Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jogász topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-02-11 07:27:19

LOGOUT.hu

A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4023) Danex válasza üszök (#4021) üzenetére


Danex
addikt

Sok ember nem tud angolul, nem rendelkezik esetleg PayPal-al vagy esetleg fél a kínai áruházaktól, azok nem rendelnének külföldről, azonban magyar oldalról igen.

A weboldalon tájékoztatva lennének a várható szállítási időkről stb, nincs zsákbamacska és olyan helyről szervezem be az árut ami megbízható és aránylag gyors. Nem látom, hol itt a cigánykodós része? :F

De az általatok megerősített és a neten további utána olvasás után kétséges, hogy belekezdek, hisz új terméket egyértelműen haszonszerzés céljából vásárolok ezáltal egyértelműen üzletszerű kereskedelem kategóriában kötök ki, aminek a feltételeit (vállalkozás, komolyabb könyvelés, a KATA havi 50ezrét nem tudnám fizetni, hisz kezdetben jó, hogy ha havonta pár ezer forint profitot termelnék (ami zsebpénznek nem lenne rossz, de vállalkozáshoz meg kevés) ) 20 évesen nem tudom megoldani.

(Bár valahol olvastam, hogy a NAV figyelembe veszi a bejövő profit nagyságát, és ha az elenyésző a megélhetéshez akkor a 600 000Ft-ig nem kell adózni. De erre nem találtam megerősítést :( )

A segítő hozzászólásokat pedig köszönöm! :R

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jogász topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.