Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szokenesz
senior tag
válasz Viktor0610 #63847 üzenetére
Tudom, biztam benne, hatha tudsz ra valami okossagot.
-
Dolphine
addikt
válasz Viktor0610 #63805 üzenetére
Én ma hívtam délután a 1220-at, de az ügyintéző nem vette le a tiltást.
Az mondta, hogyha majd a készülék VoLTE képes lesz, akkor automatikusan megtörténik. Egy OnePlus 6T-m van, az meg bőven VoLTE képes. Miért nem akarta a tiltást deaktiválni rejtély!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Szokenesz
senior tag
válasz n@p@lm #63856 üzenetére
Lenne ott HelloData reg ott lennek, melohelyemen csak 4G terero van, igaz az is 0-1es jellel... :-/
Igy biztam benne, hogy mukodni fog, de ezek szerint vmi beallitas/halozati kinja van.Egyebkent Telekomnal kulon engedelyeztetni kell? Paromnak ugyan ugy Note5, csak o ott elofizus
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
válasz snooze #63858 üzenetére
És ha épp nincs a hálózaton?
Legyünk már kreatívak.
Kollégámnak is így kapcsoltattuk be (Telekom), azóta is szépen megy a VOLTE (RN5).
Amúgy a Telekom is első körben ragaszkodott volna azokhoz a készülékekhez amit ő forgalmaz.
Megnyugtattuk őket hogy olyan készüléken lesz használva a szolgáltatás -
veterán
-
Gubu0101
veterán
Kicsit elvesztettem a fonalat de.Azért küldte a Telenor az sms-t,hogy 72 órán belül aktiválják a Volte-t,mert nem kell vele semmit csinálnunk.Majd ők szépen aktiválják,de olvastam is,hogy most már amelyik készülék képes erre meg képes lesz a jövőben,az automatikusan aktiválva lesz.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Olvastam a VoLTE lehetőségről a Telenornál. Hívtam a 1220-at, hogy engedélyezzék a kártyámon, de lepattintottak. Ügyfélszolga először azt se tudta miről beszélek, majd hosszas várakoztatás után annyit tudott mondani, hogy kizárólag központilag van szabályozva, ő nem tud belenyúlni, ha a rendszer azt látja, hogy olyan telefonom van, ami benne van az ő listájukban, akkor majd engedélyezi automatikusan.
A telefon egy Asus Zenfone 5z, tudja a VoLTE-t. Mivel nem egy Samsung vagy Huawei, ami minden második embernél van és főleg nem a szolgáltatóknál, kb soha az életbe nem fog magától belekerülni a listába. Tényleg nem tudják kézzel levenni a VoLTE tiltást a számomról?Köszi!
-
tomp
félisten
válasz CsodaPOK #63869 üzenetére
De letudják venni a tiltást!
Nálam levették. Nekem is mondta az ügyfsz. hölgy, hogy ha támogatott telefonba kerül a kártya akkor lekerül magától. Mondtam, hogy kipróbáltam egy támogatott telefonban is a kártyát és nem ment. Megnézte a számon lévő szolgáltatást. Mondta, hogy igen aktív a volte szolgáltatás tiltása. Akkor ezt levenné. Le szeretném vetetni? Igen. Ok. Már le is vette. Leraktam, visszaváltott 4G-re a telefon és megjelent a VoLTE ikon a Oneplus 5-ön. Ez sincs a listán és soha nem is lesz.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Szokenesz #63866 üzenetére
Dual 4G / Dual VoLTE képes a telefon gyárilag, csúnya lenne ha nem menne. Tarcsazoba *#*#86583#*#* ezzel engedélyezed, illetve lehet hogy az MVNO-t IMSI-re kell állítani és a default,supl mögé odairni egy ims-t. Duál simmel nem megy nálam de nem is hívtam őket hogy levegyek a tiltást, majd megpróbálom megcserelni hogy a netes legyen az elsődleges slotban.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
válasz szabogabor10 #63833 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de sajnos nem segített. Nem értem amiket írsz. Nem tudom mi az a bundle, azt meg főleg nem, hogy lehet frissíteni. Az OS a legfrissebb.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Ksix
tag
Mobilszolgáltatói beállítások (carrier bundle) frissítése iOS-en:
https://support.apple.com/hu-hu/HT201270 -
dunc
nagyúr
Na reggelre aktív lett a VoLTE, ügyfélszolgálat hívásakor visszavált 3G re, egyéb hívásnál kiírja "VoLTE" és marad a 4G.
-
MODERÁTOR
-
Hosssszu
őstag
Van friss, mai árlista.
De gyors átfutás után semmi nem változott rajta csak a dátum. -
lugosi, Ksix
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
scream
veterán
Akiknél megy a VoLTE és nem a felsorolt, hivatalosan támogatott készülékkel rendelkeznek, azoknak Telenoros ROM van a készülékükön?
-
tomp
félisten
Ezek szerint a 1220-at nem kapcsolták be a VoLTE alá? Ez így azért érdekes...Na meg vicces...
Nálam nem vált vissza a telefon. Egyszerűen dobja a hívást.
Tegnap megírtam a telenornak ezt a hibát. Telefonszámom alapján megnézik mi van vele...
Továbbítjuk kollégáink felé, hogy mielőbb fény derüljön a jelenség okára.
Még mindig semmi.
Egy ilyen dolgot azért illett volna megoldani a nagy indulás előtt.babicsbalu
Nálam megy a VoLTE pedig nem támogatott telefon. Nem telenoros ROM van rajta mert a OnePlus-ra csak gyári van. OnePlus telefonnál a Vodafone India VoLTE profillal megy a Telenor VoLTE. -
tomp
félisten
HWSW:
A technológia a hálózati oldalon is stabil támogatást igényel, beszédes legalábbis, hogy a Telenor és a Telekom is a Huawei megoldásával (előbbi virtualizált platformon) biztosítja a VoLTE szolgáltatást hálózatán...
Azaz miközben a Telekom fizikai rendszert használ hozzá, a telenor már egy bonyolultabb virtuális rendszert? Gyakorlatilag virtuális Huawei szerver a ZTE rendszerén? Jajj -
kirk01
tag
Sima telefon hívásokkor nekem is átvált a készülék (MI8) 2G vagy 3G hálózatra. Ha a hívást befejezem, akkor visszavált 4G-re. Internet 4G megy. Ha a preferált hálózatot átváltom csak LTE beállításra, akkor pedig nem is tudok hívást indítani. Mi okozhatja ezt? Én 2 kártyával használom a készüléket, mindkettő flottás és mindkettő ugyanazt műveli a fenti beállításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest