Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Teal'C #66350 üzenetére
Nem vagyok befogadó, hát... akkor kompenzálom, mindjárt megyek a határra pár afgánért
Attól, hogy nem szerepel, még simán lehet rá hívás... más részt, ha már van akkor... na mind1... "érdekes élet felfogás".
A legtöbb ember aki ismerek, annak vagy van vezetékes vagy nincs. Elég kevés lehet, aki direkt azért vesz, mert úgy olcsóbb... lehet konvergál a számuk a nullához. (valószínüleg mással kiváltják pl internet+tv)
Egyébként persze, tőlem mindenki azt csinál amit akar
Aki akarja állítgassa a telefonját ahogy akarja. Én spec ezt teljesen feleslegesnek tartom.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Család.
Jogos. Mondjuk erre nekem az a megoldásom, hogy ütemezett ne zavarj mód éjjelre. Kivételek között vannak a kedvenc névjegyek. Így a szűk család elér. Mindenki más meg kuss.
Baleset. Ezzel az a baj hogy nem fog belenézni senki telóba, Győrfi Pali is kampányolt sokáig mikor terjedt az ICE hülyeség, meg rendőrség is, hogy NEM fognak senki sérült, beteg, halott telefonjába belenézni kapcsolattartás miatt, mert nincs hozzá joguk.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
asdf_
veterán
válasz #33802016 #66351 üzenetére
Az ifjúság viszont cord cuttingot játszik, nincs szüksége kábel TV-re, elég neki az internet, a többit pedig streameli, a csóróbbja, kevésbé becsületesebbje torrentezi (vagy épp a nem ifjúság A szolgáltatótól kér TV-t -mert pl. iptvnáci-, B-től meg netet és kényszerűen telefont). Csak van az az apróság, hogy amíg egy szóló netet nekem pl 7325 Ft-ért ad havonta a Telekom, addig ha kérek mellé telefont, amit az életben nem használok majd semmire, akkor rögtön 4200+640 Ft lesz belőle. Az meg majdnem 2500 Ft különbség havonta. Persze hogy kéri az ember a telefont.
Nemrég volt valami nmhh stats, sajna nem találom, az előfizetett vezetékes telefonvonalak valami 10-20%-ára nincs is készülék kötve.#66352 MadMancs
Biztosan van rá joguk, hiszen én is visszatarthatom a rablót a hatóság megérkezéséig, aztán ugye elvileg személyi szabadságot korlátozok. A nagyobb jó felülírja a kicsi Péterfalvit (de persze ha van irat, akkor nem nyúlkálnak telefonban gondolom, mert akkor megoldják máshogy). Nem mellesleg sokszor még kutakodni sem kell, mert nem egy telefonban feloldás nélkül, a vészhívó menüben el lehet helyezni a kontaktot:[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
A számlabefizetés most sem megy Kétszer próbáltam, miután visszaigazolom a telefonos appban, hogy mehet a terhelés a böngésző csak teker és teker
Többször inkább meg sem próbálom, mert még a végén az összes tranzakciót lerántja.[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
MadMancs
veterán
válasz SpongyaBob #66354 üzenetére
Én reggel sikeresen befizettem appon keresztül. Elsőre. Otp + MasterCard.
És most is gyorsak voltak, rá 1 percre már nullás egyenlegem lett. Ez mondjuk kb az egyetlen pozitív hozománya az átállásnak.
Az mondjuk nem tudom szamít e hogy kártya mentve van voda fiókban.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
baloghgabor
aktív tag
Nálam 27-e volt a határidő, elsején sikeresen teljesítették a csoportos beszedési megbízást, ami meglepő módon mára oda is ért hozzájuk. Még SMS-ben tájékoztattak is róla.
bégé
-
törölt tag
válasz MadMancs #66352 üzenetére
Nálam ha csendes mód, akkor teljes ne zavarjanak. A sima, az nem sokat ér legalábbis, amikor egyszer próbáltam... A teljes viszont tökéletes volt. Ugyan úgy jöhetett értesítés de semmi hangja nem volt.
Amúgy ehhez a témához, van olyan orvos aki pl rendelési időn túl nem foglalkozik ezzel. Nem is köteles foglalkozni.
Kicsit az a baj a mai világgal, hogy mindent is online akarunk... nincs offline. Amikor csak a jelen, a pillanat van. Nagy nagyon beszűkült.
"elég neki az internet, a többit pedig streameli, a csóróbbja,"
Lehet meglepődsz, de ismerek olyant, akinek net+tv van. És telefonról netezik, mert laptopja sincs, és tv-n nézi a youtube-ot, meg a kábeltv-t.
De van olyan is, akinél csak net van, vagy az is csak mobil, mert előfizetése van. Egyáltalán nincs mindenkinek minden szolgáltatása feltétlenül.
Most pl Telekom topicba sokan úgy vannak, hogy legyen 2000-es net, mert csak pár száz forint különbség, miközben eszközei nincsenek hozzá, és 99,9%-ban az 1000-est sem használja ki. Nah kb ennyit ér, a plussz telefon is szinte.
Mind1, ha már van egy szolgáltatás, amit fizetsz, akkor semmiből nem áll használni. Akár egy irányba... ha más nem...
De nyilván különbözőek vagyunk...
Szerintem amúgy sem jó irány, hogy az "internet" tanítja a gyerekeket, fiatalokat... már csak azért sem (mert a nyilvánvaló pozitívumai ellenére), az interneten sokkal nagyobb baromságokat össze lehet hozni, találni stb. De nyilván ez is sok tényezős téma.
" az életben nem használok majd semmire, akkor rögtön 4200+640 Ft lesz belőle. "
Hát még ha +tv-d vagy mobilod is lenne előfizetéses... Van amúgy olyan szolgáltató, ahol max a netért kapsz vmi minimális kedvezményt. És tök mind1, hogy hány szolgáltatásod van náluk."A nagyobb jó felülírja "
Persze, szerelemben, és háborúban mindent szabad ugye?[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Második számla jött meg, amiről semminemű értesítést nem kaptam. Most direkt megvárom a befizetési határidőt, hogy jön-e addig valami.
-
MadMancs
veterán
Mobil fronton nekem sincs semmi értesítés. Vezetékes az működik email+sms. Pedig ugyanaz a mail és a telefonszám mindkét fióknál.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MR ME
aktív tag
Köszi mindenkinek, ha a chrome-ot beállítottam alapértelmezettnek valóban sikerült bejelentkezni!
-
janakbacsi
őstag
Új telefonszámot szeretnék kérni, mennyi ennek a díja a vodafonnál?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Caranita
aktív tag
válasz janakbacsi #66367 üzenetére
7000, de ha zaklatásra panaszkodsz, pl a szám előző tulaját keresik a behajtók, akkor ingyen cserélik
ha nem sikerül ez mégse, vegyél egy prepaidet másik szolgáltatónál, majd hordozd rá a számot az előfizudra, Vodánál van utólagos ráhordozás is
-
asdf_
veterán
válasz janakbacsi #66367 üzenetére
ÁSZF, ^F számcsere és annyit. Ha frissen kaptad meg valaki más korábbi számát és fixen az előzőt keresik rajta (cég, vállalkozó, ilyesmik), akkor ingyen lesz.
-
Nikaré
őstag
válasz janakbacsi #66370 üzenetére
Letiltás nem megoldás?
Az új számodat is megtudhatja, közös ismerőstől stb. -
asdf_
veterán
Letiltod, vagy feljelented zaklatásért. Én egy hülye miatt biztos nem cserélnék számot.
-
Caldera
aktív tag
Telefonba fekete listára kell tenni, híváskor rögtön elutasítja. Ezért kár számcserével időt, pénzt tölteni.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Teal'C
veterán
A voda ragálási ideje 30 naptári vagy munkanap?
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
wwhy
veterán
A V-nak van valamilyen mobilvásárlási app-ja Ami nem lottó vagy autópálya-matrica. El kellene költsem a bánatpénzt, amit kaptam tőlük a számhordozás meg nem valósulása miatt
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Pravingo26
újonc
Sziasztok! Hát nekem elegem lett a vodafoneból egy életre. Amennyire rqgaszkodtam hozzájuk, most annyira akarok szabadulni tőlük. Tusom, hogy a rendszerük nem az igazi, de kiváncsi vagyok , hogy rajtam kivül járt-e még valaki úgy , mint én. Október 4- én bementem az üzletbe szerződést hosszabítani és készüléket szerettem volna kihozni. A szerződésem okt. 15-én lejár. Simán ment minden , a készülék a kezemben volt már csak meg kellett várni , hogy aláirjam. Na itt kezdödött el minden. A rendszerük nem írta át a hűségidőt. Ügyintéző telefonál utána közli velem, hogy mi a helyzet és hogy így a készüléket nem hozhatom el. És hogy sztornozni kell az egészet, ani kb 30 nap . Online felületen az új díjcsomagban vagyok és ott vírit a készülék is , amit nem kaptam meg. Felhivtam telefonon őket kb 1 órán kereaztül hallgattam, hogy mennyire fontos a hívásom és tartsam a vonalat . Tartottam amig nagy kegyesen felvették. Jöttek a szokásos szöveggel , hogy igy meg úgy sajnáljak , meg hát hogy ez rendszer hiba és persze utána neznek, hogy mi is a hiba és hol akadt el a dolog. Ma felhivnak és közlik, hogy meg kell várnom , amig a visszaforsítás megtörténik, ami kb november eleje lesz és utána újra indíthatjuk a dolgot. Meg persze ott van a készülékre rögzitve a kedvezmény , meg adnak havídíj kedvezményt is. Közöltem, hogy nem fogadom el az ajánlatukat okt.15-én mivel lejár a hűségidőm így szüntessek meg az előfizetést. Ekkor közli velem, hogy hiaba jár le a hűségidőm 15-én nem tudom megszüntetni az előfizetést , mert meg kell várnom amíg ez az egész dolog helyre áll és megtörtenik a visszafordítás különben a rendszer kiszámlázza nekem a készüléket, amit nem is kaptam meg. Na itt akadtam ki de rendesen. Meg tehet ilyent a Vodafone? Közeles vagyok várni addig, amig a rendszerük helyre hozza amit elszúrtak? Mi a garancia, hogy nov.elejére vissza lesz állitva a díjcsomagom. 2 hónapja rossz a rendszerük. Köteles vagyok kivárni , amíg helyte hozzák vagy álljak a sarkamra és igen is megszüntethetem az előfizetésem a hűségidő lejárta után? Kiszámlázhat olyant a vodafone, amit nem kaptam meg?
-
4Grider
nagyúr
válasz Pravingo26 #66377 üzenetére
Természetesen nem kötelezhetnek semmire azzal kapcsolatban, ami az ő ügyviteli rendszerük hibájának a következménye. Csak ott a bökkenő, hogy ha a rosszul működő rendszer nem enged el, akkor hiába kapálódzol jogosan, még nem fognak tudni az ügyintézők elengedni, mert ők is a rendszer alapján kell hogy dolgozzanak. Ebben akkor sem lesz változás, ha kihívod rájuk a katasztrófavédelmet.
Amit javaslok: Vetess fel panaszt (legjobb írásban, pl. a weboldalon bejelentve), amiben jelzed kártérítési igényed, ha a hűségidő után indított számhordozásod elutasítják. (Már ha tényleg el akarsz innen menni, az üres követeléssel ui. könnyen lebukhatsz.) És legyél türelmesebb, még így bő két hónappal a rendszerváltás után is... -
törölt tag
válasz Pravingo26 #66377 üzenetére
"Tartottam amig nagy kegyesen felvették"
Azért belegondoltok, abba, hogy ők addig nem ping-pongoznak, meg szívatják az ügyfelet, hanem tényleg elfoglaltak lehetnek? (vélelmezem).
" Ekkor közli velem,"
Nekem a telekomnál volt olyan, hogy felhívtam őket reklamáltam (nem tudták levonni, majd jött a epack kedvezmény elmaradás, meg figyelmeztetés felszámolás.) Ügyintéző azt mondta, ha most befizetem, persze minden rendben lesz és köv hónapra nem lesz gond a kedvezménnyel sem.
Eltelt 3 hónap vagy 4 mire ténylegesen beállt a dolog. Utána írtam egy panaszt, amit megvizsgáltak, és korrigálták a dolgokat, ami a mostani októberi számlán fog megjelenni.
Tehát ebből kiindulva, én panaszt írnék, le írnám az egész story-t, minél több információval, alátámasztva - akár beszélgetések, ha van. És akkor valószínüleg utólag rendezik a dolgokat.
DE mondjuk, ennyi erővel elfogadhattad volna az ajánlatukat, jobban jártál volna vele. Eleve egy csomó idegeskedéstől is megkíméled magad, másrészt meg számold ki a havidíj kedvezménnyel mennyivel jöttél volna ki jobban... gondolom 2 évre kötötted volna min.
"Kiszámlázhat olyant a vodafone, amit nem kaptam meg?"
Ha jól értem akkor van egy vásárlás és van egy törlés folyamat, ha utóbbit törlik, akkor vásárlásnak minősül, mintha megkaptad volna... Rendszer alapján igen(?). Jogilag, emberileg... már kevésbé...Amúgy mi tart ezen 30 napig?
De szerintem ott rontottad el, hogy a kedvezményes ajánlatot nem fogadtad el... feltételezem jobban járnál mintha átmennél bárhova máshova. (bár erre még lehet lehetőséged, feltételezem... csakígy felháborodva... lehet rosszabbak a pozíciók).
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Most kivételesen,kellemeset csalódtam Volt 34 ezer túlfizetésem,valószínű,még ez maradt a közel két éve befizetett forgalmielőlegből.
Pár napja kijött 28ezer,hogy fizessem be,túlfizetésből meg már csak 3500ft-ot írt.
Mérgelődtem is,hogy mért nem számolja le a túlfizetésből
Most beléptem,mondom kifizetem a számlát és már jóvá is lett írva
Úgy,hogy akinek túlfizetést ír,az ne kapkodja el,hogy befizeti a számlát,mert be lehet,de egy kis türelemmel a rendszer majd jóváírja.
Kivételesen ez egy pozitív hozzászólás…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
asdf_
veterán
válasz MadMancs #65727 üzenetére
Megpróbálták magyarítani kicsit:
Szolgáltató rögzíti, egyúttal tájékoztatja az Előfizetőt, hogy az APN-t (Access Point Name, azaz a hozzáférési pont nevét) az Előfizető állíthatja be, az Előfizető építi fel és bontja a mobilinternet kapcsolatot a telefonkészüléke beállításával. A Szolgáltató által kibocsátott, szolgáltatásra vonatkozó számlán ezen előfizetői beállítások függvényében jelenik meg az Előfizető forgalma.
Technikai háttér: ha a mobil rádiótelefon-hálózat alapértelmezett kapcsolódási pontja (APN) akár az előfizető beállítása következtében eltér a készüléken beállított értéktől, akkor 4G hálózaton két külön PDP (Packet Data Protocol) session keletkezik. Amennyiben a készüléken az adatforgalmat Előfizető letiltja, úgy csak a készüléken beállított APN kapcsolata kerül lezárásra, míg az alapértelmezett APN-en felépített kapcsolat aktív marad. Ennek következtében az adatkapcsolat nem biztos, hogy az Előfizető által felépített, majd lezárt kapcsolatok szerinti bontásban, részletekben kerül rögzítésre a Szolgáltató által, hanem előfordulhat, hogy több adatkapcsolat együttesen kerül rögzítésre, számlázásra.
-
szebe
addikt
Na, szóval: holnapi határidejű számlám továbbra sem tudom megnyitni, se mobilról, se böngészőből (több félét próbáltam, semmi). Csak a befizetésre váró tételt látom.
A számla létrejöttéről egyébként se SMS-t, se e-mailt nem kaptam...[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
-
mickemoto
őstag
Mobil app belépésnél másnak is böngészőn kell belépni?
-
aranesp
csendes tag
Elsősorban azokat kérdezném akiknek RedFree csomaguk van. Pár napja megjelent a Passok között az 5G bekapcsolása mint opció. Aktivizálni persze nem tudom állandóan " Hiba történt a művelet végrehajtása közben" szöveggel kidob. Tapasztalatok?
-
törölt tag
-
Landsmann
addikt
válasz #33802016 #66394 üzenetére
Azért erre kíváncsi leszek, hogy ezt mégis hogy viszik véghez. Ki áés hogy ellenőrzi, hogy ténylegesen 3G-s készüléket használ az illető? Nem pedig egy nem használt 3G-s telefonra fogja rá, hogy ő még ezt használja, közben meg nem is.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
törölt tag
válasz baloghgabor #66395 üzenetére
Köszi, nekem nem kell Van otthon vagy 4 mobil is ami max 3g-s, de több inkább 2g-s a többség És ezek még működnek is. Nem működőből meg még lenne pár...
Amúgy meg mi ez a szöveg "Szia Uram".
" Ki áés hogy ellenőrzi, hogy ténylegesen 3G-s készüléket használ az illető? "
Felételezem 3g-s max készüléket kell leadni vásárláskor... Mint amikor voltak ilyen csere akciók, hogy beszámítják a régi tv-t stb...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz baloghgabor #66399 üzenetére
Igen sejtettem, hogy vmi ilyesmi "kulturális kisajátítás". De ez hogy jön ide a hírhez... no mind1... (persze sejtem miért írtad).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- Tőzsde és gazdaság
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Minden ami hőszivattyú
- Óra topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest