Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltnyiri
tag
Köszi a gyors választ!
Sajnos ő családi telenoros flottában van és abból nem akar kilépni, én meg be (nagyon olcsó percdíj, csak 7ezer körüli az alap havidíj, én nem használom ki), úgyhogy ez a része sajnos nem érint - egyeten vodást sem ismerek, most hogy jobban belegondolok . GO+ +net vásárlás nélkül is felenged? Mert az mindenestre pozitívum, Pesti vagyok
Ha elfogy a net a lassítás tényleg 0/0? Tehát kb. nem működik?
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz zsoltnyiri #35501 üzenetére
Mondom, engem felengedett. Az LTE-s Speedtest húzta le az 500 MB-om végül.
-
I8629
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje netjegyet használok, stickkel. Havit meg hetit, mikor hogy alakul. Akik szintén, azoktól kérdezném, hogy normális-e, hogy ha egy kapcsolódással elérem a 100 MB-s adatforgalmat, akkor egy percre következetesen lehal a net, amíg új IP-t ad a szolgáltató? Tehát kvázi ledob a fenébe, csak azért, hogy nehogymár le tudjak egyszuszra tölteni egy 120 MB-s frissítést. Mert ő most új IP-t ad, nehogy leterheljem a szegény hálózatukat, vagy nem tudom mit gondoljak, de nagyon bosszantó. Főként az, hogy ezt a pindurka kis tudnivalót (hogy 100 MB-ként kötelező szakadás van) egyáltalán meg sem találni a honlapjukon, sem ott, ahol a netjegyet reklámozzák.
Ha valaki tud erről valami bővebb infót, legyen szíves másolja vagy linkelje be ide, hadd tudjam már, hogy ez másnál is így van-e, vagy csak engem tüntetnek ki vele. Esetleg még azt is, hogy lehetőség van-e arra, hogy bemenjek a vodához, és kérjem tőlük, hogy a 3 GB-mat hadd használjam már el annyi IP kapással, amennyivel én akarom?
Most komolyan miért nem találok egyetlen olyan oldalt/fórumot/semmit sem a neten, ahol erre panaszkodnának a netjegyesek? Nálam nem jó valami? De ilyen hibáról még nem is hallottam, kizárt hogy ez helyi hiba.
Köszi, ha írtok valami okosat vagy tapasztalatot. -
törölt tag
válasz membrandj #35496 üzenetére
Úgymond Half-brickelted a modemet. Nem jó firmware raktál bele és ez a baj. Egy megoldás van: Fel kell rakni a szoftvert nem a modem telepítőből és úgy megpróbálni, majd a megfelelő szoftverrel újrarakni a modemet (firmware + dashboard).
Amennyiben nem működik szerviz és ha garis, cserélik. Persze ne azt mond, hogy flashelted, hanem, hogy felforrósodott és azóta ez a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz #08176384 #35506 üzenetére
Mibe raktam és mit? Nem tudsz rámásolni semmit. A gépen nem látja,mint meghajtó, B gépen látom a rajta lévő fájlokat is. B gépre lementette a fájlokat, átmásoltam A gépre. sticket átdugtam A gépre és telepítettem a szoftvert. Nem férsz hozzá a stickhez, így nehéz téglásítani , flashelni meg főleg.
Az új verzió már nem is támogatja ezt a sticket, mondjuk ez külön vicc,hogy eladnak valamit és 2 hónapra rá már nincs hozzá frissítés. A régi verziót pedig netről nem tudod leszedni sehonnan.
Ez a vodefone mobile broadband egy gépre telepíthető alkalmazás, nem a stickre.
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
p2pp
őstag
válasz Feri1977 #35490 üzenetére
Biztos szerelik a 4G-t vhol.
Bár felénk esténként és éjjel erősebbet mutat a teló. 3G Nokedli volt egy közel a toronyhoz.
4G majdnem full. Azt várom, h idővel GSM szintet hozza lefedettségben. A 800 úgyis jól terjed. Hol tudom megnézni milyen frekin vagyok? Később úgyis lesz majd gondolom a mostani 800, 2600 mellé 2100 majd a távolabbi jövőben esetleg 700MHz is.
4G-től GSM szintet várok. Kíváncsi leszek![ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
veterán
A telefonod szerviz menüjében (iPhone-nál, Samsung-nál biztos ott van, talán a többinél is).
A 700 MHz-et (band 28 APT) pont mostanában bocsátották Németországban árverésre, de még jópár év kell nekik is, míg kiürítik azt a sávot a DVB-T2-re való teljes átállással. Nálunk 2020 előtt szerintem tuti nem veszik használatba, de még talán utána se.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
kenwood
veterán
Az elkepzelheto, hogy az ingyenet meresevel valami nincs rendben ?
Nekem gyanusan lassan fogy.
erzesre 1 giga ment el,a voda rendszere szerint 400nal kevesebb.
mas tapasztalt hasonlot ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
HXY
addikt
válasz kenwood #35510 üzenetére
Az biztos, hogy sokáig elég, ha nem ez az elsődleges net forrás.
Ha elkezdesz YouTube-ot 720p-ben nézni, akkor órák alatt elfogyna.
De normál használat mellett (napi 1 óra VOIP, napi 1 óra böngészés) kitart szeptember végéig.
2 APN-t használ a Vodafone. Az alapértelmezett tömörít, ezáltal kb. 2-3x annyit tudsz netezni, mint a többi szolgáltatónál.Viszont a fényképek egy kicsi rosszabb minőségűek a tömörítés miatt. -
kenwood
veterán
koszi,de nem ez lesz a megoldas iranya.
A Havidijamban benne van egy 50 megabyteos csomag net,es annak a fogyasa sokkal gyorsabb volt,mint az ingyennetnek.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
HXY
addikt
válasz Sayuar #35512 üzenetére
Én a tömörítetlent még sosem használtam.
De szerintem a VOIP-t nem tudja tömöríteni.Van az Opera-nak egy hálózattömörítő appja. Elvileg az globálisan mindent, még a videókat is tömöríti.
Ki kellene próbálni! (Most nem a böngészőjükre gondolok)
Voda tömörírtett APN, tömörített APN+Opera, tömörítetlen, tömörítetlen+Opera.Szerk.: Ez az https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opera.max.global
Azt írja,hogy "az Opera Max a 10 MB méretű videót akár 3 MB méretűre is tömörítheti".kenwood: Akkor az csak placebo lesz. Nekem Tesco-s csomagomban 10MB ingyen net van, amit maximum 2 VOIP hívásra tudok felhasználni, vagy 1 óra internetezés Opera Mini-vel, ill. ezeket kombinálva.
Ehhez képest a 3GB nagyon lassan fogy, sőt szinte korlátlannak érződik.[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
-
HXY
addikt
válasz Sayuar #35516 üzenetére
Nekem még 800x480-as SGS2-öm van, de van egy másik N95-ösöm is, amit JoikuSpot-tal routerként használok,és Win7-es notebook-kal csatlakozok hozzá.
Nem tartom valószínűnek, hogy a HD kijelző több adatforgalmat generálna.
Szerintem kizárólag a 2 APN között van különbség.[ Szerkesztve ]
-
chuky666
csendes tag
Egy hete bementem az online fiókomba pár dologra ránézni. Ekkor láttam kiírrva ,hogy 2015.08.13.váltahatok készüléket. Emiatt felhívtam az ügyfélszolgálatot egyeztetésre.A kolléganővel korrekten mindent legyeztettünk. Nyomatékosan megkérdeztem 13.án tudok e rendelni go+ csomagban egy LG G4es telefont.Azt mondta persze. Tegnapi nap folyamán próbáltam rendelni a készüléket de azt írta jelenleg egyik szerződésemmel sem lehetséges. Azonnal hívtam az ügyfélszolgálatot.-Ott a ksihölgy nem tudott intézni semmi mondta ne aggódjak reggel tudok rendelni hívjam őket ismét.Reggel hívtam semmit nem sikerült intézni mert 3 hónap meg 72 óra + kell .Kértem mutassák meg a 72 órát ászf hol írja Csak motyogás volt a válasz kiderült ilyen nincs.De semmi gond holnap majd tudok már rendelni hívjam a 1401-et.Ok Azért hívtat elöbb is a 1401 et ahol egy fiatalember megigérte!!!!,hogy igen ma éjjfél után tudok majd rendelni 13-ról 14-re virradóan.Mondom ok....Azért ránéztem most 10 perce a G4 re és most már nem is rendelhető....Nincs készleten..Hát köszönöm az összevissza hazudozást megtévesztés...Most itt állok nyaralás elött nincs telefonom mert az előzöt eladtam gondoltam abból fizetem ki a G4 árát...Köszönöm vodafone,hogy tönkretettétek a nyaram .Pedig én csak hosszabítani szerettem volna ismét két évet de látom ha az összes előfizetésem idejét beleszámolom 25 évnyi vodahűség ennyit ér maguknak.De a havi sok tízezer forintom az jó..Asszem könnyes bucsut veszünk egymástól és mindenkit lefogok beszélni a cégükről.....Ez egy gyalázat...Külföldön perceken belül lenne megoldás.Természetesen az összes dokumentumot beszélgetést elérhetővé fogom tenni ah legkésőbb 24 órán belűl nem rendeződik a helyzet.
Az abszurd humor és egyben döbbenetes brutális megalázás folytatodik.Ma éjjfélkor felhívtam egy munkatársuk aki segítségemre volt és megerősített,hogy ha elmegyek egy boltba ahol van készleten készülék akkor ott személyesen meg tudom csinálni a hosszabítást.Sikerült is találni boltot.A kollégájuknál nyomatékosan rákérdeztem biztosan tudok e majd kötni nem lesz e a 72 órás elmebeteg kamu ami se ászfjükben sehol a honlapjukon nem szerepel.Megrerősítette nem lesz gond.Reggel indulás elött egy másik kollégjuk is megerősített nem lesz gond .Kérdeztem tuti a válasz MINDEN rendben.Ma reggel 40 foknban átutaztam a várost végigvártam a sorom....NEM tudok szerződni mert ugyan minden rendben de megint a rejtéyles 72 óra amit a weblapjuk és ászefjük elfelejt közölni.Köszönöm ,hogy ezt a napom is tönkretették..... Durva ....
-
addikt
válasz chuky666 #35519 üzenetére
Véleményem szerint senki nem akart téged átverni,félrevezetni,pláne nem hazudozni.
Döbbenetes brutális megalázás????
Igen túlreagálod, elküldtek az anyukádba,vagy letolatták a nadrágodat az üzletben?
Szerintem egy egyszerű technikai hiba van a háttérben ami miatt nem enged hosszabbítani a rendszer.
Ha jól értettem amit írtál, mindenki segítőkész volt.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
chuky666
csendes tag
válasz mukibuci #35520 üzenetére
Azt ugye tudod,hogy jó ha okul a leendő előfizető és tudhatja mire számítson ettől a cégtől!.
Egyénként nem is tudom miért írsz ha azzal nem mondasz semmit.Ui látják olvassák amúgy volt róla visszajelzésem a tizen akárhány év voda karrierem alatt...
Nem hülyék külön emberek van aki monitorozza az ehez hasonló nagy látogatottságú fórumokat....Balgák is lennének ha nem tennék és figyelmen kívűl hagynák az ingyenes információt...(#35521) Daffni2
aranyoska vagy de követve topik részvételed orientációját nem tudom és nem tudom értelmezni és elfogadni amit írsz.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz chuky666 #35522 üzenetére
arra akartam célozni, hogy ha hivatalos formában panaszkodnál, akkor talán megoldanák a problémádat bár lehet itt is ilyen nagy szavakkal dobálózni, biztos a lelked is megnyugszik tőle, azon kívül más értelme nem lesz
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
chuky666
csendes tag
válasz mukibuci #35524 üzenetére
hivtalos formában is! panaszkodtam nyugi jün majd a jóváírás sokezredes... ide csak okulásként és ,hogy lássák a vodánál is ,hogy nem mindnki béka van aki lép is.
Rengeteg értelme van pl már abból is látszik ,hogy te mennyire rajta vagy mint a vodafone legkedvesbb barátja szóval puszika
(#35525) Varszegig
a vodafone perel be engem ?Sok sikert eddig még mindig ők fizettek nekem .Ne félts most is mér csak a kártérítésem nagysága a beszédtéma köztem és köztük szép komotos tempóban helyreáll a viszonyunk amint megiszom az első serem a jóváírásukból...
Zárhatjk .majd jövök a végeredményel.Ellenben öröm látni ,hogy a szolgáltató emberei itt is aktívak .
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
segítene valaki?
Vodafone ászf-ben nem találom a vitamax tarifaváltás díjait.
Tescomobilenál azt írják, hogy 30 naponta egyszer lehetséges, és az díjmentes. -
chuky666
csendes tag
NE! szeméyleskedj kérlek moderáltasd ezt a hszed...
Nem kell ehez ászf lépj már be az online fiokodba .tudod 2015 van ...Ez egy annyira általános köztudott dolog,hogy nem is értlek miért szólsz bele olyanban ami után nem olvasol vissza, így alázva meg magad...[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz chuky666 #35519 üzenetére
Szerintem is durva. Eszembe juttatja az én régi ügyemet, miért elhoztam a négy előfizetésemet innen.
Tegnap nagyon átrágtuk itthon a flotta előnyeit, és esetleges hátrányait ha át jönnénk a Telenortól.
Úgy döntöttünk maradunk ott, de feltöltős lesz a család .
Ott sem fenékig tejfel az élet, mert mostanában sz@métkedik ő is, de feltöltősként vannak kedvező, és számomra megfelelő csomag.
Üdv mindenkinek, és ne veszekedjetek!
Lépek a topokból.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
fradi81
veterán
Hello
Net+ mellett a Zsebnet csomagnál ugye mindig megújítja a netet ha lejár. Ha nincs elég egyenleg és feltöltöm pénzzel ugye nem vonja le automatikusan? Ilyenkor jár a bónusz net és nem kéne hogy 2 net legyen aktív egyszerre.
moto g72, Ninebot d28e
-
Bozek
nagyúr
válasz chuky666 #35529 üzenetére
Ezt írtad: "Kértem mutassák meg a 72 órát ászf hol írja". Ezért kérdeztem, hogy a 3 hónapot meg tudod mutatni? Lehet online fiókra hivatkozni, de továbbra az ÁSZF a hivatalos. Azt meg inkább nem mondom, hogy ki alázza magát. Egy biztos: nem én.
De nyugodtan mehetsz a Telenor-hoz, azok majd árat emelnek. Ha meg nem mész bele, megszüntetik a csomagod és átraknak egy drágábba. Az jobb?
-
Bozek
nagyúr
Korábban itt valaki azzal jött, hogy milyen drágák a Vodafone-nál a mobilok. Na, ránéztem a G4-re és még a Voda az, ahonnan a legolcsóbban el lehet hozni.
Voda: 1 Ft + 17990 Ft-os havidíj (Red Basic EU)
Telekom: 50800 Ft + 19990 Ft-os havidíj (Next XL)
Telenor: 30989 Ft + 17990 Ft-os havidíj (MyTariff XXL)A csomagok között csak a benne foglalt adatmennyiség a különbség, plusz a Telenor-nál nincs ingyen az SMS.
-
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz szabogabor10 #35536 üzenetére
Azért nem feltétlenül drágábbak. 102 ezerért tudod elhozni 19990 Ft-os havidíjjal a Telekomtól a 64 GB-os iPhone 6-ot, ha a Red Medium-ot választod a Vodánál, akkor meg 99990-ért, a havidíj ugyanannyi. Persze kisebb csomagoknál már előfordulhatnak különbségek a végösszegnél.
-
fausto
addikt
Én írtam korábban hasonlókat, bár én nem más szolgáltatókhoz, hanem a kártyás, hűség nélküli árakhoz mértem és azt tartom is.
Kártyásan: 199.990,- Ft
Előfizetéssel: 24x8000,- Ft=192.000,- FtEz most olcsóbb, de amit én vettem volna, azok több tízezerrel drágábbak. Az más kérdés, hogy 8ezer forint kedvezményért nem vállalnék 2 év hűséget Függetlenül, hivatalos forrásból is 192.000,- Ft-ba kerül és nem ritka, hogy ugyan úgy el lehet hozni 0% THM-re.
-
chuky666
csendes tag
Még mindig azt mondom menj be az online fiokodba ott az ászf is letöltöd elolvasod.Tényleg továbbra is égeted magad?Nekem okés mondjuk én jól mulatok.
De tudod mit a hszeid alapján régimodi embernek tünsz tárcsázd a 1270 biztosan azt fogják modndani,hogy nincs ilyen lehetőség és soha nem is volt ... Én valami földönkívüli vagyok ,hogy 2 évente mindig sikerűl..Kivétel volt a most és ez is egy olyan dolog miatt ami egy vicc...egy informatikai baklövés +nem megfelelő felkészültsé kombója a szolgáltató részéről.
Köszönöm a,hogy megpróbálsz önnálóan cselekedni ezek után.De nagy nagylelkű vagyok és modern:
"Szerződésed megkötése után két évvel biztosan válthatsz, sőt, meglévő havidíjas előfizetésed mellé már három hónappal a szerződés lejárta előtt is vehetsz újabb mobilt online. Ez a lehetőség minden havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfelünk számára elérhető. Ha a Te ajánlatod oldalon belül látod a „Kedvezményes készülékvásárlás" ajánlatot, biztos lehetsz benne, hogy megkapod az egyedi kedvezményeket (2000 forintos kedvezmény, ingyenesen biztosítjuk a házhoz szállítást és adott esetben egyéb extrák)."Többi konkérétum voda ászf.Nagyon szívesen
[ Szerkesztve ]
-
chuky666
csendes tag
válasz mukibuci #35541 üzenetére
De érted Muki még érdekelne is ,hogy ki mit hisz el ha venné a fáradságot és utána néz dolgoknak.
A 3 hónapos készülékváltás meg akkora evidencia mint,hogy a voda száma a 70Mindegy folyamatban az ügyem a G4 is tegnap óta a kezemben egy őrült foylamat részeként amiben a vodának kb 10% része volt. Majd még jön a kárpótlás és end of the story.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szabogabor10 #35536 üzenetére
Azt se igazán értem, hogy miért kerül ugyanannyiba minden teló pl. Red Basic EU és Red Extra EU mellé.
Már sokszor le lett írva,a Red Extra EU -ban jóval több az adat (4 GB) miért lenne olcsóbb a készülék?
"Aki ad,az nyer"
-
MODERÁTOR
válasz chuky666 #35545 üzenetére
9.5. SIM-kártya cseréje
A SIM-kártya cseréjéért díjat, bruttó 7000 Ft számítunk fel, ha a kártya elveszett, ellopták, megrongálódott, vagy másikat
kér, ha az eredeti még működik. Minden egyéb SIM-kártya csere díjmentes.btw nem én szoktam azon lovagolni, hogy márpedig nem cserélik ingyen
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
veterán
-
addikt
válasz szabogabor10 #35547 üzenetére
másik 2 magyar szolgáltatónál is olcsóbbak a készülékek drágább díjcsomagokkal.
Aminek az árát a többiekkel fizettetik meg.
Lásd a többszörös díjemeléseket, stb.
"Aki ad,az nyer"
-
fausto
addikt
válasz szabogabor10 #35547 üzenetére
Ennél már csak az a furcsább, hogy a vodánál van olyan telefon, ami kevesebbe kerül az olcsóbb csomaggal, pl. P8 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest