Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz #76055552 #66775 üzenetére
A szamlan szerepelne a havi torlesztes is,itt pedig csak egy osszeg szerepel,atol hogy reszletfizetes kent van emlitve,meg nem az.
Meg szerintem aki flottaban van,nem fogja elcseszni azzal,hogy nem fizeti.[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
neo-geo
aktív tag
válasz #76055552 #66944 üzenetére
Tehát akkor ezt nem is lehet telefonon intézni? Jó volna ha a számom maradna, nem kell nekem új SIM!
Biztos lesz ügyfélmegtartó? Nem másik szolgáltatóhoz megyek, csak feltöltősre váltok.
Tulipa: Köszi az infót, és az mit takar a +? Nem nagyon telefonálok, csak hívni szoktak.PSN-ID:Putyesz-HUN
-
addikt
válasz #76055552 #66961 üzenetére
simán csak a szám elhordozása nem opció? vagy az se működik a voda-nál épp?
amúgy az ezeréves 30-as számod él még, fizettél érte/töltöttél rá folyamatosan?
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Diák66
őstag
válasz #76055552 #67042 üzenetére
Azért valamivel gyorsabb, legalábbis Budapesten. A vidéki 700 MHz-es hálózat csak azért gyorsabb, mert nem nagyon engedik rá alapból a 4G telefonokat. Helyette 800 MHz-en "dugulnak el". Ha van 700 MHz és kell a gyorsabb net, a routeremet arra korlátozom, mert a 800 MHz általában terheltebb.
-
-
pitiless
senior tag
válasz #76055552 #67117 üzenetére
Nálam azon sajnálkozott, hogy régi ügyfél vagyok. Elmondtam, hogy megváltoztak az igényeink és khm... kicsit sem szimpatikus az új Red csomag (korlátozott net, fizess pluszban a teljes sebességért). Én Red Live-ról megyek most kártyásra, de ha nem sikerül, akkor hordozok. Ehhez már túlestem első körben az adategyeztetésen, mert a lakcímkártya száma 999999XL volt, ami hát nem épp fedi a valóságot.
-
pitiless
senior tag
válasz #76055552 #67181 üzenetére
Nekem most annyit mondtak, amikor jeleztem, hogy kártyás csomagra váltanék, hogy ha nem sikerülne átváltani (mi van???), akkor is mindenképpen lemondanám az előfizetést? Mondtam, hogy akkor számot hordozok, mert a számra szükségem van. Majd gyorsan egyeztettem velük az adataimat. Meg sem próbáltak marasztalni. A Red Live-ot nem tarthattam volna meg ha hosszabbítok, ha meg nincs hűségem, akkor nem adnak a vezetékes közös ügyfél miatt kedvezményt.
-
gabor9991
őstag
válasz #76055552 #67188 üzenetére
Fogalmam sincs mi az oka.
Klímás fórumban is gyakran írják hogy 1 milliós klíma romániában kb. az itthoni ár fele Vagy az építőanyag szintén jóval olcsóbb odaát.
Ezt a Matolcsy adót már többször olvastam hogy ez az ok, persze nyilván nem emiatt van a dupla ár itthon, a másik érv meg a világszínvonalúnak tartott hálózat, hogy azt kell megfizetni, mert Németországban, Angliában meg a hanyatló nyugat több országban vagy Romániában hiába olcsóbb a szolgáltatás ha nincs mindenhol használható hálózat.
De itthon a föld alatt is tudsz 4G-n torrentezni és ezt ki kell fizetni.
Illetve van még egy indok amit olvastam az pedig az, hogy sok a flottás előfizetés ahol gombokért minden van ezt kell kifizettetni a balek lakossági tarifákat használóknak -
sifarr
senior tag
válasz #76055552 #67371 üzenetére
Ha hiszed ha nem, "B" szolgáltató rögzített rosszul, és "B" fizetett a végén 15 ezüst kötbért.
