldást. A telefonról tudok hívást kezdeményezni, azonban nem tudok hívást fogadni, mert aki keres, annak azt mondja be hogy a "telefonszám nem megfelelő". Ez meg hogy lehet?
A hétvégén változtattunk csomagot, a céges "családi csomagos" flottánál kérték, hogy vegyük cégnévről saját névre a számokat. Ezt intéztem tegnap, de ettől függetlenül továbbra is flottában vagyunk... Valamit elszúrtak, vagy nem aktiváltak?Ez kabaré amúgy, hogy elérhetetlenek.......
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs