Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sholom
tag
1GB Zsebnettel mar jon a 4G a Vodafone "szekhaznal".
-
Dave1984
őstag
3g-n http://www.speedtest.net/my-result/a/1370244292 nekem elég.
Mobilról meg mindig nem lehet képet linkelni[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Oliverda
félisten
válasz kovsol #35150 üzenetére
Kár hogy még elég foghíjas a lefedettség.
És akkor a 4G ebben az esetben egyenlő az LTE-vel? Mert nekem korábbról úgy rémlik, hogy egy telekomos ismerősnél LTE felirat volt a fejlécben, nem pedig 4G.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
badabum
tag
válasz Dave1984 #35156 üzenetére
Az Lte-t nem csak a sávszélesség növekedése jellemzi,ez már új technológia, amelyet kifejezetten internetre fejlesztettek ki.(ezért vált vissza 3G-re telefonáláskor a mobil) Volt szerencsém kipróbálni a telekom és a vodafone hálózatát is,és meg kell hogy mondjam a böngészési élmény ugyanaz mint az PC-nél.Mintha az otthoni wifi hálózaton neteznék,az oldalak (asztali módban) egy az egyben ugyanolyan gyorsan betöltődnek(Ez persze készülék függő is).Egyébként is a 3G csúcsidőben telítődve van,akinek Lte képes készüléke van 1-2 évig kánaán lesz mivel még relatív kevés a kompatibilis telefon és kongani fog az ürességtől.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Oliverda #35157 üzenetére
Nekem is LTE-t ír ki az 5s (Telekomos vagyok). Honnan van a telód? JB van rajta?
Valószínűleg tényleg szolgáltatói oldalon engedélyezték neked az LTE-t, telefon oldalon már iOS 8.0 óta ott az LTE kapcsoló Vodánál is.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
polonic
félisten
válasz szabogabor10 #35161 üzenetére
Az a kapcsoló 4g a vodánál. Teljesen mindegy mit ír ki. Megy az lte/4g a vodánál és kész, ez a lényeg.
-
veterán
-
Oliverda
félisten
válasz szabogabor10 #35161 üzenetére
Szintén 5S (8.4, no JB), és bár itthon vettem, de angol töltő volt hozzá, ergo sanszos, hogy UK modell.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
atosan
veterán
válasz szabogabor10 #35163 üzenetére
Már írták, telefon gyártó, vagy rom függő, LTE egyenlő 4G és fordítva.
Maine coon
-
veterán
-
veterán
válasz Grande Ale #35169 üzenetére
Én meg már láttam olyant, hogy Samsung írt ki LTE-t telenoros kártyával. Szóval teljesen változó.
-
Varszegig
veterán
Eltekintve attól a problémától, hogy mit ír ki a telefon ( ) most akkor a Voda elkezdte más díjcsomagok felngedését a 4g-re? Kártyásokat is?
-
veterán
-
polonic
félisten
válasz Grande Ale #35169 üzenetére
Nem lényeg. 4g/lte ugyanaz. És igen, szolgáltatófüggő, a carrier bundle határozza meg, amit a telefon tárol.
A samsung meg ezzel megtéveszti eléggé a vásárlóit. A hspa+ soha nem lesz 4g technológia.
-
polonic
félisten
válasz szabogabor10 #35172 üzenetére
A mi üzleti előfizetésünkben és céges flottánkban már alapból volt 4g.
Szóval nem tudom, hogy mi alapján szűrték eddig. Lehet kiemeltségi szinttől függ, nem tudom. -
Oliverda
félisten
Milyen frekin megy a Vodánál a 4G? Papíron többet vagy kevesebbet fogyaszt a készülék 4G hálózaton?
-
Varszegig
veterán
válasz Grande Ale #35173 üzenetére
Valaki írta, hogy zsebneten megy a 4g, ezért kérdezem. Ha valakinek menne MAX L-ben, már holna indítom a számhordozást
-
Oliverda
félisten
válasz polonic #35179 üzenetére
BP-n belül is 800 MHz? Sűrűn lakott településekre korábban nem volt jellemző az ilyen alacsony frekvencia. Anno a 2G is ketté volt osztva: városokban 1800 MHz, falvakban 900 MHz. Persze nyilván egy teljesen más technológiáról van szó.
-
veterán
válasz Oliverda #35181 üzenetére
Többen írták, hogy egyelőre még BP-n is 800-at használnak, ami nem túlságosan előnyös. Aztán később ki kell építeniük a 2600-at is, csak ez sok idő lesz, mivel nagyon sok adóállomást kell telepíteniük.
-
Dave1984
őstag
válasz badabum #35160 üzenetére
Tudom, de mi értelme amikor a Redesek is csak 500megat kapnak? Így is ha tényleg úgy használnám a mobilnet et ahogy szeretném kb 2napig lenne elég az 500mega! Így opera mini és visdzafogott netradiozassal épp elég, de nem tudom úgy használni ahogy szeretném.
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
veterán
válasz Dave1984 #35185 üzenetére
De ez csak a Basic, a Red Extra EU 4 GB-ot tartalmaz, a Medium pedig 2 GB-ot. Egyébként tapasztalatom szerint sokkal gyorsabban reagál az LTE böngészéskor is az oldalváltásokra. Tényleg olyan, mintha wifit használnék. Szóval nem csak sebesség szempontjából előnyösebb.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
-
Oliverda
félisten
válasz polonic #35187 üzenetére
A Digi a Voda hálózatát használja nem? Na most ők nyertek az 1800-as tartományból, így nem zárom ki, hogy azt inkább bérbe adják a Vodának a teljes hálózat további használatáért cserébe.
-
Frenky25
tag
Én abban bízok, hogy a Voda is bevezet egy korlátlan böngészés és e-mail szolgáltatást.
-
polonic
félisten
válasz Oliverda #35188 üzenetére
Digi még nincs. Vagy a virtuális szolgáltatásra gondolsz? Azt nem tudom, melyiket használja.
Ők 1800-at nyertek, egy 10 mhz-es spektrumot. Én is azért írtam offba az 1800 mhz-et.
De ez nem így megy, hogy egy 10 mhz-es spektrumért egy egész hálózatot odaadunk a diginek. Legalábbis én nagyon meglepődnék, ha ez így történne. Egy nagyon drágán kiépített és üzemeltetett hálózatról van szó. És most nincs megszabva az nmhh részéről semmi, hogy bármi roamingot kéne biztosítani a negyedik szolgáltatónak, de még maximális ár sincs. -
Oliverda
félisten
Ja, kevertem a UPC-vel. Mindenesetre itt már felmerült a roaming megállapodás lehetősége. Kíváncsi leszek mi sül ki belőle.
-
Oliverda
félisten
Tekintve, hogy csupán az 1800 MHz-es tartomány áll rendelkezésükre, valószínűleg a saját hálózatukon is csak mobilnetet fognak szolgáltatni. Persze oda sem ártana egy izmos konkurencia.
-
zsolez76
tag
Vééégre! Mától felengedett a voda a 4G-re! Vannak még csodák! (vasas flotta tarifa)
-
kovsol
titán
válasz MrPeekaboo #35198 üzenetére
iOS 8.4 nálam is. Carrier verziót hol tudom megnézni? Gondolom a "Szolgáltató: vodafone HU 20.0" jelentheti azt.
May the Force be with you!
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs