Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Számlazárási dátumot lehet még online módosítani, vagy csak a 1270 felhívásával van rá lehetőség?
Megérkezett a ZTE Mifi adapter. A sim-et 1270-en kellett aktiválni, mert az aktiválási kódot nem küldték ki mail-ben. Működik minden, szuperül.
A szerződésen pedig alapból szerepel a +1GB adat aktiválása, ha elfogy a 12GB.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz membrandj #34854 üzenetére
Köszi!
Én online rendeltem a csomagot, ott nem is volt erre lehetőség.
Amikor hívtak adategyeztetés miatt, akkor mondták is, hogy 1270-en lehet majd ezt intézni. Korábban találtam az előfizetésnél ilyen opciót az online felületen, de most nem is látom ezt sem.
A másik kérdés, adott egy regisztrált fiók az online felületen, ezzel belépve lett megrendelve a netes csomag, Az előfizetéseim áttekintése alatt látható a szám, viszont a bal felső sarokban a lenyíló menüpont alatt nem.
Ebben az esetben a net telefonszámával is be kell (érdemes) beregisztrálni külön az online üfsz-re, hogy lássam az adatait, vagy elérhető lehet a másik fiókban is?[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nonsen5e
addikt
Nagyon jól jött ez a nyári 3GB most. Nyaralón vagyok és épp érkezett egy nagy patch egy játékhoz, a Mobilnet L-t pedig már majdnem feléltem, estig meg nem bírok várni, mert függő vagyok.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
DANDE22
tag
Sziasztok!
Bocsánat az amatőr kérdésért, de ha az egyik számról a hívás át van irányítva egy másikra, az elérhetőség függ attól, hogy az a telefon amiben az átirányított kártya van működik vagy sem?
Csak azért kérdem, mert akkor nem kell állandóan figyelnem, hogy az előző telefonom feltöltött állapotban és bekapcsolva legyen. Sajnos az első előfizetésből még van majd egy év és általában azt a számot ismerik a legtöbben. Így viszont nem kell azon agyalni kinek adtam meg az újat kinek nem, amíg le nem jár az előző hűség és van időm ezt elrendezni.
Mondjuk ez igazán bosszantó, hogy bezzeg számhordozásnál megoldják, hogy régi számot (20/30-s) átrakják az új előfizetésre, de szolgáltatón belül ezt nem tudják/akarják megoldani. Így hiába vagyok lassan 15 éve Vodás majd minden kezdődhet elölről az évek beszámításánál ha mondjuk újra telefonvásárlásra kerülne sor (igaz kb 5 évig nem tervezek új telót venni).........
Köszi a választ a fenti kérdésre.
[ Szerkesztve ]
-
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Valószinű Vodás leszek, Go vagy Go+, ezen még gondolkodom. Mindenhol vannak hátulütők, itt milyen negatívumokra lehet számítani? Volna lehetőségem flottába is belépni, viszont onnan nincsenek ismerőseim, tehát a flottán belüli 0 forintos percdíjat nagyon nem használnám ki. Végig vittem egy flottás online rendelést, 9900 ft előlegre jött volna ki, ami vállalható nekem. Megegyező lakossági csomagnál is kb ennyi volna, vagy azt szigorúbban veszik?
Előre is köszi a tapasztalatokért!Maine coon
-
polonic
félisten
A moriczon a vodanak van 4g-je. Ok is tervezik a metrovonalak lefedeset?
-
DANDE22
tag
válasz Zack1899 #34860 üzenetére
Az egyik az új, az egy flottás a másik még a régebbi Go+. Igazából telefonvásárlás miatt léptem be a flottába meg, hogy a a feleségemmel ingyen beszélgethessünk ha véletlen nincs mellettem. Ugyanis mire lejárna jövőre a Go+-s hűségem z3c telefon nem nagyon lesz, viszont ilyen telefont szerettem volna. Így most kénytelen vagyok egy ideig két előfizetést fizetni, de még így is kijövök egy 10-ből havonta. A régi számot meg azért nem vittem be a flottába mert akkor újra kezdőik a 2 év, na azt viszont nem akartam. Felbontani meg túl drága lett volna......
Ez van, ha tudtam volna jobb megoldást másként csinálom, biztos van jobb is (ha tudtok mondani megoldást köszönöm), de most ez van.
Az átirányítás meg tán nem kerül pénzbe (egyenlőre nem érzékeltem), de ha igen, akkor szívtam, majd utána nézek.
-
Bogyi007
veterán
válasz DANDE22 #34865 üzenetére
Nekem is Go+ csomagom van, én maximálisan elégedett vagyok vele és ki is jövök a keretéből amit ad, 4990+1000 forint a havidíjam rá mivel tavaly vettem mellé egy telefont is (Nokia 625) ezen felül bevállaltam a 300 forintos büntit is mivel személyesen fizetem be a számlámat inkább.
Minden Vodafoneost ingyen hívok vele valamint van 150 sms/egyéb hívás keretem amibe bele is férek. A Maxosok ingyen tudnak velem is beszélni, és 500 megás netem van amibe szintén beleférek kissebb trükkökkel.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
looser
addikt
Sziasztok! Szerintetek egy elvett számot vissza lehet kapni? A következő történt: keresztanyám, aki nyugdíjas és egy legolcsóbb Samsung nyomógombos telefonja van egy feltöltős kártyával. Tegnap felhívták, hogy lejárt az előző feltöltésének az ideje és újra kell tölteni, hogy aktív legyen. Ő aznap bement a Vodafone kirendeltségre, ahol közölték vele, hogy elvették a számát. Aznap. Szerintem ez állati tisztességtelen. Gondolom ez a cég sem szívesen "tart" olyan előfizetőket, akik évi egyszer töltik fel a telefonjukat és csak azért tartanak telefont, hogy őket elérhessék, mert nála tényleg ez a helyzet; a vonalas telefonján intéz minden beszélgetést. Na jó, most csak a düh beszél belőlem, de azért elég zavarbaejtő helyzet...
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
membrandj
nagyúr
-
HXY
addikt
válasz looser #34874 üzenetére
Ha lejár az egyenlegfelhasználási idő, akkor utána még minimum 2 hónapig fel lehet tölteni.
Ha a 2 hónap is letelik, akkor bármikor megszűnhet a szerződés.
Ha meg is szűnik, akkor pénzért szerintem meg tudjátok venni ugyanazt a számot.
Másnak biztosan nem adták még el.
Utána érdemes Vitamax Perc+-ra váltani, és beállítani mondjuk a te bankkártyádat automatikus feltöltésre, így 2000Ft-ból 1 évig fogja tudni használni, és többet nem fog majd lejárni. -
looser
addikt
Köszönöm a válaszokat! Átmegy Telenorhoz, nem sértődés végett, hanem mert a családon belül mindenkinek az van; ez egy amolyan nyugdíjas-előadás-termékbemutató keretében jutott hozzá ajándékként, szóval most is egy sub 5e ft-os nyomógombos készüléket szeretne. Talán még jól is jött kia a dolog. Szóval nincs gáz
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Telda
addikt
Hali!
Az MMS-nek ez az APN címe?
Name: Vodafone MMS
APN: mms.vodafone.net
MMSC:
MMS proxy: 80.244.97.2
MMS port:8080
MCC:216
MNC:70
APN típus: mmsMert küldéskor azt írja ki, hogy nincs APN megadva.
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni abban h internet beallitasban az ujjonnan vasarolt Vodafone smart prime 6 mobilomon.
Elvileg az elofizumhoz tartozik Zebnet 100 opcio amiben 100mb foglaltatik. A telefon beallitasok is rendben vannak szerintem. Ennek ellenere megsem tudok netet csiholni a telefonra. Mellekelek kepeket is a beallitasokrol. Regebben egy egyszeru ezereves nokian siman tudtam netezni.
Jah azt még tudni kell h az uj mobillal egyutt a regi sim kartyamat lecsereltettem micro simre ami ebbe a mobilba valo. Esetleg kulon aktivalni kellene a net opciot is?
Elore is koszonom a segitsegeteket![ Szerkesztve ]
Üdv: Gábor
-
menyoronc
aktív tag
Hello!
Nem en irtam.Üdv: Gábor
-
menyoronc
aktív tag
válasz Zsocy155 #34892 üzenetére
Hat nem😀 egy régi vodafone fix1670 csomagom van, ehhez jár a zsebnet 100 opció havi 100mb-val.
Megnéztem a linkelt oldalt, mar en is olvastam elotte, azert koszi. Minden rendesen bevan állítva de ugyanúgy semmi valtozas😒
Sztem majd felhívom a vodát h szerintük mi lehet a gond.Üdv: Gábor
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Angliában vásárolt Vodafone függő telefon működik magyar vodafone kártyával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest