Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42022) .mf válasza Xaels (#42021) üzenetére


.mf
veterán

Mivel már a motor elrakása után érkezett meg, így sajnos sokat nem tudok mondani... :(
Viszonyítási alap egy HJC ZF9 amit még 2009-be vettem, szintén üvegszálas, azok közül az egyik olcsóbb darab (akkor volt asszem 32k).
Összerakás, anyagok, illesztés nem mindenütt tökéletes, de bőven korrekt ezért az árért. Nekem leginkább a szíj nem tetszik: széles és merev (még?), így nehezebb átbújtatni, és nyelésnél kényelmetlen a nyaknak. A HJC-n 1-2 centivel előrébb volt és szögben is előrébb állt, kényelmesebb.
Látótér széltében u.a., de vertikálisan a ZF9 kicsivel többet tudott. A különbség a napszemüveg rése.
Napszemcsi nagyon hasznos, de ilyen hűvösben könnyen párásodik; viszont mivel nem csak on-off, ezért lehet köztes állásba is rakni, akkor kevesebb lehelet és pára jut rá.
Apropó pára: ez mintha kicsit könnyebben párásodna (mindkettő párásodott, de ez hangyányival gyorsabban, talán a gyengébb szellőzés miatt - ld köv); de legalább van rajta pinlock-előkészítés (igaz a fóliát nem adják hozzá)
A ZF9-nél az áll kicsit levegősebb, mindkét értelemben: távolabb volt az állrész, és az állnál a légterelő is sokkal szellősebb volt: az hálós, ez meg lyukas. Továbbá ott van kétoldalt egy-egy külön nyitható beömlő a száj-térhez, míg itt a beömlők hátrébb vannak és a fejhez vezetnek; de ebben is bőven kaptam levegőt zárt rostéllyal és szellőzőkkel.
Motor nélkül kb. ennyit tudok róla mondani.

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.