Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Vodafone Red, Go Start és Go Extra ajánlatok visszavonásig érhetők el lakossági előfizetők részére, új, 2 éves, határozott idejű szerződéssel készülékvásárlással (a készlet erejéig) vagy 1 éves határozott, illetve határozatlan idejű szerződéssel készülékvásárlás nélküli konstrukcióban.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Bozek
nagyúr
válasz gabor9991 #47463 üzenetére
Van ilyen is, de találhatunk példát a másikra is.
iPhone X (64 GB): 373090 Ft (Voda), illetve 379990 Ft (Edigital).
Sony Xperia XZ1: 186190 Ft (Vodafone), illetve 195490 Ft (Edigital). És ez az utóbbinál ~230 ezerről van leakciózva.
A Vodánál mindkét esetben a feltöltőkártyás árakat vettem figyelembe. Tehát ha függő is a telefon, az első feltöltés után ingyen függetleníthető.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Vodafone karácsonyi "képeslap"-ot vagy üdvözlőképet tud valaki linkelni?
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Varesz_86
aktív tag
Sziasztok a social pass dolog a Facebook lite alkalmazáson is működik? Köszönöm a választ ha esetleg valaki tudja
-
greenmeister
tag
Vodafonehoz jottem nemregen at egy flottaba lepessel. Amennyiben szeretnem oket esetlegesen a huseg leteltevel elhagyni, meg fog keresni valaki az ugyfel megtartása miatt. Ugyertem, ha nem publikus csomag elofizwtojuk vagyok akkor is fognak velem esetleg alkudozni?
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
törölt tag
válasz greenmeister #47475 üzenetére
igen.
-
w.miki
veterán
amennyiben előtte jelzed nekik, hogy komolyan lelépnél
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
greenmeister
tag
válasz w.miki #47477 üzenetére
Ez mindenkepp jo hir. Magas az internet ara ebben a flottaban. Ezert mindenkepp kicsi korrekcio ezen.
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
K1nG HuNp
őstag
nem valoszinu
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
greenmeister
tag
-
Red_Bull
aktív tag
Üdv!
Kb. 1 hónapja letiltott Vitamax SIM kártyát újra lehet valahogy aktiválni? Nem volt soha feltöltve pénzzel, csak aktiválva lett pár hónapja.
-
törölt tag
válasz Red_Bull #47485 üzenetére
ha jól tudom 120 napig él a SIM, amiből 90 napig aktív. Ebben a 120 napban kell feltölteni. Volt már arra példa (ismerettségi körömben) hogy valaki elfelejtette feltölteni a kártyáját (fiókban pihent, mert cégest használt) aztán kikapcsolták. Felhívta a vodát és méltányossági alapon, feltöltést követően visszakapcsolták.
Az egy másik dolog, hogy egy "szűz" kártyával (ami semmilyen profitot nem termelt nekik) megteszik-e ugyanezt. Amennyiben havi díjas szolgáltatással kéred vissza, úgy szinte biztos, hogy megteszik.
-
Esqs
tag
Üdv!
A Tudakozó nálatok is mindig ezt írja ki?Hibásan töltöttél ki egy vagy több mezőt! Kérjük, ellenőrizd!
Hibásan kitöltött mező: Ellenőrző karakterek -
Compaku
tag
Üdv
Valaki tudna segíteni Vodafonenal hogyan működik a díjmentes fuggetlenites ha lejárt a hűség a telefonról? Iphone6rol lenne szó.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
PÜ-re illik válaszolni!
-
feco70
senior tag
Nem semmi, már náluk vagyuk 10 éve minimum. Csomagválltás, aztán számla 17000 ezer, kérdezem hát ez mi?
Bla Bla Bla,3gb net, plussz van 1gb net amiről nem tudtam, én nem kértem, majdnem kettőezer, vagyis négy ezer, kettő sim kártya. Majdnem megmagyarázta,
mi a francnak szószarkozok velük.
Bemegyek rá bórítom az asztalt, nem vagyok egy aggresszív, csak nem bírom mikor hülyének néznek. -
ElektrikusDE
senior tag
Nekem is ugyanezt irja:
"Hibásan töltöttél ki egy vagy több mezőt! Kérjük, ellenőrizd!Hibásan kitöltött mező: Ellenőrző karakterek"
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Esqs
tag
válasz ElektrikusDE #47493 üzenetére
Már legalább idén szeptember óta ilyen. Hiába írom be jól a captcha-t, mindig azt írja ki, hogy hibásan írta be.
-
titán
-
Compaku
tag
Ez a probléma, eredeti vásárló cég is volt, és azóta már átment pár tulajon a teló.
Esetleg ha cégtől tudnék adásvételit, imeivel ők azt elfogadhatják?[ Szerkesztve ]
PÜ-re illik válaszolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest