Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #19526 üzenetére
Én is YBR125-ön tanultam amivel egyszer volt szerencsém kimenni a városból, most egy CG125 van. Előbbivel ugyan csak annyi tapasztalatom van amennyit ősszel a tanfolyam alatt (B125+pár ráadás óra) tudtam szerezni, utóbbi pedig mire meglett jött a tél így ezt sem sikerült még rendesen kitapasztalni, de az eddigiek alapján a 90-es utazó mindkettővel vágyálomnak tűnik, talán csiga-gyorsulással, nyelezve, fekve... Az olvasottak alapján ehhez min. 250-es gép kéne.
A kérdést amúgy szerintem érdemes lenne feltenni a robogó-kismotor topikban is, ott kb. szín alapján megmondják melyik robi van rendben.
És (a spórolást szem előtt tartva) csatlakoznék azon felvetéshez hogy ha nem is most rögtön de menj el A-ra: ha egy éven belül mész csak különbözetit kell tenni (nincs Kresz csak rutin és pár óra forgalom, kb. 50k-ból megvan) viszont ha később jutnál döntésre akkor az egész tanfolyamot végig kell csinálni (100+k-ért).
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest