Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
n@p@lm
őstag
nyugi!
a vodának nem érdeke hogy te ingyen telefonálj a viberrel!
használd a gsm hálót 40-50 forintos percdíjjal, küldj őskövület sms-t szintén hasonló tarifával.
annak idején amikor indult a mobil adat szolgáltatás szó sem volt arról hogy bármiben is korlátoznának.
vettem 500 mb-ot és arra használtam amire akartam.
most meg veszek 500 mb-ot és MEGMONDJÁK hogy mire használjam, mert nekik így a jó!
b+ szolgáltató (bármelyik), én nem 500 mb youtube adatot veszek, hanem 500 mb-t leforgalmazható adatot!
amire akarom, érted!
jön a digi és szívni fogtok mindannyian! lesz itt sírás!
nem azt mondom hogy az lesz a trend mint Romániában 8óriási árletörés), de hogy a piacot rendesen felkavarja (szerintem) az biztos!
egyébkén "nem zavarásban" a tmob jobb mint a voda.
az lte hálózata meg messzemenően a legjobb, kis 5000 faluban is hasít az lte.
voda egyelőe meg csak a red-eseket engedi fel a teszt hálózatára.rq, gg, csácsá.
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Én azt hallottam, hogy Move csomagoknál pl. tiltja rendesen a T is a VOIP-ot. A régebbi csomagoknál van, hogy nincs ilyen tiltás. Ill. ha már régóta megvan a csomag. De le van ez írva minden szolgáltatónál a hálózatsemlegesség résznél. És ha most veszel előfizut, akkor arra az fog vonatkozni, ami oda le van írva. (tiltott vagy nem a voip) Amúgy meg VPN.
-
Dave1984
őstag
Ezt azert gondold újra! Varoson kivul szinte mindenhol 900mhzes 3g hálózata van,ami kb ugyanakkora lefedettséget biztosit mint a 2g!És nagyon stabil!Városon belul tényleg vannak hiányosan lefedett teruletek (Szekszárd) és sajnos olyan hely is van ahol beltéri lefedettséget jelez a térkép de mégsincs!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Bozek
nagyúr
Jah, már értem. Te összehasonlítottál két olyan árat, aminek köze nincs egymáshoz. Go-ban 160 ezer Ft a Z3, míg Red esetében 24x10 ezer Ft. Persze, hogy úgy jóval többre jön ki, de ha megnézel bármit a NET-en, részletre mindig jóval drágább és ez nem csak a Voda esetében van így.
-
veterán
Normális esetben mindenképpen. De tényleg furcsa, gyakorlatilag büntetnek, ha 0 Ft-os kezdővel veszel telót. Furcsa hozzáállás.
A másik: a webshopban Rednél nem is látok egy összegben való fizetési lehetőséget egy telefonnál se, amiket néztem. Van egyáltalán?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
MODERÁTOR
lg g3s:
red, 14990 havidíjjal 0Ft
next m, 14990 havidíjjal 28560Ft
samsung galaxy a5:
red, 14990 havidíjjal 0Ft
next m, 14990 havidíjjal 23760Ft
mytariff 16490 és a készülék 13980
a telekomnál nincs készülékhavidíj, a vodánál van. a telekom király, a voda lehúz havonta 5 ropival.
(igen, nyilván van olyan készülék, ami máshol olcsóbb, köszönöm előre is a listát)
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
addikt
Tényleg nem érted???
Képekkel elmagyarázom.LG G3 STehát a lehúzós Vodánál 28650 Forinttal olcsóbb az LG G3 S.
Az már csak hab a tortán,hogy ráadásként az MMS és a kék számok is ingyen vannak
A legszemetebb húzása a Vodának, hogy készülékvásárlás nélkül 1000 Ft -al olcsóbb a korlátlan csomag,mint a T-nél.
tehát a T büntet ha nem veszel készüléket.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
törölt tag
Nekem van Telekom 4G és Vodafone netem is.A Vodafone 3G válaszideje közel olyan jó, mint a Telekom 4G. A gyakorlati használatban egy sebességkorlátos csomagban jobb sebességben a Vodafone. Pl. Dominóban 10 megabitre szabályoz a Telekom, a Voda nem korlátoz, jellemzően 16-20 megabittel működik. Utazás közben pl jobb a 3G, nálam a 4G gyakrabban elmegy. (Note4-gyel teszteltem) Árban viszont drága a Vodafone netcsomagban.
[ Szerkesztve ]
-
-
moonguru
őstag
Ez így igaz, csak nálam pont fordított lenne a helyzet!
Mivel nekem a Voda adta a telefont, Vodás előfizetés mellé! (az UPC meg adna csak sim kártyát ami nekem az új korlátlan internetes csomag miatt kellene)
Cserélgetnem kell ebben az esetben őket mert nem dupla simes a telom, de az UPC szerint az hogy Vodás a készülék, nem jelenthet problémát! (és még telefonként is használható maradna a készülék)
Holnap nagy valószínűséggel kiderül!
Ha nem mondtak igazat a telefonban, akkor ez már a 2. hazugságuk lenne, aminek nem nagyon örülnék!
Monitor Guru!
-
-
membrandj
nagyúr
Ugyan már.. Next m, 83760 + 24*5k = 203760..
A legnagyobb XL csomagba jön ki 160-ra. A többi nem olcsóbb szintén.
Egyik szolalgatótnál se érdemes venni. Ha meg úgy gondolod,hogy neked ez az xl csomag kell, akkor válts szolgáltatót..Amúgy a 24x 8k-s megoldásnál valamivel olcsóbban jössz ki a vodánál, ha kiszámolod. ( szemben a 24x10k-val). 242 vs 250.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest