Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jogász topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-02-11 07:27:19

LOGOUT.hu

A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4000) idevele! válasza bambano (#3999) üzenetére


idevele!
csendes tag

Sosem mondtam, hogy tökéletes vagyok, nekem is vannak hibáim. Az egész arról szól, hogy csak néhány egyszerű szabályt tartson be mindenki, amiket akkor is be kéne tartaniuk, ha nincs leírva törvényként. Csak az alapvető társasházi és emberi viselkedést várom el mindenkitől. Ha az van a törvényben, hogy az udvaron autót szerelni tilos, akkor fogadja el, és soha többet ne szereljen autót. Az orra alá dugtam a szabályt, de akkor is szerel. Vagy hogy indokolatlanul tilos zajongani, erre szólok neki 50 bulizás után, hogy többet nem akarok zajt hallani a lakásából. Ők szarnak mindenre. Miért én vagyok a hülye a szemükben, hogy ezekért szólni merek?
Ezt magyarázd már el. Nem látom hogy bármi olyat tettem volna, ami után VALÓBAN OKKAL haragudhatna rám bárki a házban. A lakók reakciói a nekik áll feljebb gondolkodás miatt vannak, hogy nehogymár én mondjam meg nekik, hogy miket nem szabad csinálniuk, közben meg a törvényt régen tudniuk kellene, és maguktól, szólás nélkül betartaniuk. Ez lenne a normális viselkedés mindenkitől. Miért nem kérnek bocsánatot a viselkedésükért, és ígérik meg, hogy be fogják tartani? Ezt akarom elérni.

Amikor ideköltöztem, 1 ember söprögetett. Évekig söprögettem én is, meg mást is csináltam, példát mutattam nekik, hogy a többiek is csinálják. Szóltam is 1-2 lakónak. Nem csinálták. Ekkor abbahagytam a ház körüli munkákat. Mit csinált a fő kötözködő? Miért nem csinálom ezeket? A többieknek évekig nem szólt ezekért, hogy ők miért nem csinálják! Ebből lett elegem. Tőlem megrohadhat minden, összedőlhet a fél ház, benőhetnek a fák az ablakokon, nem érdekel, majd megcsináltatják azok, akiknek nem tetszik.

Nem én hozom a szabályokat, csak NÉHÁNYAT akarok betartatni velük.
Nem vagyok köteles a végtelenségig eltűrni ezeket a dolgokat. Ha eldurvul a helyzet, az nem miattam lesz.
Nem én kezdtem a pattogást, hanem ők kezdték azzal, hogy olyan dolgokat tettek, amiket tilos. Én viselkedtem úgy velük, ahogyan ők viselkedtek velem, nem fordítva. Akkor is én fogok nyerni, nem ők. Ha nem tetszik nekik a helyzet, el lehet költözni, mert én nem fogok elmenni.

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jogász topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.