Én ezt elhiszem. Annak ellenére, hogy pl. prepaid éves adategyeztetése nem nagyon működhetne automatikusan, ha nincs azonnali egyeztetés az állami adatbázisban. Főleg, ha ennek során új névre írod a kártyát.
Tehát elhiszem.De akkor Onderon szidta a Vodát, mert nem sikerült a Telekomtól számhordoznia a Vodához.
Végig olyan észrevételt kapott, hogy ez a Telekom miatt van, ott a hiba.
Te is ezt írtad:
A telekom rosszul rögzítette a születétési helyed, mert náluk lehetséges
azaz szerinted a Vodánál nem lehet hiba.
Most meg azt írod tapasztalatból, hogy a számot átvevő szolgáltató is hibázhat.
Én itt nem kevés ellentmondást érzek.Ha ehhez hozzáveszem, hogy az elmúlt hónapokban a Voda rendszere erősen "köhög". Állandó panaszok olvashatók mindenféle ügytípusban, akkor statisztikailag nagyobb a valószínűsége, hogy a Vodánál van a probléma és nem a Telekomnál.
Ahogy Onderon feltételezte. -
baloghgabor
aktív tag
válasz #76055552 #67401 üzenetére
Hát ennyire, sőt az sincsen kihasználva, pár KB megy el csak havonta, mert ... De inkább nem is írom, mert a hálózat olyan, amilyen és nem küldi rendszeresen. Szóval, dísznek van, néha rárakom valamelyikre, hogy stresszeljek egy kicsit, hogy 2 másodperc alatt 5 km távolba került a Macs. 🐱
bégé
-
-
simpley
őstag
válasz #76055552 #67515 üzenetére
Technikai oldallal?
nekem csak a problémáim vannak vele. Kezdődött ott, hogy mikor áthordoztam egy számot az csak "beragadt" és először nem is látták hogy az adott számra hordozás is lett indítva. Másik, hol küldtek számlát hol nem, volt olyan hogy kijött a számla "203 Ft-ról" holott 12 200 Ft-nak kellett volna lennie a szerződés szerint fixen. Ja, és ez még 2020 elején volt nem az új rendszer bevezetésével...signed by simpley.
-
simpley
őstag
-
baloghgabor
aktív tag
válasz #76055552 #67624 üzenetére
Gondold el, hogy feltöltőkártyás és éves adategyeztetés lenne, de valamiért mégsem megy neki....
Red-es, de szeretne mégis barangolni, mondjuk Szerbiában, ami nem EU, és megkérdezné az ügyfélszolgálatot mondjuk, mégis hogyan...
De lehet kimaradt mégis valami belőle?! 🥴bégé
-
törölt tag
válasz #76055552 #67703 üzenetére
Nah ugye, mondtam a Tuti100 kapcsán, hogy a Tuti+ ki lesz vezetve.... rövid időn belül...
Ez is kicsit olyan akció, mint Edigitálnál a Szuper 7-es... ezzel reklámoztak -3% kedvezmény elvesztését (előtte 10% volt, állandó). Itt a 100 mb net a szépség tapasz... Amúgy ez a változás, pl lehet az ügyviteli rendszer cseréjének sikertelensége okán is... mert végül is egy visszalépésként is tekinthetünk rá.... (legalábbis a tuti+-hoz képest, a sima tutihoz képest nem).
-
Landsmann
addikt
válasz #76055552 #67729 üzenetére
Nekem nincs jó tapasztalatom az NMHH-val. Igaz, azok spam ügyek voltak. Az elmarasztalt spamelőket arra kötelezték, hogy az eljárási illetéket fizessék meg nekem. Nem tették. Reklamáltam a hivatalnál, azt mondták, nincs rá eberük kapacitásuk, hogy ezzel is foglalkozzanak. Ha odáig érnek, rátérnek a dologra. Tehát van egy hivatal, ami hoz egy határozatot, de az már nem érdekli őket, hogy a kötelezett betartja-e azt vagy nem. Amikor jelzést kapnak erről, akkor meg az a válasz, nincs rá idejük. Szép hozzáállás.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- BMW topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs